SmileEveryday 0 Napisano Grudzień 9, 2010 Ja mam jedno okrycie kąpielowe z kapturkiem..w smyku kupowałam. Ale na pewno jeszcze jakieś dokupie,tylko wieksze.. No fajne są te z Aventu smoczki:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Grudzień 9, 2010 JA WLASNIE TE PO DWA KUPUJE:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SmileEveryday 0 Napisano Grudzień 9, 2010 Ja jak juz wpadłam w ten wir zakupowy to mam nadzieje,że nie zapomne o niczym:) Trzeba pochodzić troszkę to i moze cos w oko sie rzuci ciekawego.. w ogóle to juz bym wiosne chciala:D No może po Świętach:) Jakoś mnie w tym roku nie cieszą,bo czuje sie jak slonica i nawet nie wiem w co sie ubiore.. Szczescie,że nic nie musze szykowac bo do rodzicow jedziemy na Wigilie i pewnie jeszcze wrocimy z załadunkiem jedzenia:) Planuje tylko chlebek zrobic teściowej i mamie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SmileEveryday 0 Napisano Grudzień 9, 2010 A no tylko pewnie jakis obiad większy 20,bo teściowa wraca z Niemiec i na pewno przyjedzie nas odwiedzić... Bede musiała wymyslic coś fajnego+jakis deser... Ostatnio to czesto pisze mi sms-y ze znowu coś kupiła małemu fajnego bo sie oprzec nie mogła..Zwariowała już:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Grudzień 9, 2010 fajna masz tesciowa:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SmileEveryday 0 Napisano Grudzień 9, 2010 Agnes no nie narzekam...Traktuje mnie jak córkę albo i lepiej:) No..póki co:D Ale wiesz..tak jest jak sie nie mieszka z teściowymi:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Grudzień 9, 2010 Smile rzeczywiście fajna teściowa :) ja jeszcze nie wiem co będziemy robic na Święta, pewnie zostaniemy sami w domu chociaz coraz częsciej się zastanawiam czy do mamy nie pojedziemy bo w sumie to nie chcę mi sie nic robic a tak to bym tylko swoje pierniki wzięła i to koniec :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SmileEveryday 0 Napisano Grudzień 9, 2010 Banmon pewnie,że tak..Pierniki beda jak znalazł:) Ja może jeszcze jakies ciasto zrobie i tyle..chlebka to nie licze,bo on sam sie robi... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SmileEveryday 0 Napisano Grudzień 9, 2010 W ogole nie moge pojąć,że do Świat to juz bardzo blisko.. Chociaż jakąś tunike musze kupić,bo w koszulce i leginsach to nie bede wystepować:D Ostatnio R. kupowal sobie jeansy i tak mi sie zamarzyły,że sie doczekać nie moge kiedy jakieś kupie:) No oczywiscie jak juz zrzuce ta moją nadwagę na dupie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Grudzień 9, 2010 ja się normalnie ubiore tzn jeansy albo leginsy i taki dłuzszy sweterek albo mam taka sukienkę bombke i ona jest na mnie dobra bo odcinana pod piersiami więc może ją ubiorę w sumie wszystko zalezy od tego czy zostajemy w domu czy jedziemy do mamy. Mi jakoś szybko ten grudniowy czas leci, może to przez to że te zakupy robię, zaraz w sumie Świeta, a później to już z górki, tobie zostanie tylko miesiąc ja będe sobie do szkoły rodzenia chodzic to tez mi jakos zleci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Grudzień 9, 2010 zleci szybciutko, zanim sie obejrzycie, a dzieciaczki beda juz na swiecie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Grudzień 9, 2010 Agnes a powiedz mi czy ty dostałaś z tej poradni glukometr czy musiałas sobie kupic ? no bo to jakoś po posiłku trzeba zmierzyć poziom cukru zeby wiedziec czy taka dieta ma sens... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Grudzień 10, 2010 ja jak bylam w szpitalu na badaniach stwierdzajacych cukrzyce ciezarnych to dostalam od szpitala glukometr:) a u diabetologa to dostalam pena ale go nie uzylam:P Gabrysia strasznie swedza dziaselka ale to tak ze az ma problemy z usypianiem, wklada lapki do buzi i zaciska az czasami tak sie denerwuje ze az krzyknie:( szkoda mi go niech juz wyjdzie ten pierwszy!!!!:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Grudzień 10, 2010 Gogi Misiu też się z tym pierwszym zębem długo meczył :o Może Gabrysiowi sie niedlugo przebije i mu ulży i tobie też ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marzenka_s 0 Napisano Grudzień 10, 2010 ejj dziewczyny mam pytanko....kiedy zmienic smoczek w butelce na wieksza dziurke? bo Kacperek jeszcze pije z tej 1 z aventa a kiedy przychodzi pora na 2? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marzenka_s 0 Napisano Grudzień 10, 2010 teraz zauwazylam ze przeslalas agnes piosenke,fajna znam ja...a ja ostatnio slucham http://pawnic14.wrzuta.pl/audio/2DjSOP8zCAG/sumptuastic_-_mali_wielcy_d-bomb_remix uslyszalam ja w samochodzie u kuzynki i teraz ciagle leci u mnie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marzenka_s 0 Napisano Grudzień 10, 2010 Kurcze dzisiaj jest cala w skowronkach bo K przyjezdza:):):):) 5 dni go nie bylo ale sie stesknilismy za nim....idziemy dzis sie rozerwac do pubu ze znajomymi w lotki pograc:) mam nadzieje ze bedzie wieczorek udany.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marzenka_s 0 Napisano Grudzień 10, 2010 nikogo ni ma:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Grudzień 10, 2010 marzenka ale ci dobrze bedzie :) nie dziwię się że ise cieszysz że twój luby przyjeżdża :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Grudzień 10, 2010 a ja kurde dziewczyny nic a nic nie tyję - juz nawet zaczynam się martwić czy to normalne.... no chociaz zebym 1-2kg przytyła a tu dupa :( A tak w ogóle to gdzie Marta, Dagus, Goga, Amerie, Ola, Asiaak? no i nasze staraczki? marzena tez cos ostatnio milczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amerie9 0 Napisano Grudzień 10, 2010 dziewczyny ja mam przygotowania do chrztu to milcze ;) sorki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Grudzień 10, 2010 a kiedy chrzest ? to szybko ale to chyba nawet i lepiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Grudzień 10, 2010 Amerie, Hope albo Ola czy w uk badaja obciążenie glukozą ? tak z ciekowości pytam bo jakos ciężko mi uwierzyć że tam tez taka jazda z tym jest...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Joasia1982 0 Napisano Grudzień 10, 2010 Cześć dziewczyny. Ja kompletnie nic nie czuję, ani bólu brzucha, ani ckliwe piersi, nic... ale wiecie co sobie uświadomiłam, że wolę tą nieświadomość z odrobiną nadziei niż zobaczyć (mam nadzieję że go nie zobaczę) negatywny wynik rujnujący nadzieję.... boję się zrobić HCG... dziś 7 dpt... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SmileEveryday 0 Napisano Grudzień 10, 2010 Banmon tam pewnie nie badają tak jak u nas...Jest chyba jakiś napój co sie go pije i potem bada cukier..a podobno nawet na czczo nie trzeba byc...nie wiem tak slyszałam.. Uwierz mi,że ja Ci zazdroszczę tego nie tycia:D Ja na wage sie boje wejść..Ale na Twoim etapie to chyba z 4 kg przytylam w miesiąc.. Zresztą kazda ciaza jest inna i ja nic nie poradze na to ze mi waga leci w góre..Wczoraj niby ta czekolada i pizza,ale pozniej jadłam tylko owoce..A dzisiaj juz zdrowo jem.. Ehh aż sie boje końcowej wagi..Jedne mówią,że pozniej sie juz tak nie tyje a inne ze tyją do samego końca i to najwiecej w 9 miesiącu! To jak to jest?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SmileEveryday 0 Napisano Grudzień 10, 2010 Joasia trzymam mocno kciuki..Jeszcze za wczesnie na objawy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SmileEveryday 0 Napisano Grudzień 10, 2010 Tylko u mnie było długo długo nic..chyba 2 kg na plusie do 5 miesiaca a pozniej to szok:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marzenka_s 0 Napisano Grudzień 10, 2010 Banmon waga sie nie przejmuj...moja braowa przytyla 8 kg w ciazy i to najlepsze ze te 8 kg dopiero w 8 miesiacu wiec nie ma co sie martwic:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Grudzień 10, 2010 Joasia a kiedy planujesz zrobic bete ? wiem że dziewczyna juz w 9dpt wychodziła ale chyba najczęściej robiły w 11dpt, trzymam kciuki nieustannie :) Smile to sprawa indywidualna, znam osoby co w całej ciąży przytyly 6kg ale 7kg a znam tez takie co przytyły 25kg :D rozkład przypierania był różny jedne tyły duzo na poczatku a kolezanka mojej kuzynki w ostatnich dwóch miesiącach wystrzeliła strasznie. Wszystki indywidulanie, teraz moja znajoma w 8m-cu schudła 2kg .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Grudzień 10, 2010 ja jak patrze w karte ciąży to najwięcej przytyłam między 14-19tyg ciązy bo aż 5kg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach