Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

BiMbO

Co myślicie o polskich szafiarkach?

Polecane posty

Gość marcelka2200
pewnie, że tak. każda z nich inna. mają inny styl niż większość POlek

Gość SUPER SĄ
TRZYMAM KCIUKI!

Gość fajne dupy
XD

Gość Kordek
szlaufiarkach ?

a co to jest za określenie, czy słowo SZAFIARKA , bo pierwszy raz spotykam sie z takim słowem ?

Gość sabinazlondynu
to dziewczyny, które są na krok przed modą w PL. znają największe trendy z całego świata. mówili o nich w dzień dobry TVN jak dla mnie najładniejsza ta pierwsza.

Gość fajnie że możemy
się czymś pochwalić w świecie. trzymam za nie kciuki

Gość Klinka123
Juliusz Cezar - rzeczywiście Ty się znasz najlepiej... ;/ wg mnie są dobre. jeśli mają okazję zostać projektantkami nich tak będzie. trzymam kciuki za nie.

Gość wiem lub nie wiem kto to wie
przegladam pare blogów szafiarek...ale nie wszystkie sie fajnie ubieraja..głownie po lumpeksach chodza i szukaja czegos ciekawego:> mi sie osobiscie podoba Blue , malpiszon tez ma niezle;)

Gość ta pierwsza jest
prześliczna ;]

No tak ale tylko te 3 zostały wytypowane i mają okazję zrobić niezłą karierę.

no ba , może się i nie znam , ale twierdzenie ,że tymi lupowymi szperaczami możemy się pochwalić na świcie to gruba przesada :D

to o z tego, że to eksponowanie lumpowych ubrań? i to właśnie jest sztuką...ubrać się za bezcen i wyglądać oryginalnie. pewnie jesteś fanem (fanką?) tipsów i tlenionego blondu.

poza tym dziewczyna z pierwszego bloga nie eksponuje lumpowych ubrań tylko zwykłe z prostych sieciówek. druga zaś przerabiane DIY a trzecia standardowe + te z drożdzej półki.

jestem fanem polek , czyli w sumie coś koło tipsów i tlenionego blondu :classic_cool: co krytyka nie w smak :classic_cool: z tego co wiem to jak na razie słynna z tej branży jest jakaś 13 letni gimbuska... ale ona prezentuje faktycznie coś oryginalnego a tu , szkoda gadać

to są dziewczyny które dopiero zaczynają.... jezu człowieku nie ma w tobie za grosz poczucia dumy i człowieczeństwa. skoro powoli zauważa je Europa to powinniśmy być dumni.... lepsze szafiarki na eksport niż Doda czy inna pani gwiazda...

Gość szafiarka
szafiarki to dziewczyny prezentujące swój styl w internecie. wrzucają zdjęcia, inspirują, polecają.

Ostatnimi czasy stało się to bardzo modne. Coraz więcej blogów o modzie. Ta ruda dziewczyna bardzo ładna:) Ale moim zdaniem większość z tych szafiarek ubiera się w podobnym stylu (innym niż NIE-szafiarki, ale charakterystycznym dla samych szafiarek) :P

Gość juclucl
dlaczego ta dziewczyna z drugiego blogu ma prawie wszystkie zdjęcia w takiej dziwnej pozie z pochyloną głową jakby szła po linie nad przepaścią?? to też jest nowy trend w pozowaniu do zdjęć? czyżby skończyła się na świecie moda zdjęć robionych do lusterka z fleszem i kaczym dzióbkiem??

PS. Jaki opis o sobie "Omnipotentny schwarz nadinterpretator ze zbyt posunieta antycypacja. Fochmistrz, wredny cynik, szyderca, maruda długodystansowiec, snajper ironista, zimnokrwisty manipulator, gracz-kretacz, szelma, bezwstydnik, bezczelny paralizator, spiskujący łotr, natretny inwigilator, intelektualny bufon, pełen sprzeczności, dokuczacz i terrorysta emocjonalny w jednej osobie." Chyba chciała być baaaaaardzo oryginalna :P

Gość szafiarka
Jak dla mnie najładniejsza ta pierwsza. Ubiera się ładnie i bez przesady, ma ładną buzię. Nigdy nie ubrałabym się jak dziewczyna z drugiego zdjęcia.

Gość ta dziewczyna z pierwszego
bloga jest prześliczna!!!!

Gość fajne dziewczyny
zazdrościcie. wiecie, że moda na dziewczyny a'la Doda skończyła się dawno temu? nie rozumiem co w nich może się nie podobać. wg mnie są spoko