Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość edkaaaaaaaaaaaa

Alicja Bachleda w Dzień Dobry TVN

Polecane posty

Gość edkaaaaaaaaaaaa

ale się zrobiła pyszałkowata!

Gość dokładnie
widać już u niej ten styl "amerykańskiej gwiazdy"

Gość jest teraz trochę
taka "ą" "ę"... wyciszona z amerykańskim akcentem... :o

Gość Nataliaaaaa 24
ciekawe czy rodzila naturalnie zy przez cesarke. i tak to jest cichodzjaka kazdy w usa z niej drwi i nie traktuje powaznie. Taka mloda i juz dziecko

Gość edkaaaaaaaaaaaa
ona ma 26 lat nie jest juz taka mloda. ale wszyscy dobrze wiemy tak czy siak dobrze na tym wyjdzie.

Gość Widzialem_ja_w_knajpie_kiedys
No najbardziej bawi mnie jej akcent- zobaczcie tyle lat juz tam jest ze polskiego zapomniala. LOL

Gość edkaaaaaaaaaaaa
mialam kiedys w podstawówce nauczycielkę ang. która miala taaki ameryka. akcent baa zapominala nawet polskich słów. przebywala kiedys w USA. pewnego dnia zapytalam jak dlugo okazalo sie 4 m-ace.

ALE JAKOŚ IM SIĘ TA ROZMOWA NIE KLEI A PO DRUGIE MUSI SŁODZIĆ BO CO POWIE? ŻE COLIN NIE WSTAJE DO DZIECKA ŻE NIE POMAGA?? MUSI POSŁODZIĆ ZOBACZYMY ZA KILKA MIESIĘCY ALBO LAT JAK TO ONI SIĘ KOCHAJĄ

Gość Nataliaaaaa 24
o a ile ona lat jest w usa bo ja 12 lat i akcentu nie mam :((( az mnie to boli bo bym sie chciala polansowac tez nawet prze telefon.

Gość nudne jak flaki z olejem
te dzisiejsze DZIEŃ DOBRY TVN!

Gość Nataliaaaaa 24
Ja kiedy pierwszy raz ja w "Panu tadeuszy" zobaczylam wyrobilam sobie o niej zdanie ze taka kobieta bez jaj jest, jalowa, bezbarwna, taka sama aktorka, zreszta jaka z niej aktora, chodzi w tych swoich dzinsowych spodnicach jak tania szmaciara, zamiast sie dobrze ubrac. Nie ma stylu ..kropka... a kobieta ktora nie ma swojego stylu to takie bezbarwne zero.

Gość adi_P
i ma koński wyglad nie wiem co w niej widział Colin?

Gość mimikron
srednio wyglada w tym dzien dobry tvn a przeciez to taka ladna kobieta,wyglada na zmeczona i wgl

Gość ja też chce to zobaczyć
Jak ktoś miałby link do tej rozmowy to zapodajcie

Gość jest teraz trochę
Ona przejęła już taki amerykański styl, zobaczcie jak Colin się ubiera... a ona przy nim szaro i nieciekawie. Fakt w tym wywiadzie dzisiaj była baaardzo naturalna :-) chociaż ona ma taką urodę,że nie wymaga dużego ulepszania. Jednak pamiętam ją kiedyś w wywiadzie (może gdzieś półtora roku temu) to był wywiad w TVP bodajże pytanie na śniadanie albo w Dzień Dobry Tvn .. już nie pamiętam dokładnie. Chodziła po starym rynku w Krakowie z taką blondyną (dziennikarką) Alicja pięknie wtedy wyglądała... włosy pofalowane, delikatny makijaż.. ubrana była w rurki, miała kozaki do kolan i kurtkę bodajże skórzaną. Pomyślałam sobie wtedy.. naprawdę śliczna Polska dziewczyna :-) Przypomina ktoś sobie ten wywiad ?

Gość ja też chce to zobaczyć
"zreszta jaka z niej aktora, chodzi w tych swoich dzinsowych spodnicach jak tania szmaciara, zamiast sie dobrze ubrac. Nie ma stylu ..kropka... a kobieta ktora nie ma swojego stylu to takie bezbarwne zero." Pieprzysz głupoty. Żałosna jesteś.

Gość Nataliaaaaa 24
ahh ja nie mowie ze ona brzydka jest bo jest naprawde sliczna, tylko ze widzialam jej zdjecia z roznych imprez i wygladala zle po prostu nijako. Jezu zalosna jestem bo tak uwazam? to moje zdanie, mogla sie lepiej ubrac po prostu, Nie ma dziewczyna stylu, jest nijaka i bezbarwna, ogladalam jej film Traffick i grala dosc dobrze ale wciaz tak bez jaj. Nie chodzi o to ze zazdroszcze po prostu mowie co widze.

Gość kate jones
Pamietam tamten wywiad.Niczego nie chciala powiedziec o Colinie,a dzis jest juz matką jego dziecka:-)Fajna dziewczyna,ładna,mądra i utalentowana.Jedyne,co mnie zaskoczyło,ma dziwny sposób wypowiadania się..Ubiera sie moim zdaniem super,na luzie,ale gustownie.Dla mnie nie ma w tej historii niczego dziwnego,dwoje ludzi spotkało się,zakochało w sobie i tyle.A,że on jest gwiazdą,no to co?Gwiazdy nie mogą się zakochiwać?Fakt,jego przeszłość nie świadczy o nim najlepiej,ale może się chłopak zmieni:-)Poza tym to on ma duzo szczęścia,nie związał się z jakąś modelką, tylko z fajną polską dziewczyną z bardzo dobrej rodziny z tradycjami, mimo że sam jest prostym chłopakiem z Irlandii..W każdym razie życzę im jak najlepiej.

Gość edkaaaaaaaaaaaaaaaa
ona mowi ze colin taki uczuciowy wrazliwy ale kiedy ogladalam filmik z ta jego dziewczyna jak krzyczal ''Your fuckin pussy is so sexi!!!"' nie wygladal na takie delikatnego

Gość krecjjana
swoją drogą ciekawe czy alicji tez taką ostrą minete strzela jak tamtej czarnuli

Gość jest teraz trochę
kate jones---> fajny wpis :-) taki szczery i pozytywny ;-)

Gość EEEETAM...
No, dobrze widać, kto dziewczynie zazdrości. A kto nie i dobrze zyczy. W sumie to Polacy strasznie zawistnym narodem są. Bogu dzięki, nie wszyscy. Alicja kiedyś wydawała mi się, jak na swój wiek, troszkę pańciowata, mimo, że gustownie ubrana. Przy Colinie nabrała luzu. I super wyglada. Naturalnie, skromnie, mlodzieńczo. Dobra cera, ładne włosy i zęby, a przede wszystkim zgrabniutkie nóżki. A mnie się wlaśnie podoba ta poszarpana na końcu dżinsowa spódniczka. Alicja ma jeszcze sporo czasu, by wygladać tak ,jak by tu chciały niektóre dziewczyny. Po co się ma postarzać? Jak jej urokiem jest młodzieńczość? Ktoś tu pisał o rynku w Krakowie i kozakach. W tym upale ma ganiać w kozakach? Życzę Ali, żeby się ułożyło jej najlepiej 🌼 A Henry to śliczne imię :)

Gość Do wyjątkowego faceta
Mam dziwne przeczucie, że jednak jesteś zawistną kobietką ;) Jasnowidzem jesteś? Szkoda, że z gramatyką na bakier...;)

Gość ostr.jo
myslicie ze Ala sie znim ostro rżnie? niby taka niew inna delikatna

nie jestem zawistny tylko podchodze do zycia realnie. Facet rwie laski na potęge tym razem trafilo na naszą Alisje, i myslisz ze z nią bedzie? he he ...nie jestem kobietą. A co do gramatyki, chodzi ci o imie "Kolin" które celowo napisałem przez K czy o literówki?

Jedno i drugie. Niby nic, ale tak mało tekstu. Rwanie lasek, a wspólne czekanie na dzidziusia i zakup mieszkania dla Alicji, za całkiem sporą sumę, swiadczy o zaangażowaniu Colina. Chyba, ze Ty jesteś też Hojnym Zajączkiem i znasz wielu takich, co swoim laskom kupują mieszkania na otarcie łez ;)

Miało być - Rwanie lasek, a..... to zupełnie co innego. Jak na faceta masz bardzo babską psychikę ;)