Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Doktor Sama Prawda

Nie oszukujmy się, teraz każda kobieta wolałaby mieć mężczyznę, który chodzi na

Polecane posty

Gość PIEKNA I BESTIA
durnowate masz racje i ja tez tam mysle naszczescie ja jestem szczupła i zgrabna a moj facet pieknie zbudowany

Gość hgtfre
właśnie nie to okropne tacy przypakowani goście ble.Nie lubię ani chudzielców ani spaślaków troszkę brzuszka mogą mieć.

Gość PIEKNA I BESTIA
ja tez nie mowie o przeroscie formy nad trescia ale o ładnym wygladzie!

Gość jak ktoś siedzi 8 godzin
Przypakowani to są sterydowce i tacy którzy siedzą codziennie po 2-3 godziny na siłce. Normalny facet, który idzie na siłownie 3-4 razy w tygodniu jest po prostu ładnie wyrzeźbiony i ma dobrą kondycję. Na siłowni ćwiczy się nie tylko z ciężarami ale też np ćwiczenia aerobowe i wytrzymałościowe.

hgtfre no i właśnie o to mi chodzi, jak ktoś siedzi 8 godzin - autor pisał o brzuchu jak kaloryfer i dużym bicepsie, a ja takiego faceta nie chciałabym mieć, wkurzałoby mnie jakby do mnie mówił ' przykro kochanie nie mogę z tobą wyskoczyć do znajomych bo muszę zaliczyć jeszcze siłownię' 3 razy w tygodniu jest ok, ja 3-4 razy w tygodniu biegam z moim psem ok 1,5 godz :)

No to widzę ze w tym topiku wiekszosć wypowiedzi jest całkiem rozsądnych :-). Tak, wspaniały facet to wspaniałe ciało (ale nie tylko rzeźba, także sprawnosć, szybkość, wytrzymałość, wygimnastykowanie) plus mniej znaczące dodatki typu twarz, charakter, inteligencja i kasa. " Niektórzy naiwni ćwiczą bo myślą że zwiększą swoje szanse u dziewczyn " Dlaczego naiwni? Poza tym jest to najprostsze wyjscie gdy np nie ma sie perspektyw na dobrą pracę, dobrych znajomosci, przebojowego charakteru itp.

Gość Martynkoska_23
a mój na sczęście dba o siebie, ćwiczy regularnie kilka razy w tyg, pływa, jest ładnie wyrzeźbiony ale robi to dla siebie, dla swojego lepsdzego samopoczucia i zdrowia. A mnie to jak najbardziej odpowiada, zreszta w naszym domu sport jest bardzo ważny i często ćwiczymy razem :)

Gość dokladnie jak sie nie ma
szans na bycie rekinem biznesu, to trzeba np. pakowac na silowni

Można chodzić na siłownię a mimo to być mulastym i powolnym. Sprawę załatwia sport walki, np karate, zyskuje się figurę, sprawność, gibkość, szybkość no i oczywiście siłę. Nie mówiąc o naturalnym dla tych sportów zahartowaniu.

Jasne ze sporty walki są najlepsze. Niestety wymagaja znacznei wiecej czasu i zaangazowania w trening a nie zawsze widać po sylwetce, że ta osoba ćwiczy. Np moi sen seje wygladali jak przeciętniacy. Byli sprawni, wytrzymali, porozciagani...ale na ulicy czy basenie nie zwróciliby na siebie uwagi. Mimo wszystko sylwetę herosa wyrobić sobie można tylko na siłce.

Gość misiamisiunia
Razem z mezem cwiczymy capoeire:):):):):):) nie jestem gruba bo na 174 waze okolo 56 kg wiec jestem dosc szczupla moj mezulek nie lazi na silownie bo jest mu wcale niepotrzebne ma kaloryferek i miesnie jego cialo niema grama tluszczu

To na kości koledzy!!! I po 500. Randman, masz rację tak właśnie jest. Ale ćwiczy się dla siebie, przynajmniej ja tak uważam.

Swoją drogą kol. Bruce Lee miał niezłą rzeźbę i kaloryfer jak się patrzy.

Gość blackpearl20
Hmm muskularne ciało to tylko dodatek... jeśli jest, ok... jeśli nie, nie będziemy płakać. Ja tam wolę dobrze wypracowany i bystry umysł, bo nim może mnie zaskakiwać codziennie! :)

Gość do facetów
dodam jeszcze że sama piękna sylwetka facetowi nie wystarcza , facet jeszcze młody musi być...rozumiecie ?? MŁODY !!!!!!!!!! siłownia nie zatuszuje pomarszczonej i wiszącej skóry na szyji i zaginasów za uszami, ani zacieków koło nosa, ...takie ble, ble tylko młody facet się liczy....a do tego jak wyrzeźbi ciałko na siłowni...to czemu nie..... świeże ciacho....to jest TO facet musi być bogaty w młodość a nie tylko w muskuły

Dziecko drogie, co znaczy młody? Dla mojej córki taki co ma 18 lat to już stary. Myslę, że Ty też dla niej jesteś stara. Dla Twojej własnej babci taki co ma 50 jest jeszcze młody. Zapytaj.

Gość blackpearl20
Randman... zdemotywowałeś mnie...

Gość puste lachony jesteście......
ale piękne zapewne....oby wam nikt mord kwasem nie polał, bo wtedy koniec z wami.....powodzenia

Do czego On Cię zdemotywował? Dobrze, że nie zdemilitaryzował.

Ludzie, co ta dyskusja wnosi do Waszego zycia? Niech każdy robi to co lubi i niech każdy dobiera sobie ludzi według własnego kryterium! Jedna ma problem bo facet musi mieć kaloryfer, druga znowu, że ważniejszy intelekt...Czytam ten wątek i czuje się jak na pchlim targu.

Gość Bella Cullen
No Mój Edward ma:D Powinien się częściej rozbierać w kadrze:D:D:D No bo jak będzie miał 100 tkę, to się nie rozbierze:D:P

Gość około 15 pln
a ja chodzę na siłownię... niektórzy niestety do dziś mają jakieś skrzywione pojęcie o tym miejscu, pewnie wyniesione jeszcze ze szkół współcześnie, w każdym większym mieście jest siłownia pełną gębą, z klimatyzacją, sprzątaczkami, telewizorami lcd, muzyką, prysznicami, kiblami itp i najwazniejsze... siłownia to nie tylko hantle, ławeczka i sztanga współcześnie coraz więcej osób chodzi tam aby pobiegać, powiosłować czy pojeździć na rowerku kto nie wierzy niech sobie kupi wejścówkę - ok. 15 pln

Gość Bella Cullen
znów się gadzam z blackpearl20:) Ponadto są ludzie, co mają i kaloryfer i umysł, ale to cyba z 0,05 % populacji. Ktoś kto stale pakuje w mięsnie, w głowie ma zwykle pusto.

Gość kobieta z plaskim brzuchem
facet nie musi być napakowany, ale dobrze by było gdyby był szczupły, ale z wyrzeźbioną sylwetką grubaski nie

"Ktoś kto stale pakuje w mięsnie, w głowie ma zwykle pusto" Wiesz kto to był Platon?

Gość bez jaj ja też wolę
mądrych facetów, mój mąż jest bardzo silny, i mądry, nie jest gruby ale też nie ma kaloryfera, nie ćwiczymy w ogóle na silowni bo nie mamy na to czasu ale w ogóle nie jesteśmy grubasami, zdrowo się odżywiamy i chodzimy po górach. a poza tym znam wiele osób które maja wspaniałą sylwetkę i nie chodzą na siłownie, takie mają predyspozycje poprostu ciała. byłam kiedys z gościem który miał idealne ciało, było widać każdy mięsień a na brzuchu kaloryfer aż się patrzy i każdy sie go pytał ile ćwiczy na siłownie a on nie ćwiczyć w ogóle tylko co z tego jak trzeba było kawałek przejść szybkim krokiem a on dostawał zadyszki.... wysportowany wygląd jeszcze o niczym nie świadczy.

Poza tym...no szkoda gadać z kimś, kto wysportowanego i troche przypakowanego faceta zna chyba tylko z co fajniejszych filmów akcji.