Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ags87

ile czasu pisaliscie prace mgr/lic/inż?

Polecane posty

Gość ags87

piszcie jaka praca i ile czasu, bo mam wrazenie, że się nie wyrobie:O

Gość ukf
no trochę się pisało..bo się nie chciało:P ale wyrobisz się spokojnie...po prostu goni się z robotą pod koniec i daje się radę

ot, chyba mam ten sam problem;) muszę się wyrobić w dwa miechy do końca stycznia z inżynierką. A przecież jeszcze egzaminy, nauka do obrony ech. Nie chce się no!

Gość tralalunia
3 miesiace licencjat

Gość ags87
no to jak mgr tak szybko napisales to ladnie. czuje ze u mnie tak pieknie z inzynierska nie bedzie maluuta -> i jak myslisz zdazysz?

Gość tylko jeden sposob OZP
ok 3,5 miesiaca ale nie byla to praca systematyczna, czasami pisalam tylko w weekendy. byla to praca lic.

Gość Anq25
Swoją pisalam jakies 3 tyg po 4-5 godzin. Następne już szybciej...rekord 3 dni po 10h.

Gość Anq25
oczywiscie mowie o mgr albo inż

Gość ags87
ej no:) dzieki za pocieszenie, jest szansa,ze zdaze. a tak na marginesie, na kierunku technicznym prac nie powinno sie pisac, wystarczylby konkretny egzamin

Gość ags87
do bimbającej;) -> podziwiam Cie baaaardzo. Bo ja mimo, że czasu mam duzo to nic nie robie. Jak przysiąde to moze napisze.Wczoraj przez tę prace mialam takiego dola ze masakra. trzeba sie wziac w garsc;)

Gość dzadzudzi
psss, ja cala magisterke pyknelam w miesiac. dokladnie miesiac i 3 dni. do tego miałam zajęcia na studiach (studia mgr + drugi kierunek) i pracowałam, wiec nie mialam czasu na pisanie codziennie czy caly dzien. standardowo 2-4 dni na napisanie rozdzialu + 1 wieczor na wstep i zakonczenie, drobne poprawki i po miesiacu praca byla gotowa. promotor pochwalil, jestem z niej zadowolona. natomiast licencjat pisalam troche dluzej, jakies 1,5 m-ca, ale z tej pracy akurat jestem srednio zadowolona, mimo dobrej oceny. wg mnie, gdybym miala wszystkie potrzebne materialy i tylko siedziala w domu i pisala to w tydzien, maaaax 10 dni praca bylaby gotowa :)

Gość ags87
oo to juz w ogole sie ciesze ze dam rade :D zawsze wszystko na ostatnia chwile robie no tak juz mam:P dobra biore sie za pisanie hehe

Gość prosze dac mi znac
prace licencjacka pisalam od grudnia do poczatku maja codziennie potroche najwiecej czasu zajely mi badania

Gość Praca inżynierska w 2 dni
Napisałem pracę inżynierską w dwa dni. 30 stron. Łącznie pracowałem nad tym 30 godzin. Średnio 1 strona = 1 godzina. Pozdrawiam.

Gość na początku to zanim
załapiesz o co chodzi to dwa miesiące bujasz się po bilbliotekach itd., potem promotor Ci sapie, a jak już się wdrożysz to spokojnie w tydzień napiszesz;). Jak już zakumasz to jedna str= 1 godzina:). Spokojnie dasz radę!!!

Gość panna leniwiec
witam Was ja mam do napisania pracę dr wszystko już mam wszystkie materiały i częściowo rozgrzebaną, ale strasznie mi się nie chce. Piszę z językoznawstwa po niemiecku. Czasu mam dużo, bo urlop do września Wymyśliłam sobie, ze może po 10h dziennie będę pisać prze 2 tygodnie. Jak myślicie? ile uda mi się napisać? jak wasze doświadczenia w tej sprawie

Gość magisterską w pół roku
tzn 3 miesiące zbieranie materiałów i danych i 3 miesiące pisania. Jedna strona jeden dzień. Nie da się szybciej bo inaczej wyjdzie chała.

Gość panna leniwiec
hmm pół roku to chyba sporo czasu, chociaż ze zbieraniem materiałów to niewiele

Gość gość
Tydzien zarwanych nocek.