Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ad va

Mój facet ma do mnie pretensje że nie lubie dzieci...

Polecane posty

Gość somebody1111
nie, zapewne somebody nie ma takiego podejscia ale na pewno nie jestem taka pieprzona egoistka jak Ty ;) ktora robi wszystko pod siebie

Gość niechcąca nigdy
nie martw sie nie bedzie końca swiata...somebody o to zadba zeby ludzie nie wyginęli :D:D:D

Gość ad va
ja nie lubie... zwłąszca obcych, niegrzecznych, brzydkich ( te bratnice to wyjątkowe paskudne dzieciaki, ale nie przez to ich nie lubie - Inaczej odnosze się do dzieci koleżanek - jakoś potrafie się znimi bawić, wziac n a rece, nie reaguje na nie nerwowo... ale nie mam instynktu macierzyńskiego za grosz i już

Gość ludzie beda
Afryka i Azja o nas nie zapomni wiec w czym problem? Jak tak sie boicie to narobcie sobie dzieciaków tak by inni nie byli do tego zmuszeni

Gość somebody1111
śmieszna jesteś dziewczynko...dziecko mnie w niczym nie ogranicza ;) bo kiedy chcę to sobie wyjde na impreze i nie ma wiekszego problemu

Gość niechcąca nigdy
wole byc pieprzona egoistką i żyć jak chcę niż byc taką nawiedzoną wariatką jak ty :P

Gość dokladnie uslyszec
od takiej somebody, że jest sie egoistką to komplement zwazywszy na to jakimi wali stereotypami:P

Gość somebody1111
naprawde jestes tepa , az boli..z reszta nie bede z Wami dyskutowac...gowna nie dotykam , bo zaczyna smierdziec...i tak naprawde malo wiesz o zyciu jeszxze

Gość niechcąca nigdy
somebody weź nie pieprz ze dziecko w niczym nie ogranicza....mam w kolezanki,kuzynki,szwagierki które mają dzieci i widzę....wiec nie pieprz głupot bo tylko sie osmieszasz takimi twierdzeniami

Gość 12356654
Somebody chyba też nie znosi dzieci, tylko się nie przyzna. Jest sfrustrowana, że musi wstawać w nocy.

Gość leży we mnie martwy anioł
Jest durny:-~ I traktuje kobiety użytkowo:-(

Gość cos m isie wydaje ze
somebody wpadła i teraz chce by i inne tak mialy.... swoją dorga strasznie ograniczona jestes skoro dla ciebie jest albo posiwecanie sie dziecku albo imprezowanie a zapewniam jest caly wachlarz innych mozliwosci

Gość no tak nasza droga
somebody wie wiele o zyciu bo ma fasoleczkę:classic_cool:

Gość ad va
:) nieco zboczyłyście z tematu :D

Gość wiele kobiet nie lubi cudzych
niechcąca - dlatego, ze jak mowilam, faceci tego nie czuja, moga to odebrac niesympatycznie. Owszem mozesz powiedzic,ze nie zamierzasz nigdy moiec dzieci, jak najbardziej, to zreszta uczciwe, ale dziwne jest ogolne powiedznie " nie lubie dzici" - to tak, jakby powiedzic - nie lubie ludzi miedzy 0 a 4 - m czyli nie lubie ludzi, w ogole, bo tego wieku przeskoczyc sie nie da. Powiem ci szczerze, ze nigdy nie lubilam towarzystwa malych dzieci, do tej pory tak mam, nudza mnie i męczą,a swoje ubóstwiam, to inny uklad, mysle,ze facet tez ma emocjonalny stosunek do bratanic. Tak jak np kazdy kocha swoja matke, choc matki bywaja rozne. Więzy rodzinne inaczej sie odbiera, niezaleznie od rozsadku i roznych teorii. Nielubiaca dzieci moze byc najbardziej kochajaca i zwariowana matką, facet na to nie wpadnie . No chyba,ze ona z zalozenia nie chce miec nigdy.

Gość no wiec wlasnie....
zamiast siedziec na kafe zdrzemnelaby sie trochę bo w nocy znow bedzie latac do wrzeszczacego dzieciaka dawac cyca [:P

Gość niechcąca nigdy
ad va---> takie tematy zawsze sie tak kończa :D

Gość 12356654
No jasne że dziecko nie ogranicza.... Wiadomo, że to żaden problem np. podróżowanie z niemowlakiem rowerem, albo uczestnictwo w spływach, rajdach konnych...

Gość bo zawsze znajduje sie
jakas idealna cierpietnicza mamuska, ktora zaczyna prowadzic na topiku krucjate przeciwko "wrednym egoistkom":D

Gość oj chyba somebody
brak imprez skoro o nich wspomina:P czyzby po dordze jakas wpadka,ktora przeszkodzila w dalszym imprezowaniu? no widzisz...ja tam imprezowac niezbyt lubie za to mam inne ciekawsze zainteresowania

Gość mnie tez nie rozczulają
generalnie są mi obojętne choc takie wrzeszczące i rozkapryszone mnie irytują

Gość somebody1111
oj tak , smiac mi sie z Was chce ale mniejsza z tym..dzieki za dawke soczystego humorku ;) musze spadac, bo pewnie dzidzia mnie obudzi w nocy, bo bedzie chciala cyca...zwlaszcza, ze ma 6 lat wiec sami rozumiecie;))) hahah, zegnam

Gość no nie zdziwilabym sie
gdybys dalej ją karmila cycem patrzac na twoje wypowiedzi:P

Gość jdfvjdjfdvdvgdf
nie no jakbym slyszala kiedy siebie...........ale spokojnie przejdzie ci, ja nie mialam za bardzo podejscia a ni nie bardzo lubilam czyjes dzieci, a teraz .mam swojego aniolka i oszalalam, i juz tak 19 mcy i codzien kocham go bardziej, rozczulam sie, ciumkam, rozpieszczam, do innyych dzieci dalej mam dystans, ale przynajmniej rozumiem co znaczy miec dziecko, a kiedys myslalam tak jak ty,

Gość rozczulasz sie
ciumkasz??? mowisz o istocie ludzkiej czy jakiejs maskotce?

Gość joanna sikorska
najpierw płodzicie te bachory na potęgę, a później nie ma kto ich karmić, przeżywacie życiowe załamanie, brak kasy..........brak słów

Gość jdfvjdjfdvdvgdf
mowiac ciumkam, mialam na mysli slodze, wiecie uzywam zdrobnien, kupeczka, dupeczka wiem zalosne ale tak mam, obcych dzieci........nie lubie, ale nie mowie glosno o tym, moje jest najcudowniejesze i najkochansze, fakt bywaly trudne chwile, choroby, nocne wstawanie, dalej 1 w nocy wstaje, ale to jest moj wybor i swiadome macierzynstwo, ale ja nie pouczam autorki bron boze jej zycie i jej wybor, kwesta tego tylko czy sie przelamie aby kiedys mogla napissac tak jak ja, wlazne dziecko zmienia wszystko, ja tez nie chcialam kiedys, ale dojrzalam do tego, autorko nic na sile, ale jak twoj mezczyzna bardzo chce to predzej czy pozniej moze nastapic rozpad twojego zwiazku, obym nie byla zlym prorokiem

Gość bvbvbvbvbv
Ja też nie lubię dzieci. Moje koleżanki jak jakieś zobaczą to się zachwycają, itd, a mi są one zupełnie obojętne. Chyba, że drą ryje np w autobusie a ich matki nie zrobią nic, żeby je uciszyć. I weź tak jedź te 20 minut :/

Gość ...bachory
bachory? co to wgl za powiedzenie? TY tez bylas pier*** bachorem i po dzis dzien nim jestes

Gość bvbvbvbvbv
Uwielbiam psy, szczeniaki, koty - ogólnie zwierzęta. To są cudowne zwierzęta, ładne na każdym etapie życia, wdzięczne, pocieszne :) Sama radość