Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jjdsid9f9fd9f

MOJEMU MĘŻOWI PODOBAJA SIE JEJ OCZY....NIE ROZUMIEM GO..

Polecane posty

Gość jjdsid9f9fd9f

JA MAM CZARNE SLICZNE ...a on mówi ,że bardzo podobaja mu sie jej oczy jak pokazalam mu te foty chcąc mu obrzydzić angeline bo wiedzialam ze mial w mlodosci slabosc do niej..:( wg mnie te zdjęcia pokazuja ze ma paskudny wzrok czarownicy a ona cos takiego..:( http://joliepittfan.files.wordpress.com/2009/12/brad_angelina_maddox_invictus_012.jpg http://joliepittfan.files.wordpress.com/2009/12/brad_angelina_maddox_invictus_008.jpg

Gość no milass
paskudnie tu wyszla to fakt ale moglas mu pokazac gorsze jej foty bo takie istnieją.

jak mozna byc zazdrosna o aktorke ktora na 10000% twoj maz nie spotka:o a nawet jesli by spotkał no ona by nawet na niego uwagi nie zwrocila:o ty myslisz ze on sie za innymi na ulicy nie oglada:o? ze uwaza ze twoje nawet pryszcze sa najpiekniejsze? POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość hkjpkjjh
to juz mezowi nie moga sie podobac inne oczy poza twoimi? ile Ty masz lat?

Gość no milass
nasza edyta herbuś,żmuda marta i wiele innych są milion razy piekniejsze więc dziwie sie ze ta chuda szkapa z twarzą baby jagi jest uznawana za ładną.

Gość estrewrtere
Ale ten Brad tu jest szpetny :D

edyta herbuś,żmuda marta - bądźmy poważni. To jest różnica kilku klas :)

o żeż fuck :O co do oczu- kiedyś byłą fajna babeczka o hipnotyzujących oczach na okładce national geographic, zdjęcie popularne i nagrodzone i oczywiście ja nie mogę znaleźć, a chciałąm sobie zrobić wielki plakat i wsadzić w antyramę 😭

Gość jjdsid9f9fd9f
mam 28 lat więc nie jestem dzieckiem. moga sie mu podobac inne i to rozumiem ale nie rozumiem ze ta paskuda mu sie podoba.. w tych jej oczach nie ma nic..kompletnie nic.....są zwykle,. jakby powiedzial ze oczy ani przybylskiej albo brodzik albo żmudy sa ładne to okey ale nie jej... ja mam czarne i sliczne sarnie oczy a widze ze on gustuje w zielonych bezbarwnych spojrzeniach takich jak ma angelinA..

Gość wstyd to jest
e tam ma ładne oczy, tylko brad tu wyszedł jak dziad z pkp :D a ty to jak dziecko normalnie, to ze jest z toba automatyczniue ma oznaczać że stracił jakikolwiek gust? nie moga mu się jej oczy podobać?...

o ja pitole tylko czarne jest ładne, bo ja takie mam i basta, będę tupać i gryźć, a na koniec się rozpłączę no widzisz, mnie się też jasne podobają, najlepiej jasno-niebieskie, a u mężczyzn szare

Gość wstyd to jest
a to jemu muszą sie pdobać takie jak tobie? chora jesteś czy co?

wedlug ciebie sa zwykle wedlug niego nie nikt cie nie nauczyl ze sa gusta i gusciki? jtobie si emoga podobac zyrafy a twojemu mezowi słonie.... i gowno ci do tego