Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Doktor Sama Prawda

Nie oszukujmy się, teraz każda kobieta wolałaby mieć mężczyznę, który chodzi na

Polecane posty

Gość ludzie o czym wy
Zakola czasem się podobają a czasem nie. Ale najbardziej obleśnie wyglądają faceci, którzy mają duże zakola i próbują to tuszować.

Gość Facet_________
Dlatego ja golę się na bardzo krótko :D A jak zgolę głowę to słyszę od innych jak zajebiście wyglądam bo z włosami gorzej. W sumie "na łysego" mi lepiej bo jak coś trenuje (jak teraz piłka) to mam lekkość. Spocę się to nie mam mokrej czupryny jak bym wyszedł z pod prysznica ;)

Gość 28
od ud sie wycieraja... nie no, cos slyszalem ze od testosteronu :D

Gość Facet_________
http://www.iwatchstuff.com/2007/11/12/revolved-statham-trailer.jpg Statham z włosami kiedyś. Wg. mnie wyglądał przeciętnie http://www.thehollywoodnews.com/artman2/uploads/1/jason-statham.jpg a tak wygląda zajebiście. Ale to moja subiektywna ocena. Ale czasem mi się wydaje, ze u wielu facetów łysina pomaga w nacechowaniu męskości. Ja nie wiedziałem, że na łyso wygląda sto razy lepiej niż z długimi włosami bo miałem kiedyś bardzo bujną czuprynę :D

Gość sziszaaaa
powiem wam jedno naprawde fajni kolesie to tacy jak: fernando torres, gregor schlierenzauer, jared leto

Gość Facet_________
A jak ma się prześwity na górze to też powinno je się pokazywać? ;) Ale mężczyźni różnią się od kobiet tym, że nie muszą być modelami. Nie musimy siedzieć godzinami przed lustrem i modelować się, malować. Są tacy co żelują głowę 15 minut dla mnie to bezsensu. Nawet jak miałem bujną czuprynę tego nie robiłem. Ato po żelu głowa śmierdzi, tłuszczy się skóra :P Kobiety Nas kochają za to, że jesteśmy i tego się trzymajmy :P

Gość Facet_________
ludzie o czym wy Bo podobają Ci się faceci urodą a'la Al Pacino czyli bujna czupryna, zarost i eleganckie ubranie ;)

Gość ludzie o czym wy
Sziszaaaa chyba jesteś bardzo młoda :) Bo dla mnie ci mężczyźni, którzy ci się najbardziej podobają to jeszcze chłopcy.

Ludzie często nic nie robią bo myślą że albo 6 godzin tygodniowo na siłowni albo nic A tak naprawdę można sobie kupić hantelki, sztangę i w domu ćwiczyć np dziennie wieczorem 20 min żeby porządnie się zmęczyć i poczuć zakwasy a potem już będzie się ćwiczyło bo tego będzie wymagał organizm. Po pół roku będzie widać efekty. Zwłaszcza ludzei z zewnątrz co widzieli takiego bez koszulki pół roku wcześniej

Gość ludzie o czym wy
Akurat wklejając to zdjęcie koncentrowałam się na włosach:) Aczkolwiek na eleganckim mężczyźnie z fajnym ciałem przyjemnie zawiesić oko:)

Gość ludzie o czym wy
Trzeba jeszcze wiedzieć jak ćwiczyć tymi hantelkami. Ja sobie kiedyś ćwiczyłam hantelkami w domu a potem poszłam na siłownię to mnie instruktor uświadomił, że robiłam to źle. Na szczęście żadnej krzywdy sobie nie zrobiłam, bo ćwiczenia siłowe wykonuję na małych obciążeniach.

Gość sziszaaaa
no fajn ten koles a leto wcale nie jest taki mlody no przynajmniej dla mnie ale co z tego ze mlodzi jak fajni

Gość ludzie o czym wy
No fakt, Leto i Torres są starsi ode mnie :) Ale mają taki chłopięcy typ przystojności dlatego myślałam, że są bardzo młodzi.

Gość sziszaaaa
sa swietni

Gość 28
tylko potwierdzacie to o czym mowilem, ze gusta sa rozne :o :p

Gość ta fota stathama z wlosami
jest stara, jak jeszcze tak nie lysial

Gość ludzie o czym wy
A no są różne, ale zadbane, wysportowane ciało zawsze w cenie ;)

Gość do Facet_________
jak sie ma przeswity to sie glowe powinno golic do skory z pianka co pare dni :D

Moj facet nie chodzi na siłownie, nie ma wielkich bicepsów, nie ma kloryfera nie chodzi na basen a jednak go kocham. Rozumiem że tacy wysportowani podobają się kobietom ale tacy nie umiesnieni również ciesza się rozchwytywaniem :) Jezeli facet nie ma oleju w głowie, nie ma koncepcji na reszte zycia czyli nie potrafi sie ustatkować i zarobić to zadna siłownia mu w tym nie pomoze zeby nawet nie wiem jaka ładną laskę sobie przez to znalazł no chyba ze znajdzie taka ktora go bedzie sponsorować.

Gość Facet_______
Można i golić głowę co parę dni ale też bez przesadyzmu :P

Gość do Facet_________
ja lysieje i gole codziennie zyletka, bo taki mam kaprys

Gość mr dolar R
liczy się kasa

Gość eduski buzki
Ja tam nie uganiałam sie nigdy za takimi :) doploki nie poznałam mojego M :*

Gość Ale nie tym razem
Opowiem wam swoją historię.