Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Doktor Sama Prawda

Nie oszukujmy się, teraz każda kobieta wolałaby mieć mężczyznę, który chodzi na

Polecane posty

Gość Doktor Sama Prawda

Nie oszukujmy się, teraz każda kobieta wolałaby mieć mężczyznę, który chodzi na siłownię. Facet musi mieć dobrze zbudowaną klatę, brzuch jak kaloryfer i w miarę duży biceps. Takie są realia. Do tego jakiś basen i każda odpływa z zachwytu

Gość ala ze zgierza
ważny jest złoty środek

Chłopie - całkowicie się mylisz - każda wolałaby faceta którego stać na własną siłownię w domu a nie chodzi na jakąs publiczną :P

Gość nom nie oszukuj
i marsz na silke :classic_cool:

Gość szyszkowa dama
taaaaa.wspólczuje wszystkim pogladu na zycie....ale macie racje, jak facet nie ma nic innego tylko miesnie do zaoferowania, to barzdo wazne zeby chodził na silownie. moj facet nie ma kaloryfera, w zyciu nie byl na siłowni i nie zamieniłabym go na zadnego debila z silowni, ktory własna wartosc mierzy obwodem bicepsu......ale w koncu pustoglowe tipsowe panny musza miec swoje drugie polowki...trzymajcie sie....najlepiej razem i nie rozmnazajcie, bo starczy głupoty na tym świecie.

Gość PIEKNA I BESTIA
tak to prawda a dupcia jak marzenie ma racje 100 %!!!!!!

Gość derre444
to prawda ze tak jest, facet z watlymi ramionkami i szeriokim zadem to porazka

Gość PIEKNA I BESTIA
na szczescie ja mam takiego!jest sie do czego przytulica wszystkie panny jak jestesmy na plazy sraja po gaciach z zazdrosci!!!!!!!!!!!

"ale macie racje, jak facet nie ma nic innego tylko miesnie do zaoferowania, to bardzo wazne zeby chodził na silownie" a kto powiedzial, ze tylko miesnie?? Ja jestem za zdrowym i aktywnym trybem zycia, wysilek fizyczny jak najbardziej wskazany

Gość no pewnie że bym chciała
żeby facet dbał o siebie i nie gnił przed telewizorem tylko na siłownię poszedł.

Gość edkaaaaaaaaaaaaa
mój mąż chodzi na silke 4x w tyg

Gość stereotyp faceta który
chodzi na siłownię jako tępego umięśnionego pustaka mają zazwyczaj te osoby, które w życiu na siłowni nie były. Sama chodzę na siłownię i większość trenujących tam facetów to inteligentni, wykształceni mężczyźni, którzy po pracy w biurze przychodzą poćwiczyć, żeby zadbać o kondycję i ciało.

A ja bym tam nie chciała takiego faceta co spędza dużo czasu na siłowni, jak dla mnie to może mieć nawet mały brzusio :)

Gość PIEKNA I BESTIA
takie co gadaja ze im sie tacy nie podobaja to same pewnie waza po 100 kg i sa grubymy smierdzacymi, niezadbanymi babami!!!!!!!!!!!!! nie nawidze grubych swin a fuj!!!!!!!!!!!

Gość stereotyp faceta który
Jak ludzie ćwiczą to śmierdzi potem, ale co z tego? Jak jest dobra wentylacja to śmierdzi tylko wtedy, kiedy na sali ćwiczy bardzo dużo osób. Zresztą u mnie na siłowni śmierdzi tylko na sali do ćwiczeń siłowych, na sali z przyrządami do ćwiczeń aerobowych nigdy nie śmierdzi, ale tam ćwiczą głównie kobiety :)

Piękna i bestia, nie chodzić na siłownię to nie znaczy że trzeba być grubasem, wystarczy poprostu zdrowo się odżywiać, czasami pójść na basen, czasami na spacer z psem czy pojeździć rowerem. Ja akurat lubię aktywnie spędzać czas ale napewno nie na siłowni :P

Gość jak ktoś siedzi 8 godzin
za biurkiem to potem taki spacer z psem nie jest wystarczającą formą dbania o dobrą kondycję

w sumie jak się spędza pół dnia na kafeterii to może i nie wystarczy :) ja cały dzień spędzam w biegu, a to że nie chodzę na siłownie to nie znaczy, że odrazu trzeba mnie wyzywać od grubasów :)

Gość DURNOWATE JESTESE
ale wy dziewczyny co nie ktore durnowate jestescie :/ zamiast zgadzac sie z tematem to juz piszecie durne ze facet nie musi miec "ciala".... k.u.r.w.a jakie puste idiotki nie kumacie ze jak kazdy(sorki wiekszosc) facet na kazdym kroku daje do zrozumienia ze tylko piekne dziewczyny sie licza takie bez tluszczu na brzuchu i bokach to wy to samo powinniscie pisac o facetach niech tez wiedza ze to idzie w dwie strony ale wy nie, kuźwa musicie pisac ze nie przeszkadza wam brzuch u faceta, ale zaden facet tak nie napisze o kobietach!!!! ja. p.i.e.r.d.o.l.e

Gość jak ktoś siedzi 8 godzin
Ale jak ma brzusio to znaczy, że z dbaniem o kondycję jednak coś nie tak. Na czym polega twoja praca, że tak cały dzień biegasz?

Gość DURNOWATE
ha ha ha ha ciekawa jestem czy wasi faceci "z bruszkami" tez mowia swoim kumplom ze wasze tluste brzuchy im sie podobaja i im nie przeszkadzaja hahahaah juz to widze i slysze i pokazcie mi tutaj post gdzie facet pisze ze jak kobieta ma odstajacy brzuszek i ze nie rusza sie to jemu to nie przeszkadza yhy...broncie swych menow a oni i tak beda sie za "zdrabnymi"slinic

Gość PIEKNA I BESTIA
ja nie miałam na mysli facetow grubasow tylko kobiety