Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

valera

chłopak- informatyk

Polecane posty

eeeee ja jestem informatykiem:p ale czas dla dziewczyny znajde zawsze

Gość 380V
"Brzydal od kabelków" no to jest bardzo ciekawe. Powiem Wam tylko tyle ,że jesli ten brzydal czuję elektronikę i potrafi tworzyć układy cyfrowe to wcale nie jest gorszy od programisty, powiedziałbym nawet,ze lepszy bo musi znać wiele elementów i mieć na względzie zjawiska o charakterze nieliniowym. To właśnie elektronika dała podstawę do rozwoju informatyki ale Wy nie rozumiecie pewnych rzeczy bo wasz umysł jeszcze nie dorósł

Ja ma chłopaka informatyka, jakoś nie narzekam na brak zainteresowania z jego strony. A w czasie jak on coś tam sobie programuje, ja zajmuje się swoimi rzeczami na studia. A kiedy ja sobie robie przerwe, on też i np idziemy na spacer, razem cos gotujemy, zajmujemy się razem jakimiś głupotami. Nie wszyscy informatycy widza wszystko w systemie binarnym, albo jako ciąg znaków, jak w Matrixie. A może mi się po prostu pofarciło ;) no a poza tym, nie ma lepszego kochanka ! (wbrew pozorom)

Witam. Jestem z zawodu informatykiem. Niestety jeśli jesteś informatykiem z pasji, to takie siedzenie bardzo mocno wciąga. Jeśli dodatkowo to jest praca (czyli im więcej siedzisz, tym więcej zarabiasz) to niestety tak często bywa. Z czasem, kiedy ustabilizuje się jego sytuacja zawodowa i poczuje potrzebę bycia mężem, ojcem - powinno mu się polepszyć. Ale uprzedzam - powinno, ale nie każdemu musi. Zalecam trochę cierpliwości i domaganie się czasu na "bycie razem". Czyli np. że po 19:00 nie ma kompa. Albo -"niedziela bez komputera".

Gość napewno warto się zastanowić
informatyk to bardzo szerokie pojęcie :P programista , grafik komputerowy, projektant systemów operacyjnych bądź rozproszonych, web master,sieciowiec, administrator,bazodanowiec i np przerożne dziedziny w których jest połaczenie informatyki z różnymi dziedzinami ;) jak systemy ekspertowe czy sztuczna inteligencja(tego akurat nie znoszę bo dziedzina raczkuje jeszcze) ;) są pasjonaci inaczej geeks ;) mamy swój świat i albo się ktos z tym potrafi zgodzic i nas zrozumieć albo nie ;) a nawet dobrze jak ludzi razem łącza pasje albo zawody ;)

@napewno warto się zastanowić Geeks jest fajny ale nie dla kobiety. Geeks nie ma czasu dla rodziny. Ja bardzo się cieszę, że mam teraz większy balans - i praca która była ważna teraz jest zbalansowana z życiem rodzinnym, rowerem itd. Uważam że świat naturalny (woda, niebo, drzewa, ludzi) jest o wiele bardziej relaksujący niż virtualny. Żadne bity, bajty, diagramy, procesy, aplikacje, chmury, hurtownie, bazy, aplikacje, api, weby, jezyki, skrypty nie zastąpią przytulenia się do ukochanej osoby.

Gość mam faceta informatyka
i jest spoko zawsze mi pomoże ;) ja z wykształcenia jestem gafikiem komputerowym :D nie jest tak źle aczkolwiek wiem jak dziewczyny narzekają ;) najgorsza partia to moim zdaniem menel , niebieski ptak, samozwańczy artysta który jest pseudoartystą samochwałą :Dinformatyk, księgowy, bankowiec, urzędnik czy wuefista jak jest dobrym , uczciwym i kochanym człowiekiem to chyba najważniejsze prawda?

Gość mam faceta informatyka
bez względu na wykonywany zawód ;)