Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Alisssce

Co to może znaczyć - jego zachowanie itp?

Polecane posty

Gość Alisssce

Jest chłopak który mi się podoba [lub się w nim zakochała] gdzieś od 3 lat, może 4-rech. I co może znaczyć jesli on: - składa mi życzenia na nast. dzień, [bo wtedy się zobaczyliśmy w kościele] i mówi, że jestem super dziewczyną, - odwoził mnie jego kolega do domu [bo on akurat tego dnia nie miał sprawnego samochodu] i mówi, gdzie ma skręcić i gdzie mieszkam, zanim ja się odezwałam, - przeprosił mnie za coś co źle zrobił i spytał czy mu wybaczę, - sam zdobył moje gg kiedyś i sam pierwszy do mnei napisał, - cały czas do mnie mówi żebym na pianinie grała, bo umiem, jeśli ja cały czas mówię, że bnie umiem, bo się dopiero uczę lepiej grać, - przy odwiezieniu mnie do domu, z tyłu w samochodzie miejsca były zajęte i musiałam z przodu usiaść [a nie lubię z przodu siedzieć, bo za szybko jeździ i nie chcę patrzeć na drogę] to ja mówię że nie chcę z przodu, a od do mnie mówi: „no co ty Alicja, koło mnie nie chcesz siedzieć?”, - cały czs się do mnie uśmiecha i odwozi mnie do domu po kościele wieczorem i ze mną rozmawia; - jeśli gdzieś jechaliśmy, to do mnei się zwracał, żebym mu pisała ile osób jedzie i żebym wszystkich poinformowała gdzie i o której ziórka; - siedziałam przy ognisku z koleżanką i rozmawiałyśmy, a ona mi powiedziała, że cał czas się w nasza stronę patrzył, - nie miałam czym jechać na zgrupowanie, to wieczorem przyszedł do mnie znajomy i załatwił u tego chłopaka dla mnie miejsce i ten chłopak po mnie przyjechał i wszedł do domu przywitać się z moimi rodzicami; - śpiewaliśmy w niedzielę i którym mikrofon nie był włączony, doszło do mnie, to on mówi: "A--ha" ;D z uśmiechem na twarzy; - zawsze sie wita ze mną; - wychodząc z sali w kościele stał z boku z kolegą i pierwszy do mnie powiedział: "Cześć..." z imieniem oczywiście; - stałam z koleżanką koło stołówki, a on w pewnym momencie mnie tyka po plecach palcem [nie wiedziałam, że to on póki się nie odwróciłam] i pokazuje palcem na kartke na drzwiach, na której było napisane: "Prosimy sie podlewać kwiatów" i się uśmiechnął i ja też:), - znowu jego kolega nas odwoził, a jak naszła moja kolej, to zapytał się tegochłopaka" gdzie teraz jedziemy" a on powiedział że mnie odwieść i musiał wytłumaczyć gdzie ja mieszkam bo ten kolega nie wiedział i mu mówił, jak ma jechać, - jak mieliśmy młodzieżowe [spotkania z młodzieża z kościoła] to usiadł koło mnie w ławce, chodź było duzo innych miejsc, np. z przodu kolezanka sama w ławce siedziała, - czytaliśmy i ja się jego pytam [bo prowadził młodzieżowe] czy już mamzaczynać, bo wszyscy gadali, a on mówi: "już start" i sie uśmiechnął; - wychodziliśmy koło znajomych, akurat koło mojej szkoły oni mieszkają, i jak doszliśmy do internatu szkolnego, to się mnie pyta co to jest, a ja mówię, że internat żeński, a on się uśmiechnął i wskochył dosłownie na okno i zaglądał przez nie ale potem zeskoczył i sie zaczęliśmy śmiać; - siedziałam na balkonie w kosciele na pierwzej ławce,a on jest od nagłośnienia mikrofonów itp więc jak nagrywałam jakąs piosenkę to popatrzyłam w prawo a on stał w oknie i się tyle samo czasu patrzyliśmyna siebie, póki nie odwróciłam wzroku żeby pilnować aparatu; - jechalismy do Zakościela, to pakowałam swoje rzeczy do busa i wszystwo zleciało a on stał gdzieś z przodu i mówi do koleżanki "kto to tam rozrabia?" potem podchodzi i mówi "a, to Alicja" :D i sie śmieje, a jak się zatrzymaliśmy to jego kolega mowi do mnie, że musiał się zatrzymać bo to przeze mnie bo musiał mnie zobaczyć a ten chłopak do niego: "w akcji?" i się śmiejemy... wiem, że tego jest strasznie dużo, ale może komuś się zechce przeczytać w wolnej chwili i mi pomóc i poradzoć, bo ja sie cały czas "bije z myślami" i cały czas o tym myślę... jeśli ktoś to przeczyta to proszę odpowiedź na maila: alise@vp.pl bardzo proszę. pozdrawiam :D

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować