Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapytam i bede tego zalowal

podobno kobiety szanuja tylko mezczyzn z ktorymi sie bzykaly

Polecane posty

czy to prawda?? :o

Gość a myslisz ze skad ma kafe
te wszystkie szlochy nad eksami i innymi ? :classic_cool: prawda taka ze kobieta zakocha sie w tylko w facecie ktory ja dobrze rznie

Gość co za brednie....
bardziej sie przywiazuje, ale szacunek nie ma z tym nic wspolnego

Gość ja powiem tak ....
hehehe oczywiście że nie prawda to co znaczy że mam nie szanować swoich kumpli czy nawet dalszego męskiego kuzynostwa bo się z nimi nie bzykałam ?...przecież to paranoja

ale tak twierdzi prof Lew Starowicz :o

Gość jednonogi zenek
NO WLASNIE - bardziej sie przywiazuja ;)

Gość co za brednie....
a co On jest kobieta :P?

szanuje m. in. mojego ojca, mojego teścia, moich profesorów z uczelni, papieża świętej pamięci, Aleksandra Kawaśniewskiego, prezydenta mojego miasta, lekarzy ode mnie z kliniki... i z żadnym z nich sie nie bzykałam :D wiec sorry, ale lipa z tą teorią :D po prostu na szacunek trzeba zasłużyc.

Potwierdzam, jest to prawda. Może nie tyle szanują, co zawsze będą do tego kogoś miały sentyment, co oznacza, że czasem możesz liczyć na bzykanko ze swoją ex :classic_cool:

Gość do frufru
szanujesz tego cwela kwacha? :O

Gość Ty frufru zawiodłaś mnie
miałam Cię za inteligentną fajną osobę a tu Kwaśniewski... :o

Gość jedna z najfajniejszych kobiet
tutaj a wyskoczyla z tym komunista

Gość jedna z najfajniejszych kobiet
komunista i do tego pijakiem. a prezydent miasta, ktorego szanuje to pewnie jakis baron sld

"Ty frufru zawiodłaś mnie - miałam Cię za inteligentną fajną osobę a tu Kwaśniewski..." jakże mi przykro :D Wałęsę też szanuję, czemu nie. a że go nie lubię to inna bajka.

Gość Ty frufru zawiodłaś mnie
na temat Wałęsy się nie wypowiadam.a co do Kwaśniewskiego..jak można szanować kogoś kto nie szanuje naszej historii, kto jest pijany na grobach żołnierzy w Katyniu :o i wieeele wiele innych.w skrócie: faktycznie komunista i pijak

>> z żadnym z nich sie nie bzykałam :o a czy w temacie jest napisane, że bzykasz się ze wszystkimi których szanujesz? Łapiesz różnice?

A jeśli seks był do bani, to także szanują takiego faceta?:P Bzdura wyssana z palca:o

"a czy w temacie jest napisane, że bzykasz się ze wszystkimi których szanujesz? Łapiesz różnice?" Koliberku, przeczytaj uważnie co jest napisane w temacie zanim będziesz pisał brednie jak te, które zacytowałem ;). Idąc tokiem rozumowania autora topiku to nie mogła by szanować tych osób bo nie bzykała sie z nimi :o.

"a czy w temacie jest napisane, że bzykasz się ze wszystkimi których szanujesz? Łapiesz różnice?" w temacie jest napisane że - w założeniu - szanuję tylko meżczyzn z którymi się bzykałam. dla mnie to znaczy "szanuję tych z którymi się bzykała, tych z którymi się nie bzykałam - nie szanuję". mam wrażenie że o to chodziło autorowi topicu. ale nie upieram się przy tej interpretacji. na temat moich poglądów politycznych i takichże sympatii rozmawiac nei bedę, dziękuję bardzo :)

Gość do frufru
a blizej ci do lewicy czy do prawicy?

Gość jurgielijewna
Mozna sie bzykac z facetem/kobieta, a nie miec do niego/do niej szacunku. Jesli sie bzykasz tylko, a nie masz do tej osoby uczuc, to jak do chuja nedzy mozesz miec jakikolwiek szacunek? :P

"do frufru - a blizej ci do lewicy czy do prawicy? " omg co za pytanie. a jak myslisz? :D lewica tylko i wyłacznie. moze nie skrajna, moze nie komuna, ale zdecydowanie lewica. do prawicy jest mi tak daleko ze aż nie mam z nią nic wspólnego :D

Gość gość....
:D :O :P

Gość sld to zlodzieje

Cytując mnie chciałeś dać do zrozumienia, że niby ja nie rozumiem ;)? To było tylko utarcie nosa koliberkowi, który nie doczytał słowa "tylko" w topiku a później strasznie zwracał uwagę frufru, że "nie łapie". A tak w ogóle właśnie to słowo "tylko" w temacie topiku jest niepotrzebne, albo powinno być zaznaczone, że chodzi o sferę seksualną, a może więcej o pociąg do płci przeciwnej. Pociąga, śpi z nim, znaczy, że wzbudza jej szacunek. OK, to prawda, kobieta nie prześpi się z nikim z litości (jak zwykle są wyjątki potwierdzające regułę).

Gość właśnie odwrotnie...

"oczywiste jest że mówiąc o "mężczyznach" autor ma na myśli "samców"." no cóż, offermo, prezydent mojego miasta to typowy samiec - przystojny, w optymalnym wieku, zamożny, z władzą itd. co nie zmienia faktu ze mnie nie podnieca :D "chodzi raczej o to że jeżeli kobieta nie uznaje mężczyzny z jej "grupy targetowej" za atrakcyjnego seksualnie to go nie szanuje." też bez sensu. czy to znaczy że jak mam kumpla którego bardzo lubię, ale mnie on nie pociaga seksualnie, to mam go nie szanowac? moze jeszcze mam nim pogardzac?... "zawsze mnie zdumiewa jak można być zwolennikiem tych wszystkich kanalii i złodziei. nie wstyd ci za to co wyprawiają?" a dlaczego MI ma być za nich wstyd? jak ktoś kradnie itd to niech sie sam za siebie wstydzi. "sld to zlodzieje" - a którzyś tam na górze to NIE złodzieje? :D poza tym SLD to nie jest zdecydowana lewica. a na marginesie - ja mówiłam o moich POGLĄDACH politycznych. nei wyraziłam poparcia dla jakiejś konkretnej partii.