Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewka23_wawa

Faceci chcą ode mnie tylko jednego!

Polecane posty

Gość ewka23_wawa
jednak doszłam do wniosku ze jestem puszczalska. przypomniałam sobie ze pewnego dnia ciągnelam druta drugiemu chlopakowi i jego ojcu. potem mnie wzieli na dwa baty. sorcia :)

Gość ewka23_wawa
ten nade mna to podszyw ;/ Pierwszy wolny nick-----> dzieki za lekture, przeczytalam kilka stron i prawda jest taka ze ludzie w wielku roznych miejscach poznaja drugie polowki: njaczesniec w necie , pracy, szkole, ale tez duzo w klubie czy pubie. Ja w szkole nikogo nie poznam fajnego, mam tylko 2 facetow na roku :). wvnecie tez nie - bo na czacie sa sami zboczency / sponsorzy:/

Gość ewka23_wawa
studiuje anglistyke, wiec mam same dziewczyny na roku :), malo fajnie, dlatego jak sam widzisz nie mam gdzie poznac facetow, dlatego chodze do klubow. Z drugiej strony faceci z klubow to łajzy, wiec rzadko sie zdarzy ze z ktoryms bede kontynuowac znajomisc. Kolo sie zamyka :(

Najgorsze jest to, że moglibyście powiedzieć od razu o co wam chodzi a nie zamylać i udawać nie wiadomo kogo. Wtedy mniej by bolało. Ale nie lepiej przelecieć, zgnoić z uśmiechem na ustach i czerpać satysfakcję!! A ktos musi się leczyć parę miesięcy z chorej miłości.

O nie nie nie ja dochodzę w środku ... Poza tym mam rację i koniec. Wystarczyłyby jasne reguły gry, trochę odwagi i nie byłoby problemu

co wy piepszycie głupie laski ten temat bierze z dupy do ust ja tam lubie jakmnie muj pittbul tomuś :) szlifuje w kreskę zbój jedentym swoim sękatym pentem,że mi posoka idzie po kolanach potem i jeszcze rże cały nastepny dzień z radochy i jest zajebiscie...to co ty jeszcze chcesz?a co ma mi encyklopedie czytac czy po kinach ciągac? ...nuda rozbawiacie mnie :D filozofujcie se dalej

Gość Piękna i Bestia 30
Ewcia słonko ;) powiem krótko ja mam 30 lat jestem atrakcyjna piękna kobietą - znam swoją wartość cenię się bardzo ;) i czy jestem wredną suką czy słodką lalunią zależy od humoru :) faceta i okazji ....IM ZAWSZE CHODZI O SEX..... Dlatego gdy tylko wyczujesz ,że facet chce sexu olej go ciepłym moczem...czas przyjdzie, że odnajdziesz albo on odnajdzie Ciebie i spojrzy na Ciebie jako na KOBIETĘ a nie na obiekt seksualny itd. Szanuj Siebie a inni też Cię będą szanować ;) I gdy poznasz faceta od razu się spytaj jeśli tylko wyczujesz ,że on dąży do jednego - spytaj "chodzi Ci tylko o sex" jak odp. ,że tak to mu odp. niech skorzysta z burdelu...itd. i tyle :) Konsekwencja i stanowczość tego się tryzmaj :):) buźka Ewcia

Gość sdfsd
"zdazylo mi sie zabawic bez zobowiazan i czasem przegiac na imprezie, wiec z zycia korzystam" czyli sama dajesz dupy na lewo i prawo, a potem chcesz, zeby jakis facet zobaczyl w tobie cos wiecej? Jestes wywłoka i tylko jako materac sie nadajesz.

Piękna i Bestia 30 dobrze gada, szanuj się to inni będą Ciebie szanować. Ludzie na tym forum mają dziwną sposobność klasyfikowania ludzi, to że dziewczyna lubi chodzić na imprezy od razu musi być puszczalska, jeśli jest samotna to musi być brzydka itp. Więcej empatii i więcej życia :D

Gość Piękna i Bestia 30
samotne kobiety nie są brzydkie.... to droga wyboru albo niektóre z nich nie trafiły na faceta godnego ich uwagi ...;)

zgadzam się z tym, że " kobiety nie są brzydkie" bo są gusta i guściki.

Gość Piękna i Bestia 30
Inżynier...;) Kiedyś usłyszałam że nie ma brzydkich kobiet tylko są kobiety zadbane i na odwrót... ;):) to jak wyglądamy itd. zależy tylko od Nas samych ;)

no tak to przede wszystkim, ale niektórzy lubią puszyste, inni szczuplejsze itd. a pewnych rzeczy nie jesteśmy w stanie zmienić (nie mówię o jakimś poprawianiu siebie w gabinetach lekarskich). Zresztą jak dla kogoś jest tylko wygląd ważny/zasobność portfela to taki związek nie ma szansy przetrwać. Bo uroda przemija, a pieniądze są a raz ich nie ma. Liczy się to co mamy pod kopułą. A teraz niechaj pomarańczki i inne dzieci piszą jak bardzo się mylę :D

Gość bibliotekarz@onet.pl
do ewka23_wawa - Może jednak wybierz się do biblioteki czasem.

Gość Piękna i Bestia 30
ok rouzmiem też nie pochwalam tego ,że patrzy się na kogoś portfel wygląd itd. ale dzieckiem nie jestem - wkurzyłeś mnie ...Inżynier... szybko ludzie potrfią tu ocenić innych...

chyba źle zinterpretowałaś to co napisałem. akurat ja jestem dalece od oceniania innych, kogo nawet nie znam.

Gość Piękna i Bestia 30
to się cieszę ;) wybacz ...ale ciężko wyczuć do kogos co się pisze ;)

Gość Piękna i Bestia 30
Czy mężczyźni lubią być zdobywani ? ;):)

Gość czy nie trzeba się logować
Ja mam 26 lat i jestem dziewicą dlatego, że faceci chcą mnie zawsze tylko przelecieć, a ja nie chcę seksu odartego z człowieka. Nie marzę o wielkiej miłości do grobowej deski, ale nie potrafiłabym zbliżyć się do człowieka, o którym mało co wiem. niestety za każdym razem, gdy nie dostają ode mnie seksu na pierwszej czy drugiej randce, rezygnują.