Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ad va

Mój facet ma do mnie pretensje że nie lubie dzieci...

Polecane posty

Gość ad va

nie przepadam i już co mam zrobić?> oszukiwac go? nie rozczulają mnie, nie ruszają kompletnie. Ma bratanice które uwielbia, ja natomiast nie -mbo to najbardziej rozpieszczone dzieciaki jakie widziałam niegrzeczne że szok On sie dziwi że jak kobieta nie może nie lubić dzieci a musi??

Gość upuppupuii
ile masz lat?

Gość ad va
29, 0n 33

Gość ad va
to powinnam skakać z zachwytu jak widze dziecko?? bo jestem kobietą? on chyb aby tak chciał

Gość maxior
lej na niego :D

Gość tfterytery
ja też nie lubię :classic_cool:

Gość ad va
czasem się o to kłócimy.. on mói że to nieormalne że nie lubie dzieci, ja natomaiast dziwie się że jeśli je tak 'uwielbia' jak mówi to dlaczego do tej pory nie założył rodziny (ma 33 lata a my jestesmy ze soba ponad rok, miał na tpo czas pzreciez)

Gość somebody1111
Bo ma racje, to jest nienormalne...a dlaczego jeszcze nie założył rodziny???? bo może nie znalazł jeszcze odpowiedzialnej i dojrzałej partnerki, która byłaby w stanie przestać zajmować się samą sobą, tylko pomyślała nad prokreacją, nad wspaniałymi dziećmi które umocnią tylko związek.

Gość jak zycie pokazuje
najczesciej do kryzysu w zwiazku dochodzi po urodzeniu dziecka wiewc o jakim umocnieniu zwiazku my mowimy?:P

Gość on kocha te bratanice bo
to inny układ, więzy krwi, postaraj sie byc jednak dla nich mila ze wzgledu na niego, bo mu bedzie przykro. To nie chodzi o to,ze to dzieci, tylko ze jego rodzina , one sa przez to dla niegp wazne.

Gość olka24
prawda jest taka , ze dziecko albo scementuje jeszcze bardziej , albo rozwali związek , wiec tak kolorowo niestety nie jest

Gość somebody1111
tak? ciekawe...widze, ze wiekszosc jeszcze niedorosla, mimo iz ma ponad 20 lat smutne, tacy ludzie zostaja sami na starosc..uwierz mi kobieto...w koncu sie obudzisz, ale bedzie za pozno ;) smieszne podejscie, moze znajdz sobie goscia, ktory chce miec luzne zycie tak jak Ty

Gość niechcąca nigdy
ja tez nie lubie dzieci i nie chce ich miec...a ty chcesz miec w przyszłosci dzieci?..

Gość niechcąca nigdy
somebody---> a dlaczego uwazasz ze ludzie bez dzieci maja luźne zycie?...ja jestem mężatką i bardzo sie z mężem kochamy a mimo to ja nie chce miec dzieci....a czy będę sama na starość to moja sprawa,nie bnędę rodzic i się całe zycie męczyc tylko dlatego aby na starość mnie dziecko raz w tygodniu odwiedziło....a myslisz ze osoby w domach starców nie mają dzieci?...wszyscy mają,...i co? i tak sa sami na starość

Gość olka24
a tak na marginesie mam 31 lat , 1 dziecko i były oj były kłopoty i dalej są ... więc to nie taka prosta sprawa , staż małżeński 11 lat

Gość to juz wiemy po co
niektorzy chca miec dzieci...by ktos mial im podetrzec tylek na starosc...no nie powiem - to na pewno nie trąci egoizmem :classic_cool:

Gość przypominam niektorym
w domach starców zdecydowaną większosć stanowią osoby mające dzieci i to nieraz kilka:P:P:P:P

Gość somebody1111
jeżeli uważasz, że dziecko to męczarnia, to jesteś naprawdę ograniczona umyśłowo albo tak tępa...trudno aż mi pojąć takich ludzi..nie ma nic piękniejszego niż drugie życie, które w sobie nosisz przez 9 msc, ale cóź nie zrozumiesz tego...nie będę z Tobą dyskutować, bo mów do słupa , słup jak dupa...żegnam

Gość no tak tylko somebody
ma wylaczność na jedyną słuszną drogę życiwoa - inni nie mają pojecia o zyciu, sa niedojrzali skoro mają odmienne zdanie od niej :P

Gość no to idz stad
zamiast siedziec na kafe powinnas ten czas poswiecic swojemu dzieciakowi

Gość wiele kobiet nie lubi cudzych
dzieci a wlasne i tak wszytkie kochaja ( no, moze z patologicznymi wyjatkami). Nie mow mu glosno,ze nie lubisz dzieci, bo po co ,faceci tego i tak nie rozumieją.

Gość niechcąca nigdy
taaaa ograniczona umysłowo :D

Gość somebody1111
a swoja droga, nie chcesz miec dzieci bo tak Ci jest wygodniej...dupy by sie nie chcialo podnosic w nocy, albo nakramic..z reszta kasa, ktora mialaby isc na kosemetyki i ciuszki, poszlaby na pampersy i kaszki ;)

Gość niechcąca nigdy
somebody i tu masz rację...

Gość kasieńkaaa
zgadzam sie z somebody..wiekszosc tutaj to chyba jakas gownazeria, albo ludzie ktorzy staneli na jakims rozdziale w swoim zyciu

Gość somebody to ty jestes
ograniczona jak juz cos skoro uwazasz, że w życiu nie mozna sie inaczej realizowac niz poprzez rodzenie dzieci. Bardziej podziwiam ludzi, ktorzy poswiecają swoj czas by pomagac innym niz tych ktorzy maja gromadkę dzieci ale dla ktorych nic nie liczy sie poza ich rodziną!

Gość niechcąca nigdy
wiele kobiet nie lubi cudzych---> dlaczego nie mówic facetowi?....mój rozumie ze nie lubie i nie chce dzieci...lepiej powiedziec przed slubem niz po

Gość zapewne somebody
z tych, ktore uwazają że rolą kobiety jest byc wylacznie matką, gdy nią zostanie nie ma prawa dbac o siebie tylko posiwecac sie calkowicie dziecku. jesli osmieli sie kupic cos dla siebie to jest wyrodną matką bo powinna wszystko przeznaczac na dziecko:P:P:P:P:P:P

Gość żal mi Was
przez takich ludzi jak Wy w końcu będzie koniec świata, bo nie będzie ludzi...tsss

Gość cos mi sie wydaje ze
somebody to typ matki-cierpiętnicy, ktorą coś chce trafić gdy widzi zadowolone kobiety. Wiec im dowala i probuje wmowic, ze jesli nie poświeca sie dla dziecka to są mało warte. Gdyby twoje zycie bylo takie super to nie plulabys tutaj jadem:D