Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a o co chodzi

brzuch stop

Polecane posty

Wysłałam Andziolek nie wiem czy Twoja poczta przyjmie tak duze pliki Powodzenia

Gość zaldi
Również jestem ciekawa tej diety. Jeśli ktoś mógłby mi przesłać będę szalenie wprost wdzięczna. Mój mail agentkak@o2.pl

Gość jasumin
Czy też mogłabym dostać tę dietę na maila? Bardzo proszę... Niedługo jest wesele mojej kuzynki i chciałabym ładnie wyglądać.. :) fortuna122@wp.pl

Dziewczyny przez ostatnie 3 strony tego topiku to nic innego tylko prośby o przysłanie tej diety.Ja jej juz nikomu nie wysle bo wysłałam 12 dziewczynom a ta dieta i tak nie działa.Schudłam na niej 4 kg a po 3 tygodniach i tak to wróciło choc sie nie obzerałam.Wiec zeszła tylko woda bo jak jest powiedziano gdzieś na innych madrych forach ,że 1 kg tłuszczu wiąże w organiżmie 5 kg wody i by zrzucić ta wodę na diecie niskokalorycznej potrzeba niekiedy 7-14 dni. W diecie tej nie jest podana ilość spożywanych dozwolonych produktów ale się dowiadywałam u zródła dotyczy to 100 gramów zjadanych produktow a nie każdej ilości .Poza tym dlaczego nie piszą tu dziewczyny którym przesłałam ta diete i nie informuja o postepach swojego odchudzania i tak w ogóle o przebiegu ich odchudzania na tej diecie .Pozdrawiam

Gość kosiareczka
proszę czy ktoś mógł by mi przesłac tą dietę albo mogła bym się ewentualnie na nią złożyc PROSZĘ o to mój mail: kosiareczka25@interia.pl

Gość justyna ;(
Witam :) Jestem na tej diecie już 4 dzień i powiem szczerze, że jakieś tam rezultaty widzę. Nie ważyłam się jeszcze, zrobię to dopiero po siedmiu dniach, to napiszę ile schudłam i czy w ogóle schudłam ale widzę że brzuch już inaczej wygląda ;-) Moim zdaniem dużo dają te ćwiczenia, bo jak dla mnie są naprawdę wyczerpujące. Rozgrzewka to 15 min skakania na skakance, 1 ćwiczenie: 10 powtórzeń przez 6 serii, 2 ćwiczenie: 6 powtórzeń przez 6 serii, 3 ćwiczenie: 10 powtórzeń przez 6 serii i jestem mokra jak szczur.... Może ktoś jeszcze napisze jak przechodzi przez tą dietę? Pozdrawiam serdecznie.

Gość poziomka_bb
Beik:* wiem ze jest to dla Ciebie nie do zniesienia ale bardzo bym prosila o przesłanie tej diety na mojego maila poziomkabdg@o2.pl . probowalam juz kopenhadzkiej ale bez wiekszych rezultatów :/

Gość ansa
Beik jeśli jeszcze nie straciłaś ochoty i cierpliwości do tych proszących, to ja też chciałabym skorzystać z Twojej pomocy! Pozdrawiam! adres: annas4@onet.pl Z góry dziękuję!

Przesłałam ale juz to ostatnim dziewczynom tj poziomce i ansie choc nie wiem czy wasze poczty przyjmą tak duze pliki .Niestety jak nie pomogła wam dieta Kopenhaska to nie mysłe by ta pomogła.Mnie nie bo schudłam 4 kg a po 3 tygodniach znowu wróciłam do poprzedniej wagi.I jeszcze jedno punkty są wyliczone dla 100 gram pokarmu a nie dla kazdej ilosci gdyz dowiadywałam sie u tych co ją sprzedaja.Powodzenia i pozdrawiam

Poziomka niestety Twoja poczta nie przyjeła tych duzych plikow -przykro mi ale nic nie poradzę

Gość ansa
Beik, jeszcze raz dziękuję! Mam ambitne cele i wielką nadzieję na płaski brzuch! Pozdrawiam wszystkie odchudzające się!

hej proszę o przesłanie tej diety na mojego maila agataa233@wp.pl ja próbowałam diety proteinowej ale nic z tego nie wyszło chciała bym poznać tą dietę . proszę o pomoc

ansa mam prośbę prześlesz mi tą dietę?? mój mail agataa233@wp.pl bardzo proszę o pomoc próbuje schudnąć może ta dieta mi pomoże

beik proszę cię o przesłanie tej diety na mojego maila agataa233@wp.pl z góry dziękuje potrzebuję stracić trochę na wadze mam nadzieje ze ta dieta pomoże

Agusy no wysłałam jeszcze Tobie ale nie wiem czy Twoja poczta przyjmie tak duze pliki

Gość atenka_30
dziewczyny justyna podała dokładny adres GDZIE można to sobie ściągnąć za free !!!!! więc nie wypisujcie ciągle tego samego <plissssssssss, proszę, jestem w potrzebie itp.> jest to bo sama sprawdziłam :) pozdrawiam i życzę powodzenia i wytrwaloości przede wszystkim :) ja zaczynam od jutra :) TRZYMAJCIE KCIUKI :)

Gość justyna ;)
Atenka_30 trzymam kciuki za Ciebie i życzę wytrwałości, ja już jutro się ważę po siedmiu dniach diety :)) Pozdrawiam Cieplutko

Gość daria zdesperowana
bardzo was prosze o jaka kolwiek skuteczna diete jestem zdesperowana musze 20 kg zrzucić Błagam pomóżcie dareczka1987@wp.pl

Gość daria zdesperowana
justynka nie moge tego ściągnąć nie wiem czemu:-(

Gość daria zdesperowana
mam ściąga sie Dzikuje:-p)dam znac czy mi sie uda a Tobie sie udalo?

Gość justyna ;)
Daria, jeśli wyświetla Ci się angielska strona, to wszystko jest ok, pod prawym licznikiem masz przycisk free user - wciśnij go, a następnie odczekaj 25 sekund. Po tym czasie wyświetli Ci się download w takim niebieskim kółku, wciśnij to i zacznie się pobieranie, później musisz tylko wszystko wypakować ;) A jeżeli występuje u Ciebie jakiś inny problem przy pobieraniu, to raczej nie będę potrafiła Ci pomóc :(

Gość justyna ;)
Ja jutro pierwszy raz się ważę po tygodniowej diecie ;) Szczerze powiem, że widzę efekty może niewielkie ale to dopiero tydzień ;) Jutro napiszę ile i czy w ogóle schudłam ;)

Gość daria zdesperowana
bardzo Ci dziekuje pisz bede czekac na efekty ja zaczynam jutro

Gość daria zdesperowana
ten drugi link wyswietla sie ze uszkodzony