Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a o co chodzi

brzuch stop

Polecane posty

Gość ende1b
Hej dziewczyny! Wykupywałam już tyle diet i tyle stosowałam i nic mi nie pomogły. Mimo tych negatywnych doświadczeń chciałabym spróbować tej SUPER diety, ale już nie mam skąd brać pieniędzy. Podziwiam wszystkie wasze efekty!!! Każda z nas może ładnie wyglądać :) Jeżeli mogłabym prosić to bardzo proszę o wysłanie mi tej diety do wypróbowania na maila : ende1b@wp.pl , też chciałabym pochwalić się wynikami:) powodzenia innym !

Hej Dziewczyny:) tak siedze i czytam to forum i naprawde jestem pod wrażeniem waszych wyników też chciała bym spróbować tego systemu ale niestety puki co nie mam za co go wykupić a chciała bym go teraz zacząć bo mam troche do zrzucenia a chciała bym zrobić niespodzianke mojemu narzeczonemu bo wyjechał na prawie miesiać i wraca za niecałe 2 tygodnie i na jego powrót chciała bym sie pozbyć troszke zbędnych kilogramów:) jeśli któraś z Was mogła mi wysłać na maila dietke była bym bardzo wdzięczna:) dziekuje z góry i życze powodzenia jeśli dostane diete to napewno będę opisywać i moje efekty:)

Gość Nevman
Mam dla was lepsza diete: NŻTD co w wolnym tlumaczeniu oznacza: NIE ŻRYJ TAK DUŻO!!! Jedyna skuteczna dieta. Wyprobowalem na sobie. I nie traccie kasy na jakies oszustwa z netu. Acha, i najwazniejsze. Brzuch SPADA OSTATNI! Nie wiercie w te "cuda" od naciagaczy typu brzuchstop.pl Pozdro

Gość Klaudia14
mam 14 lat i nie mam gotówki bardzo proszę o wysłanie kopi na maila mam do zrzucenia ponad 20 kg bardzo prosze o pomoc zbliżają sie wakacje i wesele mojej cioci a ja bardzo bym chciała ładnie wyglądać .

Gość weszka
dziewczyny błagam wyślijcie mi ta dietę. Próbowałam naprawdę wszystkiego, wydłam mnustwo pieniędzy a efekty sa znikome. Nie poddaje sie ale finansowo jestem na dnie. weszka86@o2.pl z góry dziękuje

Gość Agnieszka :)

Gość Agnieszka :)
hej Dziewczyny . Czy któraś by mi wysłała na emalia tą dietkę ?? bardzo proszę i z góry dzięki :) aagusia1988@wp.pl

Gość anulka8910
mi też wyślijcie też spróbuje bo jestem gruba i mi brzuch wystaje :( anulka8910@o2.pl

Gość anulka8910
a i co to za obcinanie piramidowe czy cos takiego na pierwszej stronie pisze ??? hmmm

Gość do odchudzenia
przewertowalam cale forum i powiem szczerze nigdy o tym nie myslalam ze mam problem podobalam sie sobie taka jaka bylam, aczkolwiek od kilku lat waga nieco wzrosla i teraz juz sie nie podobam sobie. nie chce byc jakims chuderlakiem bo nigdy nimnie bylam ale chociazby stara waga by mnie zadowolila. jesli ktos ma te diete prosze o przeslania. dzieki bardzo!! dusia-czek@wp.pl pozdrawiam i trzymam za wszystkich kciuki.

Gość go0sik
dziewczyny opamiętajcie sie i nie dajcie się nabrać na cud dietę jesli ktoś chciałby wam pomóc to dał by tą dietę za darmo . ja już osobiście takich diet kupiłam kilka i nie ma w nich nic czego wcześniej bym nie wiedziała .

Gość dorotka671
Czesc dziewczyny...jestem zdesperowana...po ciazy zostalo mi 20 kg ...nie moge na siebie patrzyc:( Jesli ktoras z Was ma sprawdzona diete, prosze, przeslijcie mi ja na maila...prosze. dori.p@gmx.de

bazienka a jakie jest hasło do tej diety??? proszę wyślij mi na maila agnisia7@wp.pl

Gość alstom
dzięki za dietkę ale czy mogłabyś/mógłbyś podać hasło ? z góry dzięki :-)

Gość maaarrttaaa
Witam, mam prośbę, czy pezesłałby mi ktoś 3 minutowe odchudzanie na maila??? baaaardzo proszę i z góry serdecznie dziękuję, czytałam tu że pare osób oferowało. mój mail to : maaatyldziaaa@interia.pl

no dobra mam tę dietę, tak naprawdę to był potrzebny tylko ten ostatni plik z hasłem:) Tylko ja nie rozumiem jak mam liczyć te punkty np. bigos ma 4 pkt ale ile tego bigosu? Ile kurczaka? Ile szynki? Nie czaję;)

Gość eeeeeeeeeeeeeee
dajcie spokoj ja w to juz nie wieże bo zaplacilam za ta dietke i nie dostalam w zamian nic!! wiec nie wiem czy to wszystko jest prawda!!??? dobrze ze nie kosztowala wiecej bo juz wogole bylabym do tylu z kasa!!! jestem zla z tego powodu :-( a moze wy wiecie jak mi pomoc???? pozdrawiam

Możecie przesłać mi ta diete na maila?? moj facet chce ze mna zerwac bo za duzo waze:( a kaski tez nie mam aby wykupic.... pomóżcie zalezy mi aby schudnać, probowałam wielu diet i cwiczeń i nic....

żabolek masz link do tej diety powyżej a tak poza tym weź rzuc tego faceta, bo facet, który tak uważa nie jest nic wart....

Gość sexylady
Dziewczyny, czy ktoś zna haslo na ten jeden pliczek pdf?

Gość sylwYOUnia
dziewczynki podeslijcie na e-maila ta dietke:) chciałabym spróbowac czegos nowego.w zamian moge wysłac diete ducana-świetne efekty pod warunkiem ze ktos uwielbia chude miesko i ryby,mozna jesc do syta,ja wstawałam nawet o 2 w nocy i jadłam,ilosc i pora nie ma znaczenia,w pierwszym tyg chudnie sie ok 4-6kg,lub diete która polega na manipulacji organizmu 3kg w 9dni-skuteczna i sprawdzona:) moj e-mail kitek1703@wp.pl

Hej,dzisiaj kupilam ten system,piniadze wysle dopiero w poniedzialek.Nia moge sie juz doczekac,mam nadzieje ze schudne.

Gość elwirkaa
hej, czy mogłabym prosić was o wysłanie tej diety mi na mail elwirkaa14@wp.pl bardzo bym was prosiła. próbuje schudnąć przez paręnaście miesięcy ale NIC nie pomaga próbowałam siłownie i fitnessy oraz przeróżne diety ale efekty bardzo krótkie i powrót do normalnej wagi. byłabym serdecznie wdzięczna

Gość Jagoda2794
Dostałam diete-płaski brzuch-troche chyba jestem zawiedziona-zaczynam od jutra wszystko juz rozpisałam-zobaczymy pod koniec tygodnia -jakie będą wyniki-TRZYMAJCIE KCIUKI

Gość Jagoda2794
Wikusia-pisz do mnie na e-maila w sumie zaczynamy razem -może będzie łatwiej-wymienimy się postępami i problemami

Gość surebonbon
to co to jest tabletki czy jak??