Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jaceeek

do Prawików z kafe- mam panaceum na wasze problemy

Polecane posty

cześć. Jak niektórzy się domyślają dziś wybierałem się na spacer do Torunia , no i byłem na spacerze, było fajnie, ale wszędzie parki i miałem doła :/ Poczułem sie widząc ludzi trzymających za ręce jak bezwartosciowy samotny szmaciarz.. ale nieważne.. otóż wracając z Torunia, w miejscowości Krośniewice, ogłaszały się na CB radiu 2 laski, jedna 23, a druga 26.. chcętne na bzykanko. myśle, że jak jakiś prawik tu ma samochód, to niech sobie założy CB i sobie w końcu zdejmie to ,,brzemię';' ja Tylko od siebie dodam, że jestem sam, i chce mi sie bzykać.. a jak to mawiał ś Łukasz,,ręką ch^^^a nie oszukasz'' :) , to mimo iż mogłem jak te stare dziady z Tirów, którzy mają żony..podjechać na bzykanie , to sie po prostu brzydze i do końca życia wole już nie bzykać, niż miałbym to zrobić z jakaś dzi..ą, bo wolę po seksie, przytulić ukochaną kobiete i pójsć znią spać w jednym łożku, a pozniej obudzić się razem z nią, lub wstać wczesniej i gładzić ją po buzi i szyi i włoskach na dzień dobry :)....a jak ktoś woli oby tlyko zaruchać i zamiast kochanej kobiety woli krzaki i rozjechaną dziurę takiej ,,dajki'' i nie boi sie syfa- polecam- bierzcie auto swoje lub ojca, kolegi, niech waś brat podwiezie, montujcie CB a kobity ktore was rozprawiczą . nie ma nic do prawiczków, każdy nim kiedyś był , ja też długo bo do 21 r. życia.. i też miałem takie myśli jak Wy..ale dzięki Bogu nie skorzystałem.... z nocnymi pozdrowieniami - Jaceeek

Z sexem jest jak z jedzeniem, niektórzy wola zjeść sycący obiadek w dobrym towarzystwie, inni wola napychać się tanim żarciem z "krajowych" (dworcowych) fastfoodów. Co kto lubi a na ewentualną sraczkę jest stoperan :P

Z sexem jest jak z jedzeniem, niektórzy wola zjeść sycący obiadek w dobrym towarzystwie, inni wola napychać się tanim żarciem z "krajowych" (dworcowych) fastfoodów. Co kto lubi a na ewentualną sraczkę jest stoperan :P