Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość edkaaaaaaaaaaaa

Alicja Bachleda w Dzień Dobry TVN

Polecane posty

Gość Do wyjątkowego faceta
Hi hi hi piszę przez samo H - HOJNY - kolejny raz. Ciekawe co z tego wyniknie? HOJNY H.O.J.N.Y

Gość trata tata i co
I co, ze jej kupił mieszkanie, płaci za nią itd. itp. Był jest i będzie kobieciarzem, bo tacy faceci się nie zmieniają. I nie ma znaczenia, czy jest się aktorem, prezesem, czy przeciętniakiem; kobieciarz zawsze zostanie kobieciarzem, bo ma taka naturę. Ale Alicja wiedziała z kim idzie do łóżka, więc jeśli kiedys ją rzuci to nie będzie mi jej szkoda, bo naiwne myślenie, że może przy mnie sie zmieni jest naprawdę zabawne... tamta panna z która ma pierwsze dziecko pewnie też wierzyła, ze kiedy dziecko będzie to on sie zmieni. Zresztą jak to świadczy o facecie, który nie interesuje sie swoim dzieckiem?

Gość nie szkoda wam zycia na ciagla
zawisc?? a moze w okresie przedswiatecznym zamiest na niej psy wieszac, zyczylibyscie jej i sobie udanego zwiazku?? skoro sie spotkali,pokochali i jakos zyja to co wam do tego?? po co ten jad??

Kupienie mieszkania, to dla Kolina taki wydatek, jak dla mnie kupienie rowerka, wiec nie ma sie czym zachwycać, no chyba ze dla kogos takiego jak ty kasa jest na pierwszym miejscu..... Poczekamy kilka miesiecy i ten topik podniosę wtedy podyskutujemy i zobaczymy kto będzie miał racje. To co jestesmy umowieni? Co do psychiki kobiecej to dużo z niewiastami przebywam wiec czasem rozumiem o co im chodzi :-) Zastanawiam sie jakiego czarnego nicka tu zwykle uzywasz, pewnie ci odwagi braknie i sie nie podpiszesz....zgadłem?

Gość do faceta wyjatkowego
a nie powinnienes podpisac sie FACET PIERDOŁOWATO MARUDNA CIOTA? :-0 jak slucham takich plotkarskich gadek z ust faceta to widze w nim babe :D

Ok jesteśmy umówieni ;) Nie, nie zgadłeś.Czego, jak czego, ale odwagi to mi na pewno nie brakuje. Tylko jak Ci napiszę, ze nie mam nicka, a internet mam i korzystam od roku czasu, to uwierzysz? Ciekawe, w jakim przedziale wiekowym używa się słowa- niewiasta? Nie, stanowczo kasa nie jest dla mnie najważniejsza. Ale jak znam życie, to żadem mężczyzna nie wyda wiecej niż trochę pieniędzy na laskę, ktora jest mu totalnie obojętna. Ps. Czy mogę wiedzieć, ile już rowerków kupiłeś? :)

"skoro sie spotkali,pokochali i jakos zyja to co wam do tego?? po co ten jad??"..tu nie chodzi o jad.....poprostu jestem realistą i nie sadze ze facet dla jakiejś Aliszi sie zmieni, a ona mysli ze złapała Pana Boga za nogi?.... mnie to zwyczajnie smieszy..... Broń Boże jej źle nie życze....niech bedzie szczesliwa, tylko jakoś nie chce mi sie wierzyć ze ta ich milosc dluzej niz rok potrwa.

Gość trata tata i co
Facet... jestem kobietą, ale zgadzam się z Tobą. I tez nie pisze tego z zawiści, czy kompleksów, bo mam kochającego mężczyznę, mam pracę itd. Fakt, nie stac mnie na takie cuda jak ich, ale czy to najważniejsze w życiu? Jak czytam, ze to była miłość to śmiac mi się chce: Collin poznał ładną polska laseczkę, urzekła go jej niewinność i inność od amerykańskich wyuzdanych gwiazdeczek... ... może gdybym miała trochę mniej lat to uwierzyłabym, że to miłość i Farell będzie przykładnym mężem i wspaniałym ojcem...

"a internet mam i korzystam od roku czasu, to uwierzysz?" nie uwierze....od roku? powiedz mi jestes na tyle mloda osoba ze dopiero rok temu dopuscili cie do komputera czy ta technologia dopiero teraz do ciebie dotarła? ;-) A rowerki kupilem dwa, bo mam dwie córki. Wiec sobie policz ile moge miec lat skoro słownictwo niewiasta cie dziwi. "Ale jak znam życie, to żadem mężczyzna nie wyda wiecej niż trochę pieniędzy na laskę, ktora jest mu totalnie obojętna" ona nie jest mu TOTALNIE obojętna, ale za niedlugo bedzie, a mieszkanie pewnie i tak jest i bedzie jego. "a nie powinnienes podpisac sie FACET PIERDOŁOWATO MARUDNA CIOTA?" probujesz mnie obrazic czy chcesz o tym podyskutować? za duzo bijatyk słownych tutaj przeżyłem zeby dac sie sprowokować jakiemuś trollowi ;-)

No to faktycznie musi byc z Ciebie pierdołowata ciota skoro prowadzisz tu bijatyki slowne i malo kto zgadza sie z tym Twoim mądrowaniem :D

do____trata tata i co własnie o tym samy piszę, a Alicja jak i niektórzy na tym forum, wierzą w księżniczki i rycerzy na białym koniu.

wystarczy ze jedne osoba na tylko na tej stronie sie ze mna zgadza.. a twoj czarny nick to jaki jest ? .....chyba ze ty masz internet od dwóch lat to czuj sie usprawiedliwony ;)

internet mam od 10-u lat ciociu :D a czarnego nicka tu nie mam i jestem kobieta. Zal mi Cie, ze jako facet siedzisz na babskim forum i dyskutujesz na temat plotek o ludziach znanych :D Idz na silke to Ci dobrze zrobi :D

Gość matko co za logika
kupił jej mieszkanie to ją tak strasznie kocha:D a zwróć uwagę na ich zdjęcia- on zawsze 5 metrów z przodu, jakby jej nie znał, a ona biedna za nim leci:D no jasne że jak zaszła w ciążę to nie3 mógł jej od razu rzucić- przecież on pozuje na świętojebliwego katolika z rodziny z tradycjami( choć nie wiem kto się na to nabiera:O )

A co Ci przeszkadza ze siedze na babskim forum? hmmm? czyby zabrakło ci argumetnów w dyskusji i probujesz mnie tym obrazić? jestes smieszna. wyzywasz mnie do ciot i pedałków...po co? piszesz ze masz internet od 10 lat a nie umiesz z niego korzystać, co to za zachowanie? myslisz ze jak schowasz sie za monitorem to jestes anonimowa? jestem na caffe bo lubie poczytac i podyskutować z kimś interesującym dziś akurat tego szczescia nie mam ;(

Pisze wiecej niewiast ;) ( pod tym czerwonym nickiem)Ja jestem ta grzeczniejsza;) Co ja Ci sie mam tłumaczyć... Ale, ok. Zyłam szczęśliwie w realu i nie był mi potrzebny wirtualny świat. Ale się zakochalam. No maile itp. Ale dalej uważam,że takie tkwienie przed komputerem to marnowanie czasu, tylko czasem wciąga ;) Mieszkanie jest kupione na Alicję - ona jest włascicielką. Tak jal pisałam - mężczyzna kupuje coś więcej dla kobiety, dziewczyny, na ktorej mu zależy. Rowerki dla córek, ok. Laski mają powietrze. Wracam do reala, więc pa! A Tobie radzę wyjść z córkami na spacer, zamiast się zastanawiać nad losem Alicji ;)

A swoja drogą - dopóki nie miałam internetu, nie wiedziałam, jak bardzo ludzie są zawistni. Czasem sobie nawet nie zdają z tego sprawy. To prawda, że w tym kraju, to ksiądz proboszcz zazdrości żonie aptekarza lekkiego porodu ;) Ludzie, nie martwcie się o Alicję ;)

zgadzam sie z moja przedmowczynia :) WYJATKOWY MEZCZYZNO hehehehe chcialbys aby bylo Cie stac na takie luksusy jak Colina i Alicje hehehe :D zawisc ludzka w tym kraju nie zna granic :-0 Co Ty mozesz o tym czlowieku wiedziec, ze juz osadzasz wedlug wlasnej miary. No jak baba :D

Gość dżondzakson
ale myslicie ze chalsta jej taka minete jak tamtej?

Gość dżondzakson
pewnie kolin ja pożadnie ruchnał i ala odleciala

Gość cron
ani alicja ani jej facet czy dziecko nie obchodzą mnie w najmniejszym stopniu wolę realny świat ;)

Gość marteczka22222
tez bym chciala sie z nim znalezc w lozku:)

Gość cron
dlaczego ?

Gość marteczka22222
lubie takich niegrzecznych chlopcow wiem tez ze on dlugo z Alicja nie bedzie, a szkoda ten typ tak ma - nigdy sie nie ustatkuje

Gość cron
"lubie takich niegrzecznych chlopcow" LOL :0

nie oglądałem, tylko trochę, dwie ciotki sobie nawzajem w dupe wlaziły, bez mydła. Dla tej głupiej Curusi, taki przystojny chop sie trafił, że jajo można znieść. Nie chciałbym być w skórze jej ojca. czy matki, takiego zieńcia mieć, to można chyba ogłupieć z radości, tylko koleżanki jej zazdroszczą, te co mają chłopów dupowatych...

Gość marteczka22222
to jest facet dobry, ale tylko po to zeby zaszalec, a nie na ojca

Nikt by nie robil afery, gdyby ta pseudo-aktorka nie chwalila sie w tv i ogolnie w mediach, ze dala du.. Farellowi, prawda? Takich to w Hoolywood jest tysiace...a ile dzieciakow ma Colin tego chyba nie wie on sam.

Czytam...i czytam...czy nikt z Was nie zauwazyl jaka ona byla zdenerwowana w tym wywiadzie?Wspolczuje...serio, tlumaczyc sie z jakichs bzdurnych plotek... Moze dla nas to jest wielki gwiazdor Colin ale dla niej to jest normalny facet, taki bliski kontakt raczej "odczarowuje" gwiazdy....oni zyja jak kazdy inny czlowiek tylko maja wiecej kasy i inna prace niz przecietny czlowiek;) Ale tez mysle,ze to moze nie potrwac za dlugo i szkoda mi tej dziewczyny, bo moze mysli,ze jest na tyle wyjatkowa dla niego ze on sie zmieni....a moze tak naprawde nie jest zlym gosciem tylko media go kreuja na loverasa....nie wiem, media manipuluja nami a my w to wchodzimy...zawsze dziele na pol to co pisza w gazetach, chociaz wiekszosc ludzi to łyka niestety.