Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość VVVVV123

Myślicie że to śmiesznie wygląda gdy kobietka ma 157 cm wzrostu, a jej facet 185

Polecane posty

Gość VVVVV123

??

Gość powazna nie powazna
no ja mam 162 a mój mąż 188:) co w tym niby smiesznego? wyglada przy mnie jak Misiek;) a wogole ja kocham obcasiki:P moze chodzic w jakich chce i tak zawsze bede mniejsza:P

Gość wygląda śmiesznie
taki wysoki facet z krasnala śmigło sobie zrobi.

Gość llpp
nie wiem jak mozna spotykac sie z takim karzelkiem:O

Gość wcale nie wyglada smiesznie
znam pary gdzie on prawie 2m a one po 167,168 ! Zauwazylam ,ze tylko w Polsce robi sie problem ze wzrostu.W innych krajach nikt absolutnie nie zawraca sobie wzrostem glowy.To jest jakies chore ,zeby od cm uzalezniac swoje zycie.

Gość szerlokk
Takie niskie kobiety nadrabiaja zazwyczaj swoja natura i flirtuja z kim popradnie, aby zostac zauwazona.

Gość 198cm
Dla mnie to nie wygląda śmiesznie, tylko normalnie.

Gość u mnie też tak jest
Ja mam zaledwie 153 cm a mój ukochany ok. 185 cm. Dodam, że moi dwaj byli też mieli ok. 185 cm. Nie przejmuję się tym. Gorzej chyba dla takiej niskiej osóbki jak jej facet też jest niziutki (160-170 cm) bo wtedy mogą się czuć jak dwoje dzieci. A tak czuję się bezpiecznie no i nie będzie miał problemu by zanieść mnie na rękach...:-p

Gość moja bratowa
ma 150, a brat 188 :-) Właściwe to nie jest moja bratowa, bo ślubu nie wzięli, chociaż ich syn już chodzi do szkoły. W każdym razie gdy idą razem, to ona wygląda jak dziecko :-)

A tak czuję się bezpiecznie no i nie będzie miał problemu by zanieść mnie na rękach" trochę gorzej pewnie będzie w seksie zwłaszcza w pozycji po misjonarsku , bo zamiast całować go w usta pozostanie ci całowanie jego owłosionego torsu :D :P

Gość TUTAJ TYLKO STADO WYSOKICH
KOBYLATYCH FRUSTRTEK SIE ODEZWIE, ZE TE NISKIE ZABIERAJA IM WYSOKICH FACETOW. wcale nie wyglada to smiesznie a bardzo fajnie, smiesznie to wyglada kiedy ona jest wyzsza albo sa rowni i ona czlapie non stop w plaskich butach. miedzy kobieta a mezczyzna roznica wzrostu srednio wynosi 20 cm. wiec wysoka z wysokim to wieksze anomalia niz niska z wysokim. i napisala to zyrafa,ktorej juz sie rzygac chce jak czyta na kafeterii te wypociny samotnych zmij.

Gość ach regres ty wolisz po misjon
arsku inni wola np. podnosic partnerke i przycisnac do sciany. argument pozycji nietrfiony bo sa takie, gdzie im mniejsza i lzejsza partnerka tym lepiej

Gość moja babcia miala 155
a dziadek 195, to dopiero roznica ;)

ach regres ty wolisz po misjon gdzie tak przeczytałaś ? To tylko przykład z mojej strony :) Innym dobrym przykładem na niefortunność różnicy wzrostu jest pozycja 69 , w której koleś albo ty musicie zdrowo naginać mięsnie karku by dosięgnąć celu swoim językiem :P:P:P

Gość upupupupy

Gość swieeta
jakie to uczucie miec 155cm i patrzec na wszystkich "z dolu"? Nie wyborazam sobie tego...

Gość kafeteriusz z marsa
a ja mam 167 i jestem plci meskiej przegralem zycie:(,

Gość nie przesadzaj
kafeteriusz. Może jeszcze urośniesz :-)

Gość przystojny wysoki brunecik
juz za póżno niestety

Gość przystojny wysoki brunecik
niskie kurduple przegraly zycie buahahahahhahahaahaahahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Gość Wysoka na 175 cm
Nie przesadzajcie , wysoka z wysokim to anomalia ? Może patologia od razu ?? Moj mężczyzna ma 190 cm wzrostu i czujemy się z tym bardzo dobrze. Ja noszę obcasy, zresztą nosilabym je nawet, gdybym miala byc wtedy wyższa od faceta. zresztą czy to ma tak ogormne znaczenie ?? Jedna tu pisała, że niskie pasują do wysokich,ale za to wysokie z niskimi facetami wygladaja tragicznie. to co w takim razie zostalo dla tych niskich ?????

Gość kafeteriusz z marsa
to co w takim razie zostalo dla tych niskich ????? śmierć:(

Wpracy mam kolegę gdzieś tak mojego wzrostu - nie wygląda na przegrywającego życie. Wcześniej było dwóch mniej więcej tyle samo nad ziemią (jeden moze nawet nieco niższy) i wszyscy jakoś sobie radzili, zas nikt nie oceniał ich na podstawie tego kryterium..

Gość classic problem
jak to co jeszcze nizsze:D