Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Doktor Sama Prawda

Nie oszukujmy się, teraz każda kobieta wolałaby mieć mężczyznę, który chodzi na

Polecane posty

Gość ludzie o czym wy
a czy chciałbyś, żeby twoja partnerka miała zadbane ciało?

Gość Facet_________
Ja polecam wszystkim facetom miesięcznik Men's Helth. Na prawdę tam jest wiele ciekawy opisów ćwiczeń, diet. Dobra alternatywa dla większości babskich pism ;)

Gość ludzie o czym wy
Prawda jest taka, że kobieta która ma wybór między dwoma równie inteligentnymi i mądrymi facetami z których jeden jest wysportowany a drugi nie wybierze zawsze tego wysportowanego.

Gość 28
no ale to chyba oczywiste? facet tak samo

Niech każdy sobie ćwiczy. Może nawet kupić do domu hantelki. Ja jestem przeciwny tytułowi tematu bo to pisał ktoś kto chyba całe dnie siedzi na siłowni oraz temu że mięśnie mogą nagle zmienić postrzeganie osoby.

Gość ludzie o czym wy
No właśnie, to działa obustronnie. Ale nie dla wszystkich panów to jest oczywistość. Niektórzy oczekują, ze kobieta będzie superzadbana a im samym nie chce się nawet ruszyć tyłka żeby pobiegać, popływać czy iść na siłownię, bo po co.

Gość ludzie o czym wy
No face - byłeś kiedyś na siłowni?

Gość Facet_________
Na siłownie powinno się chodzić 3 razy w tygodniu. Jeden dzień mięśnie potrzebują regeneracji. Trenując "całe dnie" i codziennie można spalić włókna przez co można nabawić się niebezpiecznej kontuzji. Ja proponuje tak: 3 x w tygodniu siłownia (Ja polecam siłownię domową ;) ) Weekendy basen A między treningami jakieś sztuki walki Zaraz ktoś powie, że potrzebne na to wolny czas i kasę. Ale ja sądzę jeśli się będzie trenowało to i kasa i czas sama przyjdzie. Czemu? Dzięki aktywności fizycznej człowiek jest kreatywny :) http://www.menshelth.pl

Gość 28
ale ja tez jestem przeciwny temu co sugeruje tytul bo najwazniejsze jest w tym sprawnosc i samopoczucie, a ze w parze idzie z tym i wyglad i samoocena to juz skutek, nie przyczyna :p

Gość ddfghgh
najbardziej mnie wkurwiaja tacy, co wygladaja ponizej przecietnej, a szukaja ksiezniczki z bajki, masakra. mam takiego znajomego, co z twarzy jest ok, ale nie jakis super, cialo ma nieciekawe, zero miesli, piwny brzuch, a szuka sobie idealu, sama cwicze na silowni regularnie, jestem szczupla, a jeszcze smial mi mowic ze do idealu to mi daleko, a on taki zajebisty

Gość 28
a facet powtarza co mu naopowiadali jak sie chodzi tak czesto w tygodniu, to robi sie rozne partie, a nie co drugi dzien to samo dzien odpoczynku dla miesnia po intensywnym treningu to za malo i to o wiele

Gość ludzie o czym wy
Zgadzam się z tym co napisali Facet i 28. Chodzę na siłownię i 90% ćwiczących tam facetów to nie są żadne mięśniaki tylko mężczyźni z ładnymi, smukłymi, męskimi sylwetkami. Stereotypy takiego pustego, przypakowanego gościa mają osoby, które co najwyżej kiedyś "zajrzały" do siłowni.

Gość Facet_________
28 Jeśli chodzi o obiegówki to trzeba robić przerwę czyli treningi: Poniedziałek, Środa, Piątek

Gość Facet_________
Masz 191 cm (ja ponad 20 cm mniej :P) i wagę 91 Kg. I narzekasz? Co chcesz u siebie zmienić?

Gość sziszaaaa
facet powinien miec fajna klate bo to meskie ale z drugiej strony nie powinien wygladac jak pudzianowski. ja lubie wysportowanych kolesi ktorzy maja miesnie i mozg. a nie tylko jedna z tych rzeczy

Gość 28
obstawiam, ze to, zeby nie miec tyle samo w pasie i ile w klacie :D :p

Gość 28
wg mnie nie powinno byc wzorow, bo na szczescie gusta sa rozne :p poza tym ma zakola :D

Jak ktoś ma 15 lat i widać że jest chudy to rodzice powinni go wysyłać na basen, może nawet na siłownie ale bez podnoszenia cieżarów. Bo potem jak się ma już 25 lat i nadal się ma załóżmy 72kg przy 192 cm to trzeba by naprawdę chodzić na siłwnie 3 razy w tygodniu. I nie dać się umówić na jakieś chemie bo tacy ludzie są podatni aby brać coś takiego i mieć szybciej efekty

Gość sziszaaaa
ten jason cos tam jest oblesny

Gość Facet_________
A który facet po 25 roku życia nie ma zakol. Po za tym ostatnio słyszę, że łysienie to męska rzec co kobietom się podoba ;) Ja mam obcinam się teraz na 1mm :D

Gość Facet_________
No nie wiem czy Jason Statham jest obleśny bo co nie wejdę na jakieś strony babskie i jest o Stathamie to czytam "Jaki On jest boski"