Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a o co chodzi

brzuch stop

Polecane posty

Gość mela20
Oczywiście ziemniaki w mundurkach i bez soli,kurczak lekko posolony.

Gość kasienkaa203
Zamawiałam rózne cuda. wydałam juz ponad 1.500zł w ciągu dwóch lat i nic. Jeśli znajdzie sie ktos o dobrym sercu i mi przesle tą diete bede wdzieczna aż do śmierci. kasienkaa203@o2.pl

Do Kobiety25- wiec stosuje dietę odchudzanie na zawołanie tzn 1 dzień- 3 posiłki węglowodanowe+ 1 posiłek weglowodanowo białkowy 2 dzień -3 posiłki węglowodanowe+ 1 posiłek białkowy 3 dzień 2 posiłki węglowodanowe+ 2 posiłki bialkowe 4 dzień 1 posiłek węglowodanowy 3 posiłki białkowe 5 dzień 1 posiłek weglowodanowo białkowy+ 3 posiłki białkowe 6 dzień 1 posiłek węglowodanowy+ 3 posiłki białkowe 7 dzień 2 posiłki węglowodanowe+ 2 posiłki białkowe 8 dzień 3 posiłki węglowodanowe 1 posiłek białkowy 9 dzień 3 posilki weglowodanowe 1 posiłek węglowodanowo białkowy.To jest dieta Odchudzanie na zawołanie a teraz dieta brzuch stop wg tabel tłuszczy i kcal wyliczam na podstawie wzoru (kcal podzielone przez 60)+(gram tłuszczu w 100 g zjedzonego produktu podzielone przez 9) i to= ilość punktów w 100 gramach produktu x ilość wagową produktu zjedzonego wtedy masz puntky produktu zjedzonego.W diecie brzuch stop jest podane ilość mozliwych punktów do zjedzenia na dany dzień Wiec tak wyliczam posiłki na diecie odchudzanie na zawołanie jedząc jak na początku napisałam np w 1 dniu 3 posiłki węglowodanowe +1 posiłek węglowodanowo białkowy by nie przekroczyć punktów jakie mi przysługuja w stosunku do mojej wagi ( powyzej 75 kg = 23 punkty) i to jest najbardziej dokładne wyliczanie .Ale w diecie brzuch stop jest podane jakie produkty węglowodanowe i białkowe mozna jeść i tam śą też przyznane dla tych produktów punkty- niestety nie sa one wyliczone dokładnie na warzywa i owoce mają na ogół 1 pkt choc dla wyliczonych wg wzoru to jest 0,5 pkt lub o pkt. Zaokrąglanie pkt jest takie od 0-0,25 = 0 pkt od 0,26-0,75 =0,5 pkt od 0,76-1,25= 1 pkt od 1,26-1,75= 1,5 pkt od 1,76- 2,25 2 pkt itd Przez 9 dni schudłam 5 kg i po zakończeniu jeszcze 1 kg Narazie jest dobrze bo przeszłam na dietę niskoweglowodanową typu zmodyfikowany Atkins -tzn wiecej białek i tak narazie zostane na tej diecie gdyż jest najbardziej zrównoważona i chudnie sie wolniej ale też można poprawić swoje zdrowie.Te 6 kg to przede wszystkim utrata wody z organizmu bo np Dr Greg Ellis pisze w swoim artykule ,że traci sie na dietach krótkich przede wszystkim wodę nawet 7-14 dni gdyż 1 kg tłuszczu wiąże w organiżmie 5 kg wody .Wiec po krótkoterminowych dietach trzeba przejść na jakąś inną by nie było efektu jo jo i dalej już po zrzuceniu wody chudnąć. To tyle narazie i pozdrawiam

Kasieńce przesłałam diete brzuch stop wraz z dodatkami na meila Pozdrawiam

Do Kobiety25- wiec stosuje dietę odchudzanie na zawołanie tzn 1 dzień- 3 posiłki węglowodanowe+ 1 posiłek weglowodanowo białkowy 2 dzień -3 posiłki węglowodanowe+ 1 posiłek białkowy 3 dzień 2 posiłki węglowodanowe+ 2 posiłki bialkowe 4 dzień 1 posiłek węglowodanowy 3 posiłki białkowe 5 dzień 1 posiłek weglowodanowo białkowy+ 3 posiłki białkowe 6 dzień 1 posiłek węglowodanowy+ 3 posiłki białkowe 7 dzień 2 posiłki węglowodanowe+ 2 posiłki białkowe 8 dzień 3 posiłki węglowodanowe 1 posiłek białkowy 9 dzień 3 posilki weglowodanowe 1 posiłek węglowodanowo białkowy.To jest dieta Odchudzanie na zawołanie a teraz dieta brzuch stop wg tabel tłuszczy i kcal wyliczam na podstawie wzoru (kcal podzielone przez 60)+(gram tłuszczu w 100 g zjedzonego produktu podzielone przez 9) i to= ilość punktów w 100 gramach produktu x ilość wagową produktu zjedzonego wtedy masz puntky produktu zjedzonego.W diecie brzuch stop jest podane ilość mozliwych punktów do zjedzenia na dany dzień Wiec tak wyliczam posiłki na diecie odchudzanie na zawołanie jedząc jak na początku napisałam np w 1 dniu 3 posiłki węglowodanowe +1 posiłek węglowodanowo białkowy by nie przekroczyć punktów jakie mi przysługuja w stosunku do mojej wagi ( powyzej 75 kg = 23 punkty) i to jest najbardziej dokładne wyliczanie .Ale w diecie brzuch stop jest podane jakie produkty węglowodanowe i białkowe mozna jeść i tam śą też przyznane dla tych produktów punkty- niestety nie sa one wyliczone dokładnie na warzywa i owoce mają na ogół 1 pkt choc dla wyliczonych wg wzoru to jest 0,5 pkt lub o pkt. Zaokrąglanie pkt jest takie od 0-0,25 = 0 pkt od 0,26-0,75 =0,5 pkt od 0,76-1,25= 1 pkt od 1,26-1,75= 1,5 pkt od 1,76- 2,25 2 pkt itd Przez 9 dni schudłam 5 kg i po zakończeniu jeszcze 1 kg Narazie jest dobrze bo przeszłam na dietę niskoweglowodanową typu zmodyfikowany Atkins -tzn wiecej białek i tak narazie zostane na tej diecie gdyż jest najbardziej zrównoważona i chudnie sie wolniej ale też można poprawić swoje zdrowie.Te 6 kg to przede wszystkim utrata wody z organizmu bo np Dr Greg Ellis pisze w swoim artykule ,że traci sie na dietach krótkich przede wszystkim wodę nawet 7-14 dni gdyż 1 kg tłuszczu wiąże w organiżmie 5 kg wody .Wiec po krótkoterminowych dietach trzeba przejść na jakąś inną by nie było efektu jo jo i dalej już po zrzuceniu wody chudnąć. To tyle narazie i pozdrawiam

Kasieńka Twój email nie przyjął tego co Ci przesłałam może zrobie tak ,że każdą część prześlę osobno Spróbuję

Kasieńka niestety 3 części wróciły i nie zostały przez Twoja poczte przyjete może masz mało miejsca albo mały limit nie mogę Ci w takim razie pomóc szkoda bo bardzo chciałam Pozdrawiam poszukaj w necie gdzieś to jest za darmo do ściągnięcia zdaje się że na Chomiku .pl ale nie jestem pewna

Gość justyna ;(
Jeżeli ktoś byłby tak dobry i życzliwy to również bardzo prosiłabym o przesłanie tej diety... Będę bardzo bardzo wdzięczna... Pozdrawiam Wszystkie forumowiczki bardzo gorąco!!! justyk_12@wp.pl

Justyna Przeslałam Ci na poczte ale nie wiem czy przyjmie bo to bardzo duze pliki Pozdrawiam i powodzenia - na mnie nie zadziałalo w pełni

Gość jot
bebik serdeczna prośba , ja mogę prosić o dietę na maila jotka0@gmail.com byłabym bardzo wdzięczna:)

jot wysłałam ale nie wiem czy Twoja poczta to przyjmie bo to bardzo duże pliki

Gość jot
DZięki bardzo jest zabieram się do czytania :)

Gość ageeee
Dziewczyny i co działa??? Jestem na diecie grapefruitowej, ale efekty są kiepskie :( Za miesiąc idę na ślub, a za dwa mam spotkanie klasowe.... same rozumiecie :( Beik lub jot prześlijcie jeśli możecie :) mama_macka@o2.pl lub 2004aga@wp.pl Będę wdzięczna i proszę o opinię czy warto :)

Gość zofija20828
beik czy ja tez mogę prosić o tą dietę na maila zofija20@wp.pl, bardzo cie proszę za mies. mam ślub wiec bardzo przydałaby mi się ta dieta. a jak to przed ślubem wydatków tyle ze juz nie wiem nawet skad brac kase na reszte:( bede baaaaaaaardzo wdzięczna!

Gość Ewa Nowak
W ogóle to tak naprawdę nie tylko dieta się liczy, ale też predyspozycje i geny. Jest taki artykuł na blogu, który tłumaczy o co tu chodzi. http://blog.aptekaotc.pl/otylosc/ A chodzi o florę bakteryjną w naszych jelitach.

ageee i zofija wysłałam i jak na razie nie wróciło bo to bardzo duze pliki

Gość Justyna ;(
Beik bardzo dziękuję za przesłanie diety :-)) Serdecznie pozdrawiam

Gość Anulka1551
Wiatm :) Mam pytanie: jak w tej diecie mam liczyć ziemniaki i twarożek granulowany (serek wiejski)? Ile to pkt?

Gość pinka911
czy może mi ktoś wytłumaczyć na czym ta 'cud' dieta polega ?? bo czytam czytam i nie mogę zrozumieć.. Może mi ktoś to wytłumaczyć na 'chłopski rozum' :P :P:P czekam dziewczynki :):)

Gość atenka_30
Beik mogłabym też prosić o przeslanie :)? z góry dzieki wielkie atena@op.pl

Jeśli jest możliwość to proszę przesłać mi dietę na maila: koteczek_88@o2.pl byłbym wdzięczna :)

Gość pina911
to ja też poproszę jeżeli to nie jest kłopot :) pinka911@wp.pl bardzo będę wdzięczna dziewczynki :):)

witam szanowne koleżanki:) ja równiez jestem zainteresowana tą dieta, a raczej ćwiczeniami:) powiedzcie jakie to sa ćw? jeśli ktoś może mi przesłać dietke na maila: szostyelementandzia@interia.pl to byłabym wdzięczna:)

cośik źle mail się napisał:P mój mail to: szostyelementandzia@interia.pl z góry dzieki:)

Przesłałam Koteczkowi i Pince ale wiecej nie przesylam bo w końcu ta diete kupiłam a przesłałam ja już 10 osobom, może one teraz pomogą innym.

Jusna - Twoja poczta koteczek_88@02.pl niestety nie przyjeła tak duzych plikow i jest mi z tego powodu przykro-wysyłałam ale wszystko wróciło i nic sie nie da zrobić

Gość sylwiq1919
Witam mam prośbę do Kinga czy mogłabyś mi przesłać na meila tą nswoją dietę? Chciałabym zrzucić parę kilo... Będę wdzięczna. Mój e-mail: sylwia1919@wp.pl Dzięki i pozdrawiam :)