Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Psedłonim_

Szukam odpowiedniego kandydata na narzeczonego dla Luśki.

Polecane posty

Gość Mediana albo dominanta
A co śmiesznego, Luśka, w tym, co tutaj wypisuje to całe szukanie? Przecież to zwykły smutas...

O, pardon ogromne, kolego. Pomyliłem kolegę z zupełnie kimś innym. Upraszam się wybaczenia.

Eksmyśliwego nie ma co pytać. On teraz ma co innego na głowie, jak czyszczenie wintówek.

Siwy włos z troski o pełne zwierzyny lasy dostępne dla każdego przeciętnego kłusownika ma na głowie, fakt. Niemniej z przyjemnościa się ustawię na ambonie by wypartywać tych nagonionych stad. Lusia nie jest zwierzyną łowną, jakby co? :)

Ależ jest łanią w wieku do odstrzału,. oczywiście, że jest. :-) Luśka jest wprawdzie rącza i zwinna, ale doświadczony myśliwy wie, jak ją nagonić we wnyki. Dodam, że Luśka wcale nie miałaby nic przeciwko popadnieńciu w łowcze obierze jakiegoś atrakcyjnego Adonisa.

Gość hmm... rącza łania?
raczej selekcyjna, stara koza.:D

Na grząskim gruncie zachowuję się jak doświadczona klempa, Szukanie. Spokojnie, kolego, poradzę sobie. Nie po takich trzęsawiskach zdarzało mi się chadzać.

Dziękuję, kolego. A teraz już się pożegnam, bo pora mi iść na miasto. Adję.

Gość Szalona klempa
Ano, panowie potrzebują sobie czasami pogadać o dupie Maryni. Co też miało miejsce. Tyle tylko, że o suchym pysku.

Gość suchy pysk
psełdonim to znany alkoholik :D

Gość Szalona klempa
On jest dla niej za głupi. A ona dla niego za chuda. Chudość jest w zasadzie jedyną wadą Luśki.

Gość Szalona klempa
Raczej nieznany alkoholik.

A ona dla niego za chuda" jesli to mowa o creamie to cream raczej do wypasionych nie należy :P

Gość suchy pysk
znany znany :D

Gość Szalona klempa
Skoro i gościu nie jest wypasiony, to tym gorzej. Z tego nic dobrego wyniknąć nie może.

Psełdonimie, ponieważ uwiedzenie Luśki to wyczyn nie lada nie wystarczy napisać: "Luśka, dziecko, Ty postradałaś kompletnie zmysły. Gdybym chciał, obwinąłbym sobie Ciebie [wokół małego palca] w ciągu tego wieczoru, a jutro, bladym świtem, rwałabyś do mnie najwcześniejszym pociągiem osobowym Tanich Kolei..." Musisz pogróżki w czyn wcielić, a nie zachowywać się jak zblazowany, postmodernistyczny abnegat, nic a nic niełasy na lusine wdzięki. Też chcę zobaczyć trofeum z uwiedzionej Luśki.

cichy z dnia na dzień rozczarowujesz mnie coraz bardziej przecież to oczywista oczywistość, że lepiej takie trofeum mieć niż tylko zobaczyć a ty jeszcze owo trofeum innemu pod nos podsuwasz

cichy z dnia na dzień rozczarowujesz mnie coraz bardziej Oj tam, dwa dni temu nawet mnie nie poznawałaś na ulicy, a dzisiaj "rozczarowanie".

I coś mi mówi, że do uwiedzenia Luśki droga jest długa, kręta i wyboista. Pyrrusowe zwycięstwo. Ale chętnie zobaczyłbym Psełodonima w akcji.

dwa dni temu nawet mnie nie poznawałaś na ulicy, bzdura po prostu udawałam niedostępną :P

Ike to zdaje się nie jest temat o Twoich zdolnościach aktorskich, tylko o uwodzeniu Luśki, więc albo uwodzisz, albo sio!