Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a o co chodzi

brzuch stop

Polecane posty

Gość niebanalna20
cofam swoją prośbę :) udało mi się ściągnąć te dietę z podanej strony. Startuję od jutra i obiecuję informować o postępach ;D pozdrowienia i wytrwałości ;)

bardzo prosze o przeslanie diety brzuch stop na poczte nenusiaaa20@o2.pl rok temu schudlam 10 kg ale chcialabym znowu troszke zrzucic... pozdrawiam

Jakby co to piszcie na meila to przesle diete. Mam brzuch stop, ONZ turbo i jeszcze jedna... oczo23@wp.pl

Ściągnełam, rozpakowałam i włączyłam i mi jakieś chińskie znaki wyskoczyły czy może ktoś pomóc błagam

Gość krall_39
jeśli to możliwe i jeśli któraś z was miałaby możliwość to poproszę o wysłanie jej na mój adres : miku14@wp.pl, zamówiłam ją ale cos nie dociera do mnie a może bym ja zaczęła stosować... pozdrawiam i liczę na Waszą pomoc

Gość malgosiiiaaaa
mal_goha@o2.pl proszę bardzo o przesłanie dietki:)

Gość jarzywo
jakby ktoś chciał i miał możliwość to też poproszę na mail ;)

Gość tluscioszek ;/
jesli moglabym prosic takze chcialabym otrzymac od Was te diete.. moj e-mail n.k0@wp.pl

cześć Kinga.P25 czytałam ostatnio o tej diecie brzuch stop czy mogłabys mi ja przysłac na maila podaje gabi323@tlen.pl bede bardzo wdzieczna stosowałam juz tyle róznych diet i chciałam zobaczyc jak wygłada jadłospis tej diety .jestem mama 2 dzieci nie pracujaca i jak wiele kobiet chce wygladac pieknie a niestety nie udaje mi sie to. Zatem jesli mozesz to barzo prosze.pozdrwiam.

Gość Julka97
ej dziewczyny! po co te kompleksy? pamietajcie, że każda z nas jest piekna i nie potrzebuje żadnych super diet! wystarczy, że ograniczycie słodycze i będziecie pic duzo wody, to ciało samo wam sie zmieni ;) tylko pamiętajcie, żeby zdrowo schudnąć potrzeba cierpliości i dużo ruchu! np. 3o min jazdy rowerem codziennie. i nie mozna sie tłumaczyc, że ja jestem leniem i mi to wisi. jak naprawdę wam zależy, to zależy i koniec! pozdrawiam ;* Julka :D

Mógłby mi ktoś wysłac tą dietę na emeila;)Będę bardzo wdzięczna;)Mój adres paulinamarzec@o2.pl.Z góry dziękuję;)

Gość mgos
Hej dziewczyny - czy ja też mogłabym dostać tę dietę na maila, Bedę wam dozgonnie wdzieczna - pozdrowionka mal.bia@wp.pl

Gość Potrzebująca ;(
witam ;) proszę prześlijcie mi również - marwa007@wp.pl bardzo proszę ;( z góry dzięki

Witam ponownie... ponawiam prosbe o przeslanie brzuch stop... powiem szczreze ze nie jest mnie na to... wydalam juz duzo pieniedzy na rozne odchudzanie... w zeszlym roku schudlam 10 kg... i od tamtej pory juz nic nie dziala... jem malo... nie jem slodyczy napoi gazowanych i slodkich. pije czerwona herbane i zielona... kiedys mialam problem z zaparciami... juz ich nie mam ... moze dzieki temu uda mi sie schudnac,,, bede bardzo wdzieczna... pozdrawiam

Witam, mam nieśmiałą prośbę o to co wszyscy tutaj!! sagatelian@interia.pl Dzięki!!

Gość anka790
A czy jest tutaj ktoś, kto ma tą dietę za darmo??? Wnioskuję, że tak skoro wiekszość prosi o wysłanie. Tylko skąd??

@ anka790 Tej diety nie ma nikt za darmo, tylko trafiła się jedna dobra dusza, która przesłała swoją zakupioną dietę i teraz wszystkie chcą. Jakby problemem było zapłacić 39zł, które jest aktualną ceną.

mam 6 miesiecznego synka i nadal mam problem z powrotem do wagi przed ciążą, prosze o przesłanie mi diety brzuch stop na maila bluesky0000@poczta.onet.pl

Gość iwa2008
Witam czytałam o tej diecie i chciałabym ją zastosować,jak do tej pory stosowałam wiele innych i nic nie działało,czy ktoś może podać na e-maila ta dietę iwona.wasko@op.pl

Gość zielonadaglezja
hej ja tez jestem zainteresowana kupnem wspolnym tej diety. dajcie znać. jak najszybciej:0

Gość klosunia
hej! Posiadam Dietę3D. Zapłaciłam za nią 49 zł. Chętnie wymienię się z kimś za brzuchstop. Jak ktoś zainteresowany piszcie na klosunia@gmail.com

Czesc wszystkim od dzis zaczelam diete brzuch stop ktora sciagnelam z linka z tego forum.Trzymajcie kciuki.Kto sie przylaczy?Postaram sie pisac o efektach lecz nie mam wagi ale bede sie mierszyc.

ale jestem twarda...eh maz kupil kremowke i musialam zjesc bo on nie lubi slodyczy a tak w ogole to zadko jem cos slodkiego ale zapowiedzialam mu ze jestem na diecie i zeby juz nic takiego nei kupowal wiec od jutra dopiero zaczne diete bo dzis sie nie udalo.To dlatego ze nikt tu dzis nie zagladnal i nie trzymal za mnie kciukow;-)

Gość rudagibalska
witam , jestem tu pierwszy raz . Chciałam się dowiedzieć na czym dokładnie polega ta dieta , hope85 pisałaś że ściągnełaś link a mogłabyś go napisać to sobie poczytam, trzymam kciuki za wszystkich bo ja sama jestem nie wytrwała i oponka po ciążach nie chce zejść

Gość rudagibalska
witam Panie właśnie ściągnełam sobie dietkę zaraz siadam i rozpisuje jadłospis . od jutra zaczynam ;-))