Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ad va

Mój facet ma do mnie pretensje że nie lubie dzieci...

Polecane posty

Gość jdfvjdjfdvdvgdf
joanno mysl co chcesz zyj jak chcesz ale nie pisz o dzieciach bachory, to chore, nie chcesz miec, nie lubisz ok ale nie badz chamska, to swiadczy o tobie ze jestes plytka, ty tez bylas kiedys dzieckiem -bachorem, nie bylas od razu dorosla, do ciebie tez wstawano w nocy, karmiono, nie byloby cie na swiecie jakby ktos uwazal tak jak ty

Gość via verde
Ja tez nie lubie dzieci i nie rozumiem, dlaczego mam skakac i poswiecac uwage komus tylko dlatego, ze jest dzieckiem, a nie doroslym.

Gość no w moim przypadku jest tak
że rozczulają mnie zwierzątka, wobec nich budzi sie we mnie instynkt opiekunczy natomiast co do dzieci to są mi zupelnie obojętne! i odkąd pamietam zawsze tak mialam i mam do dzisiaj, w tej kwestii nic sie nie zmienilo.

Gość antydzieciatości
ja też nie przepadam. Owszem, również byłam dzieckiem i jak sobie to wspominam to wcale nie mądrzejszym od innych. Jakbym miała identyczne dziecko jak to, jakim byłam działałoby mi na nerwy - stąd szacunek do moich rodziców, a nie uwielbienie dla wszystkich dzieci naookoło. Niektórzy nie lubią zwierząt, inni staruszków w tramwajach, a ja - dzieci.

Gość bvbvbvbvbv
no w moim przypadku - mam zupełnie tak samo :) Jak widzę jakiegoś malutkiego szczeniaczka, potrafię się rozpłakać :D Poważnie.

Gość jdfvjdjfdvdvgdf
no nie moge, zal mi was dra ryje...bachory, masakra WY TEZ TAKIE BYLYSCIE ,nie? pewnie od malego bylyscie piekne i grzeczne, jak mozecie, dziei to najbardziej bezbronne istoty na swiecie, zwierzeta, osoby chore starsze i chorzy tez, zgadzam sie, ale dzieci wyjatkowo, nie mozna tak mowic, ale to dobrze ze nie chcecie dzieci, dobrze dla n ich, was szkoda ze tak myslicie

Gość co to kogo obchodzi
somebody A co ciebie obchodzi jak ktoś żyje i na co pieniądze przeznacza? EGOISTĄ BYĆ WOLNO TO JESZCZE NIE JEST ZAKAZANE! Wolno również przeznaczyć swoje ciężko zarobione pieniądze na co się chce. Jedna wyda wszystko na dziecko, a inna na kosmetyczkę, ciuszki i perfumy za 1000 zł i co, wolno jej! Somebody, zamiast przesiadywać na forum, zajmij się może prokreacją, twoej życie na pewno nabierze sensu.

Gość Sa mi obojetne
ale paralizuje mnie myśl ze moglabym miec dziecko, to jest niezalezne ode mnie:O natomiast moglabym sie opiekowac całą sforą piesków i kotków

Gość .../smutne
ojejeje? jak widziz małego szczeniaczka to na płacz Ci sie zbiera? jakież to smutne i piękne...pfff

Gość bvbvbvbvbv
Nie, to nie jest smutne ;) Uwielbiam się opiekować swoim psem. Ale nie chciałabym opiekować się dzieckiem. Tyle :P Idź się rozmnażaj lepiej a nie trać czasu na forum :D

Gość jdfvjdjfdvdvgdf
dobra lece do synka i mowcie co chcecie

Gość .../smutne
to jest smutne..ile masz lat 10? 14? rodzice w koncu zgodzili sie na pieska? ojojoj

Gość a propo dzieci i zwierzat
jak widze jak taki dzieciak dokucza zwierzakowi to mam ochotę go porzadnie trzepnąć! ale to pewnie dzieci tych zapatrzonych w nie mamusiek, ktore siwata poza nim nie widzą!

Gość Też wolę zwierzeta
od dzieci.

Gość epidemia paris hilton..
zwierzaczki sraczki

Gość bvbvbvbvbv
20 :) A co to ma do rzeczy? Ja tez nie mogę patrzeć, jak jakieś bachory dokuczają zwięrzętom, a te tępe dzidy (czyt ich matki) nawet im uwagi nie zwrócą :/ A szczytem jest kupowanie takim małym dzieciom psów, kotów itd. Powinien być zakaz (ewentualnie rottweiler... :D)

Gość osjdjfnmfklogns
bachory...jakie Wy macie te teksty...sama byłas bvbvbvbv takim głupim, rozpieszczonym, pierdolniętym bachorem...

Gość do osjdjfnm cos tam
no widzisz..ona była... ty natomiast dalej jestes mentalnym bachorem:D

Gość no ale co z tego że byłam
miałam kiedyś sraczkę - czy muszę kochać i wspierać wszystkich którzy mają sraczkę?

Gość skad te frustrsacje
u wielkich zwolenniczek macierzynstwa? czemu na kafe najbardziej złosliwą grupę stanowią mamuśki?

Gość osjdjfnmfklogns
bvbvbvbvbv pisze sobie z roznych nickow, bo nie moze wyszukac poparcia ;)

Gość bvbvbvbvbv
Piszę tylko pod tym ;) Pudło macioro

Gość ja ją popieram
...no ale tak - w koncu ja to ona tylko piszę z innego nicka

Gość osjdjfnmfklogns
pewnie tak, skoro zaznaczylas ta kwestie:)

Gość lubie siebie P
Podsumowując: prezentujecie żałosny poziom kultury. Obelgi, przekleństwa są u was na porządku dziennym. Doprawdy, przykry to widok. Co do tematu: każdy ma swoje piekiełko i nikt nie jest upoważniony do oceny innych. I tyle.

Gość bvbvbvbvbv
Nikt nikogo nie ocenia, tylko wyraża swoją opinię :)

Gość xCVbnm
ludzie, ktorzy nie chca miec dzieci sami sa nadal w srodku dziecmi. i dobrze niech ich lepiej nie maja- elimuja swoje nieudane geny z puli genowej i nie bedzie takiego problemu pozniej.

Gość taaa za to takie wypowiedzi
jak powyzsza swiadczą o dojrzalosci:classic_cool:

Gość kocham wszystkie zwierzeta
i ich towarzystwo, dzieci mnie nudzą ( z wyjatkiem moich, ktore są swietne i tez szalenczo kochaja zwierzeta). Czesto tak bywa, to raczej typowy układ.