Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

valera

chłopak- informatyk

Polecane posty

Gość zemsta frajerów
ja mam faceta informatyka i ja też jestem ;) zaglądam czasem na kafe i lubię sobie poczytać ale to jak lecza kompleksy niektóre tępe matołki to przechodzi ludzkie pojęcie ;) jesteśmy parą i mamy własną firmę w branży IT żebyście chociaż mieli 10% tego co my to by waszym jedynym zmartwieniem było jak uciekać od wysokiego podatku ..no ale jesteś dobry bo się uczyłeś ;) ale dobrze wiedzieć jakie ludzie mają utarte stereotypy przynajmniej żadne wyrzuty sumienia głowy nie zawracają jak się właśnie takich "pospolitych prostaków"robi w jajo i za byle g.. łoi się z nich szmal niegrzeszę szacunkeim do tępych prostaków ani ja ani mój facet ;) pozdr zakompleksione gady

Gość dalej to ciągniesz ty leider
i nie ma co tematy nie na kafe tu siądzie jakiś cwaniaczek i próbuje się dowartościować

Gość tez mam informatyka
nawet to toalety bierze laptopa i zawsze minimum 3 razu musze go wolac na obiad :( czasami mam naprawde ochote wyrzucic te wszystkie komputery w naszym domu przez okno....

Gość ziolone fijołki
wyrzuć mu to zobaczysz ile ci godzin życia zostanie ;) może się chłop doucza bo to bardzo szybko rozwijająca się dziedzina a jak testuje gry to zostaw go w spokoju ;)jak już on nie gra jak laik on testuje gry i szuka w niej błędów ...musisz inaczej to widzieć

Gość tez mam informatyka
jak widze ze zajmuje sie czyms co zwiazane z praca to mu nie przeszkadzam ale on czasem siedzi przy tym kompie byle siedziec i przeglada jakeis pierdoly na allegro i wtedy wlasnie mnie szlak trafia. bo mi po 8h siedzenia przy kompie nie chce sie nawet wlaczac juz go w domu i milo by bylo czasem usiasc i pogadac ze swoim chlopakiem... zreszta watpie zeby on z chcecia wysluchiwal o mojej pracy wiec mnie tez jakos srednio obchodzi budowa procesora czy czego tam...

Gość baba informatyk
to pogadaj o giełdzie allegro a jak nie pasi znajdź innego faceta ja mam męża po fachu poznaliśmy się na jednym wydziale i w jednej grupie byliśmy i mamy swój świat.... wiem ciężko nas zrozumieć ;)

Gość baba informatyk
dlatego mam faceta po fachu bo z normalnym nie ma za bardzo o czym gadać ;P może to nie jest tak jak wszystcy myślą chodzimy we flanelowych koszulach mamy szkła jak denka od butelek ;) myslisz że to tylko procesor...to masz bardzo płytkie pojęcie poprzedniego faceta też miałam informatyka ale nie za bardzo potrafił mi czymś zaimponować to zbytnio uciekał w gry ;P

Gość tez mam informatyka...
''myslisz że to tylko procesor...to masz bardzo płytkie pojęcie" no nie kazdy ma potrzebe miec glebsza wiedze na ten temat. mam swoj zawod i nim sie interesuje..... tak czy siak na pewno trzeba miec duzo zrozumienia do kazdego pasjonaty.... a oprocz tego to naprawde super chlopak:) tylko czasem moglby mi dac buzi na powitanie pierwszej zamiast leciec i witac sie z klawiatura :P

Gość i ja mam informatyka
Jest normalnym facetem. Wiem, że zdarzają się stereotypowi - grube szkła, zgarbieni, niezbyt zadbani, ale On jest najzupełniej normalny. Lubi spędzać czas przed kompem, ale ja też lubię, nawet dziwię się, że On jako informatyk nie kupił sobie laptopa bo ja sama mam albo lepszego kompa, ale On twierdzi, że w domu nie potrzebuje.

Gość do ledeir
to wy macie problem baby a nie wasi faceci ;) pozdrawiam

my mamy 3 laptopy: jeden sluzbowy i 2 nasze....... i wiecznie cos sie na nich sciaga... :) dobrze ze wole telewizorek:)

Gość baba informatyk
ja też mam stacjonarny ale mam wielki monitor 20+pare cali i raczej dobry sprzęt laptopy z tymi mocami wprawdzie jeszcze nie wyszły(jak są to bajońskie sumy) pozdr laptoki to już żaden lans sorki

boze a kto tu mowi o lansie...... mieszkamy chwilowo za granica wiec wolimy laptopy zeby potem nie musiec tira wynajmowac jak bedziemy wracac.....

Gość baba informatyk
to już wasza sprawa trzebabyło tak od razu w PL jak jesteś dobry tez nieźle zarobisz ;) chyba ,że wolisz inny klimat pozdr

dobrze placa ale jak sie ma jakies doswiadczenie (a chlopak dostal dobra propozycje od razu po studiach) i w duzych miastach raczej. a za granica szybciej sie odlozy wiadomo... no i fajny wpis w cv..... ok koniec obijania, czas popracowac troszke:) pzdr

Gość EndyFox
baba informatyk to pogadaj o giełdzie allegro a jak nie pasi znajdź innego faceta ja mam męża po fachu poznaliśmy się na jednym wydziale i w jednej grupie byliśmy i mamy swój świat.... wiem ciężko nas zrozumieć :) No cóż ciesz się, że cie ktokolwiek chciał. Baby na informatyce to były u nas bzidale. Co z tego, że matma w jednym palcu jak nie ma na czym ka zawiesić? Żaden lekarz, prawnik czy biolog by cie nie chciał, więc się pocieszaj tu na forum jaka to jesteś happy :) Normalnie boki zrywam jak czytam twoje wypowiedzi buhahahaha

Gość pomarańczowy pomarańczowy
żebyście sie czasem nie zdziwili jakie panny studiują IT a jacy kolesie przystojni po informatyce często są to wam sie w pale nie mieści większość osób na kafe to zakompleksione tępe prostaki pozdrawiam zrywam z was boki rzeczywistości nie znacie osobiście znam kilku gości po informatyce całkiem przystojnych a laski za nimi sikają i znowu stereotyp kobieta mądra nie jest ładna a informatyk ma bryle i flanelową koszule i wytarte jeansy to było 20 lat temu ;) pozdr dla informatyków szacun dla ambitnych ludzi ;)

Gość jedna sobie ona taka
widzisz a ja jestem już po tylko trzeba sie z matmą przeprosić ale to na początku ;) racja informatycy rządzą ;)

Gość jedna sobie ona taka
PRz dawno temu dalej nie powiem pozdr

Gość jaja sobie robie wiecie
a jak macie problem z kręgosłupem to sie pytacie na forum mechaników o porady ??

Gość Informatycy rządzą
w kiblu:) Buhahahaha Przystojni informatycy za którymi panny sikają? Chyba po to żeby im nowego Windowsa postawili. No cóż zarzucacie nam cyt. tępe prostaki. Pomyślcie, tutaj nie trwonią czasu sami bezrobotni albo alkoholicy. Są wśród nas tłumacze, nauczyciele , prawnicy, itp. Psioczymy na Was bo każdy z nas broni swojego zawodu, dokuczając Wam, że jesteśmy lepsi :) :) A patrząc na Polibudę Częstochowską o tak same " modelki " / ironia- trudne słowo / . Gdybyście się tak nie rzucali jeszcze miałbym do Was szacunek ale po tym jak czytam i widzę, że ubliżacie innym - no cóż, żałosne brzydale siedzące wśród kabelków :)

Gość wiekszosc informatykow ma zly
wzrok od ciaglego patrzenia w monitor albo juz nosza okulary albo beda je nosic w przyszlosci

Gość no ok wiem ale włamał sie ktoś
dobra macie utarte stereotypy spoko ale pewnie was to nabardziej boli że jak ktoś jest po kierunku IT dostaje prace od razu a jak jest dobry to o wiele więcej zarobi niż wy ...tak często 10 nawet 20x no ale oni podczas studiów rzadziej pili i chodzili na imprezy a bywają przystojni goście ale z idiotami sie nie dyskutuje tak na matginesie ekonomiści są jeszcze spoko a reszta sie chyba za wiele uczyc nie hcciała a potem płacz nie mam dobrej pracy spadam czasu nie mam żal mi was bezrobotni i alkocholicy ...wcyhodzi na to że tu tylko frustraci siedzą ;)

Gość pomarańczowy niebieski
najłatwiej nazwać kogoś lepiej wykształconego brzydalem od kabelków macie mierne pojęcie o życiu dzieci neo...a prawnicy i lekarze czy tłumacze nie mają czasu na kafe i raczej słownictwo kulturalne .....

Gość tez mam informatyka
moj informatyk jest przystojny i chodzi fajnie ubrany:) tylko o jedzeniu musze mu przypominac bo jak siedzi przy kompie to zapomina ze jesc tez trzeba :) wiec chyba dobrze ze ja informatyczka nie jestem bo lodowka by wiecznie pusta byla :)

Gość informatyczka z wykształcenia
nie koniecznie mam koleżankę panią inżynier od tworzenia programowania baz danych ;) ładna blondynka i ma jeszcze zdrowy wzrok (może ,że akurat po studiach) i lubi bardzo piec ciasta robić placki i gotowanie to jej druga pasja świetnie jej to wychodzi sama widzisz to zależy od człowieka ;) nie wolno tak szufladkować koleżanki ze studiów mam ;) obie by mogły robić spokojnie kariere modelek ładne zgrabne po ok 180cm Kasia a Maja 185cm tylko ,że ta druga ma męża i synka no i zawsze stypendium naukowe + ministerialne za b.wysoką średnią ;) ja jestem trochę niższa od nich pozdr szufladkujących pewnie na codzień widzicie mase takich przypadków(co niektórzy podkreślam)i nie potraficie pogodzić się z rzeczywistością ...co niektórzy na kafe...frustraci

Gość ja sobie z tego nic nie robie
kiepskie