Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wertas

szukam pomocy

Polecane posty

Gość wertas

szukam pomocy dla synka swojego byłego nauczyciela. Jego dziecko urodziło się z zespołem aperta. Ma zrośnięte paluszki u rąk i nóg, jego kości czaszki za szybko się zrosły i ma rozszczepione podniebienie. Czeka go wiele operacji. Nie jestem oszustką. Na stronie www.faberki.com jest wszystko napisane o małym antosiu. Pisze do was mamusie i przyszłe matki, Wy najlepiej rozumieci co znaczy szczęście i zdrowie dziecka. Mam nadzieje, że nie będe tu nazywana oszustką albo żebym sama kase wpłacała i że wyłudzam od innych. Wpłacam. Szukam pomocy, czy pomysłów co można robić. Dziewczyny w kupie raxniej... Może wy macie pomysły? Pamiętacie małego Wiktorka? Może i Antosiowi uda się uzyskać pomoc:) Licze na Was. Pozdrawiam i czekam na ciekawe pomysły.. www.faberki.com

Gość biedny maluszek

Gość bardzo wspolczuje
na pewno troszke pomoge

Gość wertas
ciesze się bardzo!!! :) a może któraś z Pań ma pomysł jak mozna zorganizować jakąś akcje, jak szukać pomocy? www.faberki.com

Gość czarna 88
tylko czemu od małego ma tak pod gore??? Kobitki zróbmy coś!!!

Gość wertas
www.faberki.com

Gość wertas
www.faberki.com

Śliczny chłopczyk . Bardzo sie wzruszyłam ... nie nadaję się w takich momenach , odkąd urodziłam córeczkę stałam sie bardzo wrażliwa na krzywdę i choroby dzieci . Ja wpłaciłam pieniazki przed chwilą , wiem że każda suma jest potrzebna , dlatego apeluję żeby nawet najmniejszą kwotę wpłacac. Antoś potrzebuje naszej pomocy !