Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdziwiona i zła

Laska chyba go podrywa, mam rację?! Zabije ją!

Polecane posty

Gość tobie juz nic nie pomoze
Zdarzało jej się też mówić mu o mnie jakieś niemile rzeczy. A to, że mam nieładna cere, a to, że mam tandetne buty, a to, że powinnam schudnac oj to amatorka jakas :P tak sie nie robi, nie mowi sie nic zlego na dziewczyne, jest sie mila i usmiechnieta na jego zale ze zrobilas awanture odpowiada sie w stylu "pewnie sie zdenerwowala, to pewnie dobra dziewczyna" z milym usmiechem, a ty w domu bedziesz urzadzac jazdy ciagle, meczyc go o nia i w ten oto sposob facet bedzie mial dosc i sama go pchniesz swoim zrzedzeniem w ramiona milej kolezanki :P pierwszy krok juz robi- rozmawia z nim, co pewnie bedzie pelene pretensji :P :P

Gość PIEKNA I BESTIA
trzymam tez mocno zwieracze, kciukiem zatykam bo moj misio lubi anala

Gość Analija
musisz zrobic cos zeby on tez zobzczył,ze moze cie staracic np. te kwiaty od wielbiciela. Faceci lubia jak ktos sie nimi interesuje- rosnie wtedy ich meskość :P

Gość PIEKNA I BESTIA
hahaha smiesza mnie te podszywy ...takie to beznadziejne

Gość PIEKNA I BESTIA
tak sie usmialam ze az popuscilam, no!

Gość PIEKNA I BESTIA
ja przynajmnie nie musze tak wstrzymywac i zwieracze mam ok bo mnie nikt tak w dupe nie rznie jak Ciebie !!!!!!!!!!!!!!!!

Gość PIEKNA I BESTIA
ojej, pomylilam sie, oczywiscie moj misio rznie mnie w dupe ostro i codziennie, daje mu bo jak mu nie dam to da jaka pinda i co wtedy?

Gość PIEKNA I BESTIA
bawi Cie to? jak chcesz popisać takie bzdury to idź sobie na inne forum.... poniżej krytyki naprawdę...

Gość PIEKNA I BESTIA
kurwa, pisze sama do siebie, no nie wiem skad :O

Gość zdziwiona i zła
Już po rozmowie. Powiedział, że niepotrzebnie mi o tym mówił i że już nigdy tego nie zrobi. Powiedział też, że nie myślał, bo był zły, ale że każe jej odkupić taki sam, a ten z dedykacją niech ona sobie zatrzyma. Czyli niby wszystko w porządku. Ja właśnie nie chce wyjść na ta zołze, co mu w domu robi awantury :O też już o tym nie wspomnę. Uważam, że skoro ktoś sprawia że mi źle, to nie powinnam dawać tej satysfakcji. Ja nie miałabym problemu ze znalezieniem sobie kogoś, znacze co los przyniesie. Czy się okaże mnie wart. Dziękuję wam raz jeszcze za rady 🌼 :)

Gość ja bym wyrwała tą kartkę
z kalendarza, bo to był taki trick aby on każdego dnia przez 365 dni w roku otwierając kalendarz chcąc nie chcąc przypominał sobie o niej. Bardzo sprytny a co gorsza wymyślony na szybkiego (!) podryw który świadczy o niej że ma wrodzony talent do manipulowania ludźmi a przez to może być dla ciebie niebezpieczna. Co gorsza z doświadczenia obserwują że faceci lubią takie pomysłowe i ekspresyjne osobowości, z którymi nigdy nie jest nudno. I co z tego że on ci powiedział że ona się mu nie podoba. Udzielił takiej odpowiedzi jakiej oczekiwałaś bo wiadomo że gdyby udzielił innej to miałby delikatnie mówiąc przejebane.

Gość teraz bedzie jeszcze gorzej
powiedzial ci ze niepotrzebnie ci o niej mowil i ze wiecej tego nie zrobi- wiec teraz to juz niczego sie nie dowiesz co sie dzieje.a ten kalendarz co kaze jej odkupic-pewnosc ze tak zrobi bedziesz miala jak bedziesz tego swiadkiem! jak juz to on sam kupi sobie nowy,tobie go pokaze a ten stary schowa-bo watpie ze zrobilby sobie taka lipe i powiedzial jej, ze ma mu odkupic nowy bo mu dziewczyna fochy w domu strzela:) problem jest w waszym zwiazku a nie z ta dziewczyna-skoro on ci mowi jak ona cie krytykuje i nic z tym od razu nie zrobil to chyba nie traktuje cie powaznie. chyba powinniscie szczerze pogadac o was a nie tylko o tej dziewczynie...

Gość makakkkka
no i dobrze ci, a gdzie to wyczytałaś , że ten facet ma być na pewno twój