Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość beatka090819874652545

czy to depresja poporodowa?

Polecane posty

Gość beatka090819874652545

witam, mam 22 lata, szczęśliwy dom i wiele pomocy od najbliższych, jestem 11tyg po porodzie, gdzieś od 6 tyg miewam podwyższony puls (90-100), kilka razy ciśnienie mi skoczyło tak do 160/100, ogólnie jestem rozbita, jakos nie umiem nic w głowie sobie poukładac a juz zaplanowac czegos to wcale, pamięć mi sie jakos pogorszyla, nie moge sie jakos skupic na niczym, czasami w glowie robi sie jakby mrówki mi chodziły..... do tego dochodzi obawa ze cos mi jest powaznego,czytam w internecie juz o wszytskim, chociaz odwiedzialm wielu lekarzy i wyniki mam ok, (poza żelazem 29 (50-150), ale teraz jest juz 54. Ferrytyna 12,50 (10-291) chcialabym miec siły, ale ich nie mam, nic mi sie nie chce, jakos i nie mam nawet sił sama o siebie zadbać, ida święta chciałabym je spedzic z moja córcia jak najpiękniej, ale jakos nie potrafie nawet zaczac ich sobie planowac.... czasami mam momenty ze mogłabym wszystko zrobic, odzyskuje checi, ale jakos zaraz czuje sie zmeczona.... wiem nie ma ta moja wypowiedz ładu i składu, ale ja sama sie tak własnie czuje.....

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować