Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ellisa888

internet zniszczyl mi zycie-a raczej internauci

Polecane posty

Gość ellisa888
pomyliles sie podszywie bo z łodzi mogłeś bardziej sie postarac :)

Gość ellisa888
Ja pierdole już nie wytrzymam , niech mnie ktos wyjebie tak strasznie mocno, wielkim kutasem, porzez calą noc. Prosze!!!!

no to przykre ja w sumie tak mialam na poczatku jak zaczelam tu pisac na tym forum:P

"bandy palantow rodem z bravo" Widzę, że zaczynasz sobie radzić. Odrobina traningu i będziesz taka jak my ;)

Gość AmaIeta
A potem rozbierzmy się do golasa, chwyćmy się za ręce, albo za co innego i zaśpiewajmy najlepsze przeboje Modern Talking :)

Gość kIon_
do czterech? :(

Gość ellisa888
widze ze na zarty wam sie zbiera :)

Gość dominik1000
ellisa888 dobra suka z ciebie, zresztą jak wszystkie.

Gość przez kafe najwyzej mozna
stracic troche wiary w ludzi te wszystkie prowokacje, czasem czlowiek przejmuje sie czyims nieszczesciem, a potem okazuje sie, ze to tylko nedzne prowo, zlozone, bo komus sie nudzilo :o

Gość ellisa888
nie powiedzialam po imieniu ale jasne do kafe tez bym sie przyczepila. ale mysle ze znajdzie sie tu kilku normalnych ludzi, ktorzy potrafia rozmawiac na temat

" a potem okazuje sie, ze to tylko nedzne prowo, zlozone, bo komus sie nudzilo" zajrzyj na redakcyjne artykuły kafeterii :D to dopiero prowokacje :D tekst wyglądający jak ewidentna konfabulacja autora/ki oznaczany jako reportaż

Przez kafeterię stracilem całkowicie wiarę że istnieją wierne żony. Po tym co tutaj przezczytalem, nie ejstem w stanie zaufać żadnej kobiecie. Niby jestem mocny psychicznie, staram sobie wmowić ze to tylko glupie forum ale jednak cos jest na rzeczy. Jak by to byl pojedynczy temat to jeszcze ale tutaj jest ich setki, glupie pizdy sie tylko ciesza że zdradzają.

Daniel ---> Może ich mężowie walą głupoty na kafe zamiast pilnować żon. :)

Gość ellisa888
Daniel123 zgadzam sie ja wlasnie przez to mniej ufam :( przez to ze wlasnie setki tematow sa o takich rzeczach

Gość bo niestety ludzie sa
podli. szczegolnie Polacy maja naprawde koszmarny charakter. Moze okolo 10-7% to ludzie na jakims poziomie. Reszta to dzicz. W internecie wyraznie to widac, bo ludzie moga byc anonimowi, a w zyciu zakladaja maski. Czytalam o jakims badaniu, ktore mowilo, ze najczesciej podajemy sie za osoby , ktorymi w rzeczywistosci nie jestesmy. Smutna to prawda. Moja Droga, nie lam sie , tak wyglada zycie. Jednak nie ma wyjscia i aby jakos zyc, trzeba sie do tej mysli przyzwyczaic i probowac stworzyc swoj maly, ale szczesliwszy swiat.

"zajrzyj na redakcyjne artykuły kafeterii to dopiero prowokacje tekst wyglądający jak ewidentna konfabulacja autora/ki oznaczany jako reportaż " BNB zajrzalam tam raz, dziekuje :o po dwoch latach przebywania na kafe lapie sie na tym, ze zanim w jakims watku odpisze, zastanawiam sie, czy to nie prowokacja :o wiadomo niektorzy ludzie maja stresujaca prace i musza jakos odreagowac, a kafe im to troche umozliwia gorzej tylko, jesli ktos zajrzy tu pierwszy raz z nadzieja, ze uzyska merytoryczna odpowiedz... czasem jest ciezko o taka...

Elissa, rozumiem Cie, bo ja dokladnie odczuwam to samo, co Ty. Dokladnie to samo. Nie ufam nikomu, nie wierze juz w ludzi, nie wierze w szczerosc, dobroc ot tak. Nie jest to przyjemne. Najlepiej to nie czytac w ogole zadnych for internetowych, a juz szczegolnie kafeterii, ale wiecie samo jak trudno sie powstrzymac. A jak sie przeczyta ciekawy temat, to drazy sie go do konca zeby sie dowiedziec co dalej z tego wyniknie, :o

BNB przyklad z onetem mnie przekonal :D :D jedno i drugie czasem mnie przeraza 🖐️

Gość ellisa888
Dziekuje kilku osobom za slowa otuchy :) Niebezpieczna te fora sa wlasnie na swoj sposob wciagajace, ale czasami czlowiek az nie chce wiedziec a przede wszystkim wierzyc ze to wszystko sie dzieje. Niestety swiat to nie jest wies gdzie dzieci glaszcza krowki :(

Gość ellisa888
Jestem modelką, i mam w sumie gdzieś Wasze opinie!

Gość ellisa888
odpusccie sobie z tymi podszywami :)

Gość a ty sobie odpusc internet