Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

valera

chłopak- informatyk

Polecane posty

Gość spectator
Valera wiem, wiem dobrze i zdaję sobie sprawę z tego, że jestem głupi. Ale my informatycy musimy się trzymać razem zatem wspieram ciemną brać, solidarność bajcików. Nikt nas nie chce, jesteśmy brzydcy , czasem zalatujemy zdechłym psem ale to nic. Jak nas zezłościcie odetniemy wam dopływ bitów a wtedy biada wam !!!!!!!!!!! Jeśli chcesz to udowodnię tobie i innym niedowiarkom, że jesteśmy cudni. Daj mi emalię a zrobię ci scandiska ?

Gość spectator
123123123 -> porażką nazywam to, że: 1) nie poznałaś się zawczasu, że koleś nie za bardzo interesuje się twoją osobą 2) nie potrafiłaś go potem zainteresować swoją osoba tak czy inaczej - gratuluję znalezienia nowego amanta :D

Gość śmierdzący diabeł fiołkami
dobra ja ide spać nie wiem jak wy ach coś te podszywy są kiepskie kolega podszywacz się zapętlił ..... zabrakło podania instrukcji do przwrwania pętli czy jak wy to tam mówicie warunku pozdr pouczcie sie algorytmów

Gość spectator2
No i tym sposobem na topiku o uczuciach młodej dziewoi wrąbało się stado debilów ze swoimi programami, językami itp. Zawsze popsujecie zabawe. W realu tez tak jest, frajerzy jak tylko pojawią się na spotkaniu klasowym zaraz wyciągają palmtopiki i inne różne dziadostwo i temat schodzi na kompy aż towarzycho ziewa. Ludzie spadajcie stąd znajdźcie sobie inną krzywiznę czasową. Idźcie na forum Atari. My tu was nie chcemy. Jesteście żałośni. Przynajmniej wśród humanistów można wyróżnić wiele zawodów . Informatyków powinno się do gazu wysłać.

Gość spectator
śmierdzący diabeł fiołkami -> poczciwe stare C trzyma się na powierzchni :) a pętlę (niewiedzy) to chyba zaciskasz na własnej szyi :P

Gość hujmaniści
przepraszamy z a spectatora2, żałosnego nieuka o inteligencji uniemożliwiającej wymyślenie oryginalnego nicka :( naprawdę przepraszamy... :(

Gość sprawdzcie sobie te swoje
algorytmy rozumowania czy nie trzeba ich poprawić bo sie tu ktoś zapętlił kolejny raz ;) a poczciwy pascal miał trzy pętle acha używa sie go jeszcze tak w ogóle czy to przeżytek lat 90tych ??

Gość 123123123
spectator 123123123 -> porażką nazywam to, że: 1) nie poznałaś się zawczasu, że koleś nie za bardzo interesuje się twoją osobą 2) nie potrafiłaś go potem zainteresować swoją osoba tak czy inaczej - gratuluję znalezienia nowego amanta 1) To "koleś" zainteresował się mną. 2) No cóż jakoś na odchodne zaczął "miauczeć" ,że nie mogę tak odejść bo kocha . Lubię komputery, jeździłam na targi, podsyłałam linki z ciekawostkami ba nawet chciałam zaprenumerować mu jego ulubione czasopismo z "branży". Może takim panom po prostu dziewczyna nie jest potrzebna. Chyba, że do przytulania się podczas formatowania dysku :) Nowy amant odnalazł mnie sam ale dziękuję.

jakby nas wysłali do gazu to byś kurwa ciołku neta nie miał hu(j)maniści i co jaki zawód po takich twoich studiach najczęściej wykonywany...konserwator....z..ze specjalnością (konserwator powierzchni płaskich)

Gość spectator
123123123 -> pogratulowałem ci szczerze, bo uważam, że niedobranie to niekoniecznie kwestia zawodu/pasji bo chyba per saldo nie żałujesz rozstania?

no jasne jasne przynajmniej są laski po fachu ale u kobiet to 1 na 1000 000 sie taka znajdzie ;)

Gość spectator2
do 123123123 A co ty bedziesz tepakowi tlumaczyla ? Przeciez to informatyk on i tak nie kapuje buhahahahahahah musisz mu to rozrysowac.

spectator2 sam se rozrysuj właściwy dla siebie algorytm potem sie zaprogramuj i sobie zapuść instrukcje swtch case ...:P fajnie by sie gadało gdyby nie ....ja tam też wole swój świat

Gość spectator
z kobietami to trochę jak z programami - instalujesz a jak działa niestabilnie albo jakiejś funkcji brakuje - odinstalowujesz ;)

Gość do dzieci neo
fajnie by sie gadało gdyby nie podszywy ;)

Gość 123123123
Nie żałuję. Ja byłabym w tym związku samotna. Teraz jestem z inżynierkiem ;) uwielbiam patrzeć na jego różne projekty itp. często o coś Go pytam a on mi tłumaczy i wiem, że w to co robi wkłada całą swoją pasję z tym, że potrafi rozgraniczyć pracę od hobby i od życia osobistego. Mało brakowało a sama wylądowałabym na wydziale Informatyki ale niestety nienawidzę matmy:) dlatego komputery połączyły mnie i mojego ex ale na samych komputerach związku się nie zbuduje.

Gość do wredniaka paskudnego
to wytłumacz jak to z tym pascalem ? bo się zwiesili i niepowiedzieli

styki: gniazdka żeńskie i końcóweczki męski e a potem plug and sex :)

Gość galaretka z innej bajki
no cóż pewni ludzie mają swój świat jak mają podobne pasje raczej będą się trzymać razem a informatycy(bardzo przestarzały termin)juz napewno

Gość do wredniaka paskudnego
Kurde pamiętam moje pierwsze animacje w Turbo Pascalu. To był czad ech......stare dobre czasy nie powróca już:)

Gość galaretka z innej bajki
w pascalu sie nie da robić animacji matole ech szkoda mi was dzieci neo coś podłapiecie i próbujecie błysnąć dowciapem coś wam nie wychodzi za bardzo ;)

Gość gorące lody bakaliowe
no to jak kto sie wysilił poczytał wątek od początku?

A co ma być z tym Pascalem? Podaj datę wypowiedzi z pytaniem. A ja pamiętam, jak w Turbo Pascalu (już 6.0 - a zaczynałem od 3.01A na Elwro 800 Junior) napisałem edytor tekstów wraz z modułem okienkowym (w trybie tekstowym) wraz z obsługą myszki! Wszystko napisane od zera przeze mnie osobiście (obsługa myszki w asemblerze). :)

Gość OlloOlloOczy
a Ty podłapiesz "dzieci neo " i myślisz, że nas to zaboli. Wysil swoją niestety nie humanistyczną tępą pałę i napisz coś jak np. Kochanowski debilu. Jak my jesteśmy neo to tu jesteś nova i to super , która już daaaawno się rozpier *************w stratosferze.

u mnie było commodore jajks. A pamiętacie tą grę , że piłeczka się odbijała od rakietki ? Ihhhaaa - my idea

To zależy, co masz na myśi, mówiąc animacja. Ja na przykład napisałem w Turbo Pascalu (90% to wstawki w asemblerze były zresztą) moduł graficzny z płynnym przesuwem ekranu (do gry strategicznej), animacjami typu przesuwanie obiektów po mapie oraz efekt płynięcia rzek oraz falowania morza.

ech żal mi was bezrobotni nie śpią do nocnych godzin wstają ok południa tylko kto na was robi?

podszywy nie śpią ale to chyba był arkanoid i jak juz w nintendo pozdrawiam i dobranoc

Gość spectator2
No i co inffusie? Nikt Was już nie popiera. Ziomale poszli spać bo mają przy czyim boku. A wy możecie sobie poczytać nowego CHIPA :) i pooglądać bonusy na płytce buhahahahahah Życzę wam jednak dobrej nocki z panną Rączyńską po prawicy a MR Joystickiem w lewej łapce. Cmoki :)