Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

LISTOPAD2008

Ruda panna młoda....

Polecane posty

Witam! Jestem brunetka... od roku włosy farbuję na miedziany kolor ;) Wygladam w nim i czuję sie bardzo dobrze. Wszyscy mówią, że ładnie mi w tym kolorze... Niedlugo biorę ślub chcialabym wygladac w tym dniu wyjatkowo - jak kazda panna młoda :) Waszym zdaniem powinnam wrocic do starego koloru włosow czy isc w rudych do slubu???? Prosze o opinie. ;) pozdro

ja bym zostawiła rude-tylko że zafarbowała jeszcze raz(żeby ożywić kolor)

Gość hejkakohejkas

Gość paróweczka
rudy - tylko włosy ufarbuj krótko przed slubem, zeby miały żywy, intensywny kolor

Gość ikjthmr
masz wygladac najpieknej jak mozesz i czuc sie dobrze,wiec ...jaka jest odpowiedz? jesli dobrze sie czujesz w tym kolorze i wiesz ze cie pasuje

Ja też uważam, ze powinnaś zostawić rudy, a do tego jeszcze ładnie się opalić- będziesz wyglądać przepięknie:)

Gość sdf
jesli sie dobrze czujesz to zostan przy rudych. polecam do zestawienia fioletowe kwiaty-piekne zestawienie :) wyraziste!

Gość KAAAASIUUULLLAAAAAAAAAA
No jasne, ze rude :) a z czego kwiatki planujesz robic?? :)

Gość fioletowy do rudego
fioletowy do rudego, pomarańczowego? :/ to kompletnie się gryzie, do fioletowego pasuje jak już to żółty!

Fioletowe storczyki :) a pomaranczowe jakies inne male kwiatki tylko nie wiem jeszcze jakie. Widzialam gdzies w necie bukiecik fioletowo zolty oraz fioletowo pomaranczowy i wygladaly rewelacyjnie :) kolory te ladnie kontrastuja :)

Gość grafild32
zaszalej i zrób włosy na ciemny brąz - na bardzo ciemny - to ładnie współgra z bielą

"cux Ja też uważam, ze powinnaś zostawić rudy, a do tego jeszcze ładnie się opalić- będziesz wyglądać przepięknie" A moim zdaniem jak rudy, to tylko i wylacznie piekna, mleczna skora, nie daj sie modzie na przedslubne opalanie. obejrzyj sobie zdjecia nicoli roberts z girls aloud spalona na skwarek: http://www.bbc.co.uk/blogs/aceandvis/nicola_roberts.jpg a tu po przemianie http://images.teamsugar.com/files/upl2/20/202478/09_2009/db96903b91e9949d_nicolalfw.jpg

uwielbiam rudy - widzialam piekna panne mloda,kolor jej wlosow tak pieknie wspolgral z biela sukni,i do tego miala oczka pomalowane na zielono,i fioletowa wiaznke. Cudownie wygladala,zjawiskowo

rudym pasuja suknie e cru ja bym kupiła jakies zółte kwiaty,a włosy?? takie jakie ci najbardziej pasują

Owszem... rudym ale jesli jest sie z natury "rudzielcem" ;) wtedy zazwyczaj cera jest blada i w bialej wyglada sie nie za ciekawie. A ja jestem farbowanym rudzielcem nie mam bladej skóry...dlatego w białej bede napewno dobrze wygladac ;)

Gość katmak
a ja jestem naturalną rudą, mam bialutką jak śnieg suknię i jasną skórą bez opalania i wygladam zjawiskowo... w ecru, niestety blado i mdło. bukiet planuję fioletowy z jakimś różem może.... fajnie wygląda takie zestawienie.