sisetka 0 Napisano Marzec 20, 2011 hej wlasnie wrocilam z weekendu u rodzicow, wchodze na forum a tu takie szopki ludzie to są naprawde poryci dajcie znac do kogo mam napisac i co i jak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Marzec 20, 2011 sisetka na mojego maila balbina17szalona@wp.pl a potem tutaj na forum potwierdz ze to twoj mail:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sisetka 0 Napisano Marzec 20, 2011 no wyslalam Ci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Marzec 20, 2011 sisetka odpisalam jak sie zarejstrujesz to napisz na gg:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asiaAaK 0 Napisano Marzec 21, 2011 hej;) Agnes nie widzialam sie jeszcze z ta kolezanka ale ma byc jutro u mnie wiec dam jej Twoje gg i powiem zeby napisala:) i dzieki za zaproszenie, moze pozniej sie zarejestruje, a tak w ogole to o co tam chodzi?:P my zamowilismy chrzest dla Malej, w drugi dzien swiat juz nie bedzie Zydkiem:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Marzec 21, 2011 Asia musisz sie zarejstrowac na naszym nowym forum i jak zaakceptuje cie to bedziesz juz mogla pisac:) jeszcze kilka osob nie zarejstrowalo sie a i czekam na maila od joasi bo jedynie ona nie ma linka:) buzi dla was i do uslyszenia na prywatnym:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Marzec 21, 2011 Asia musisz sie zarejstrowac na naszym nowym forum i jak zaakceptuje cie to bedziesz juz mogla pisac:) jeszcze kilka osob nie zarejstrowalo sie a i czekam na maila od joasi bo jedynie ona nie ma linka:) buzi dla was i do uslyszenia na prywatnym:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Marzec 21, 2011 asia zarejstruj sie i bedziesz mogla pisac:P ok to czekam na wiadomosc:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Marzec 22, 2011 no kobitki czekamy na reszte:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Joasia982 Napisano Marzec 23, 2011 Hej, sory że się nie odzywałam, ale leżę, mm na siebie uważać, ze względu na szyjkę :(, poza tym gardło nie chce odpuścić. Gin nie oglądał dzidziola, sprawdził czy wszystko gra, także nie wim jeszcze cóż tam siedzi. Co mam zrobić Agnes? napisać do Ciebi? bo nie kapuje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Marzec 24, 2011 joasia napisz do mnie na maila i potwierdz ze to ty:) moj mail balbina17szalona@wp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Joasia1982 0 Napisano Kwiecień 2, 2011 Agnes pisałam do Ciebie, ale mi nie odpowiedziałaś. Czy to < /a> jest w Twoim adresie? iI jak mam potwierdzić że to ja? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Joasia1982 0 Napisano Kwiecień 2, 2011 Odezwij się, wysłałam jeszcze raz, jak się nie uda, to podam swojego meila. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Kwiecień 5, 2011 wyslij mi jeszce raz wiadomosc na maial sorki ale mailam zabiegsne dni:( i podam ci linka:) przepraszam ze tyle schodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Maj 17, 2011 ciekawe czy pomarańczowe tu jeszcze zagladają .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SmileEveryday 0 Napisano Czerwiec 20, 2011 Hi hi;) na pewno:P Z ciekawosci weszłam na stare śmieci ale ciiiisza;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach