Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzo smutna sytuacja

powody do obaw???????????????????????????????

Polecane posty

tak masz powody do obaw zabawia sie z innymi za twoimi plecami bo jestes nudna w lozku i ostatnio dosc zgrublas

Jesteś idealną dziewczyną dla tego faceta. A wiesz dlaczego? Bo gość wie, że cokolwiek zrobi Ty mu zawsze wybaczysz... A więc puszcza się na boki, flirtuje, zdradza, bo wie jak bardzo Tobie na nim zależy i że nie potrafisz żyć bez niego... Dla niego jest to bardzo wygodne. Wiesz co? Ewentualnie mogę się zgodzić z tym, że pierwszą zdradę można wybaczyć. Ale jeśli partner zdradzi drugi raz to znaczy, że ni zasługuje ani na wybaczenie, ani na naszą miłość... Wasz związek trwa już ponad 8 lat i w tym czasie skrzywdził Cię wiele razy. Ty nie jesteś szczęśliwa w tym związku. A przecież zasługujesz na to, by być kochaną i szczęśliwą. Odpowiedz sobie szczerze na pytanie jak wiele razy chcesz jeszcze znosić upokorzenie, gdy on Cię zdradzi? Jak wiele razy zamierzasz zastanawiać się, czy nie leci na tę lub inną koleżankę? Jak długo jeszcze chcesz szperać w jego rzeczach w poszukiwaniu dowodów niewierności? Ilu jeszcze dowodów potrzebujesz, żeby wreszcie zrozumieć, że on się nie zmieni i nie zasługuje na Twoją miłość? I proszę Cię, nie tłumacz sobie, że przecież po każdej takiej akcji zapewnia, że kocha tylko Ciebie... A niby co miałby w tej sytuacji mówić? Mówi to, co chcesz usłyszeć... Dla niego to tylko słowa, puste słowa bez pokrycia. Wie, jak ważne są one dla Ciebie, więc je mówi. Dziewczyno, zasługujesz na to by być szczęśliwą. Do dzieła :)

Gość buaha
powiedz mu glosno i wyraznie, ze to ci sie niepodoba i nie zyczysz sobie takich zachowan z jego strony, ty tak nie robisz, bo masz jego i on ci wystarcza natomiast jesli on czuje nieodparta potrzebe dowartosciowywania sie flirtami i skokami na bok i nie potrafi z tego zrezygnowac to ty zrezygnuj z niego nie wiem czy musisz czekac na kolejne smsy, bo dowodow do tej pory mialas juz chyba dosyc

zal ci ze cie zdradza tez daj komus dupy i bedzie kwita i zalecam cwiczenia odchudzajace

sjk----> no własnie.zgodze sie z Tobą , tylko ze nie mam tej pewnosci ze 2 raz mnie zdradza.a szperac wlasnie juz mam dość....od niego nie wygarne chocby sie swiat walil a ciezko mi bez zadnego dowodu tak ot co teraz zakonczyc to.co prawda wiele razy mnie skrzywdzil wiem o tym....tylko ze te sms mnie zmieszaly i do konca moge sobie tylko przypuszczac co to do cholery bylo? czy wedlug Ciebie takie sms to zdrada? i co bys zrobila na moim miejscu....

Gość buaha
moja kolezanka znalazla w telefonie faceta sms od jakiejs dziewczyny: "No to moze lodzik dzis wieczorem?" jej to wystarczylo.

Jeśli mężczyzna, który od wielu lat ma stałą partnerkę pisze do swoich koleżanek tak pieszczotliwie to na pewno nie można tego lekceważyć...

dzieki za pomoc mam nadzieje ze dokonam slusznego wyboru w razie nastepnej akcji.teraz o rozstaniu nie mysle bo go kocham ale chcialam sie upewnic ze moje domysly maja wazne znaczenie. jesli tylko znajde cos jeszcze a szukac bede to zostawie go na zawsze....

Gość buaha
nikt nie mowi, ze masz szukac akurat lodzika w tych widomosciach, ale o pogodzie o oni chyba nie pisza?

Gość buaha
"myszko" mowi do mnie moj facet "buziaki" pisze i daje mi moj facet i ogolnie pisze do mnie moj facet a do ciebie jak pisze?

Przykro mi kiedy czytam takie rzeczy o faecetach, bo przestaje wierzyc, ze ktorys z nich jest normalny... moj robil podobnie... ja na Twoim miejscu bym go zostawila juz teraz, wiem, ze kochasz, ja tez kochalam..., ale skoro zrobil raz, zrobi i drugi... Jezeli na prawde Cie kocha, to nie pozwoli Ci odejsc, bedzie walczyl...

Gość buaha
pewie, z ebedzie wlaczyl znowu ja bedzie przekonyal, ze ja kocha, ze juz nie bedzie, ze siezmieni, ze tylko ona jest dla niego najwazniejsza i tylko ona sie liczy, a ona pewnie uwierzy i utwierdzi go w przekonaniu, ze ona bez niego zyc nie moze i ze ma ja w garsci i dalej bedzie robil swoje gorzej bedzie jak to ona sie mu w koncu znudzi i pojdzie do jednej ze swoich kolezanek, bedzie bolalo jeszcze bardziej

Gość buaha
lepiej przeplakac dwa tygodnie niz reszte zycia

No widzisz... nawet się nie wysilił, żeby wymyślić dla niej jakąś inną pieszczotliwą nazwę.... Myszką jesteś dla niego Ty, myszką jest dla niego koleżanka.... Może myszką nazywa też kelnerkę w barze, albo kogokolwiek innego... Taka sobie nazwa nic nieznacząca dla niego...

Gość buaha
nie wyobrazam sobie, zeby moj facet powiedzial do innej "myszko" czy "buziaczki" szczerze mowiac to pozostawilabym to bez komentarza i wyniosla sie w pizdu

CZYTAM TO I NIE WIERZE!!! bosze jaka ty głupia pisssda jesteś. ile razy on już cie zdradził??? po cholere ciuagle mu wybaczasz??? żałosne po prostu!! oczywiście ze teraz ZNOWU cie zdradza.no ale chyba zasłuzyłas sobie na to z tego co widze...gdyby mniej było takich durnych bab jak ty to faceci mniej by zdradzali.macie co chcecie i tyle

Gość buaha
zabron i tak bedzie ja zabieral

Dlaczego chcesz czekać na jakiś kolejny dowód? Możesz mu zabronić ją zabierać, możecie się o to pokłócić, a on nadal może ją zabierać, bo niby jak to sprawdzić? Facet ma Cię w garści i robi z Tobą co chce... Jesteś dla Niego zbyt dobra... To chyba nie ma sensu, żeby kontynuować życie pełne niepewności i niepokoju? Masz dokąd się wyprowadzić? Zrób to i nie czekaj aż On znów Cię upokorzy. Nie daj sobą pomiatać... Szukaj swojego szczęścia, bo przy Nim Go nie zaznasz...

nie mieszkamy razem.on u mnie nocuje albo ja u niego...rano zjada sniadanko i jedzie do szkoly a w weekendy spada szybko do domu bo w domciu mama mu obiadek gotuje.moi rodzice sa za granica i mieszkam sama...nawet nie mam w kim oparcia znalezc.siostra sie wyprowadzila juz dawno na swoje i jest mezatką. a sprawdzic moge zawsze po kolejnych smsach czy po nia jezdzi.bo z tego co mi sie wydaje to ona mu pisze na ktora co i jak.

nie mieszkamy razem.on u mnie nocuje albo ja u niego...rano zjada sniadanko i jedzie do szkoly a w weekendy spada szybko do domu bo w domciu mama mu obiadek gotuje.moi rodzice sa za granica i mieszkam sama...nawet nie mam w kim oparcia znalezc.siostra sie wyprowadzila juz dawno na swoje i jest mezatką. a sprawdzic moge zawsze po kolejnych smsach czy po nia jezdzi.bo z tego co mi sie wydaje to ona mu pisze na ktora co i jak.