Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość swiateczna bombka

Wpisujcie PREZENTY,ktore juz kupiliscie lub zamierzacie kupic!

Polecane posty

Gość swiateczna bombka

Moze komus to pomoze w wyborze wlasnych prezentow,moze ktos poda ciekawy fajny pomysl!Wpisujcie sie,zrobimy jarmark z pomyslami na prezenty,bo jak wiadomo,teraz codziennie beda sie pojawialy topiki typu: co kupic mamie?co kupic chlopakowi? itp... ja zaczynam: mama: wymarzony krem,ktory juz dawno chciala kupic + szal + bon do ulubionego fryzjera (bon obejmuje sciecie,farbe i styling) tata: torba na laptopa + ksiazka siostra: perfumy + etui na komorke chlopak : kolacja we dwoje + bilety do kina

Gość ety got
nie mam pieniędzy na prezenty

Gość my juz od dawna
zrezygnowalismy z prezentow. Brak kasy.

Gość kaszeratt
tylko symbolicznie , nie mogę wydać kilkaset zł na prezenty jak wy filiżanka do kawy + czekolada pióro, kosmetyczka , szalik

Gość swiateczna bombka
nie chodzi o wydawanie fortuny,ja mam bardzo ograniczone wydatki,ale caly rok skladalam na te prezenty,odkladalam 15 zl miesiecznie i mam:) nawet jak symbolicznie,kazdy upominek sie liczy... z drugiej strony nie rozumiem jak mozna miec na internet a nie miec 30-50 zl na obdarowanie upominkami 2-4 najblizszych osob... ale co tam,wpisujcie dalej!

Gość niektorzy nie placa za
internet ani zlotowki... majac go w pracy

Gość za 30zl dla 4 osob
to mozna kupic mydlo i czekolade :P to juz lepiej nic...

Gość swiateczna bombka
no to jak maja w pracy,czyli zarabiaja pieniadze i dla osoby pracujacej nie jest niemozliwoscia odlozyc 10 zl miesiecznie,po roku ma sie 120 zl na prezenty....zawsze to glupie wytlumaczenie "nie mam kasy,wiec nie kupie nic" albo "jak czekolada to juz lepiej nic"

Gość madalaine
Fryzjer, szalik, krem dla Mamy :) wymarzony krem może koszować ok. 200 zł szalik 250-350 zł bon do fryzjera - ok. 250 zł Bogata jesteś ;)

Gość swiateczna bombka
A jeszcze jedno. Przyjaciel z dzieciństwa - paczka prezerwatyw i Viagry, bo chłopak szalenie lubi TO robić i zmienia laski jak rękawiczki

Gość Poniatowski ze Skarbca Mennicy
Prezenty mogą być zrobione nie muszą być kupione. Czasem minimalnym kosztem można coś zrobić własnoręcznie i prezent tez może się podoba, a nawet będzie bardziej bo widać że osoba się starała. A pomysły, ech w sieci jest ich mnóstwo. A dla tych co mają trochę więcej możliwości polecam numizmaty i monety kolekcjonerskie. Łączą w sobie piękno i wartość kruszcu. Dodatkowo cieszą estetyką wykonania.

Gość swiateczna bombka
dajcie sobie siana,durne babochlopy wymarzony krem: 50zl, nie chodzi o cene,a o dostepnosc,jest to krem z aloe vera,ktorego nie mozna dostac w drogeriach szalik-miala kupon na -25% na wybrana rzecz z H&M fryzjer - po znajomosci dostalam taniej a za 30-50 zl dla 2-4 osob mozna: kupic bilety do kina, zrobic wypad do kawiarni, kazdemu cos zrobic(wlasnorecznie),zrobic album ze zdjeciami rodzinnymi, kupic skladniki na pyszna potrawe lub cos slodkiego i samemu upichcic,zamowic mnostwo tanich drobiazgow i pierdol z allegro (zwlaszcza teraz,na swieta,oferty rosna jak grzyby po deszczu) i mnostwo innych rzeczy...

Gość swiateczna bombka
ale wy nawet na swieta nie potrafie sobie odpuscic z docinkami i zgryzliwosciami,wiec wlasciwie po co to piszcze, i tak nie zrozumiecie - takie sfrustrowane,zlosliwe,paskudne baby zawsze musza wtracic swoje 3gr i wszystko popsuc swoja jedzowatoscia nie dajecie prezentow,to po co tu w ogole wlazicie?

Gość lubię dawac prezenty
tata: kilka częsci dvd z przystankiem alaska mama: musujące tabletki do kąpieli, peeling o swiatecznym zapachu i cienie do powiek brat: Nieznane przygody Mikołajka, Ratatuj na DVD i słodycze mąż: gra na playstation, drumla, woda toaletowa, koszula kuzyn: smieszny tshirt i słodycze szwagier: smieszny tshirt i woda po goleniu szwagierka: srebrny łancuszek z koralem wujek z ciotką: seria Kiepskich na dvd dziadek: płyta ze szlagrami które lubi i słodycze babcia: seria kosmetykow do włosow i puchate skarpetki tesciowa: audiobooki i słodycze

Gość prezenty
Mąż - kurtka ze skóry Starszy syn - miasto Hot Wheels Młodszy syn - skrzynkę klocków lego Wspólnie dla 2 synów - 6 aut Hot Wheels Starsza bratanica - kosmetyki + skrzyneczka na kosmetyki Młodsza bratanica - lalka+suknie balowe dla lalki Siostrzeniec - jeszcze nie mam Mama - Sheridans Tata - lampka na grób 😭 Teście - Sheridans Rodzeństwu nie kupujemy, bo mamy ogromną rodzinę i tak jakoś się przyjęło. Mam 2 siostry, 2 szwagrów, brata, bratową, męża siostra i babcia, więc 8 prezentów mniej. Mieszkamy za granicą, więc przywieziemy jeszcze dużą torbę słodyczy dla wszystkich i będzie fajnie :) Mojej mamie i teściowej kupiliśmy jeszcze proszek (100 prań) i płyn do płukania, ale to raczej tak z okazji świąt, bo mają duże wydatki na święta itp

Gość prezenty
Mąż - kurtka ze skóry Starszy syn - miasto Hot Wheels Młodszy syn - skrzynkę klocków lego Wspólnie dla 2 synów - 6 aut Hot Wheels Starsza bratanica - kosmetyki + skrzyneczka na kosmetyki Młodsza bratanica - lalka+suknie balowe dla lalki Siostrzeniec - jeszcze nie mam Mama - Sheridans Tata - lampka na grób 😭 Teście - Sheridans Rodzeństwu nie kupujemy, bo mamy ogromną rodzinę i tak jakoś się przyjęło. Mam 2 siostry, 2 szwagrów, brata, bratową, męża siostra i babcia, więc 8 prezentów mniej. Mieszkamy za granicą, więc przywieziemy jeszcze dużą torbę słodyczy dla wszystkich i będzie fajnie :) Mojej mamie i teściowej kupiliśmy jeszcze proszek (100 prań) i płyn do płukania, ale to raczej tak z okazji świąt, bo mają duże wydatki na święta itp

Gość prezenty
Mam jeszcze pytanko chciałabym jeszcze mężowi książkę kupić, jaką możecie polecić dla 26 letniego faceta?

Gość vhgjhbg
wszystkim świętym prezenty kupujecie?...szwagier...przyjaciele :O

Gość zapada
nie robimy sobie prezentów

jeszcze nie kupione: facet - nic, bo tak sie dogadalismy mama - modelarka do wlosow siostry - napisze wszystko bo nie mam ich duzo :P tusz do rzes i eyeliner, kolczyki, rekawiczki z H&M do kompletu, kosmetyki pies - nowa obroza :D

Gość dzisiaj bez nicku
dla 26-letniego faceta ksiazka... jakbym byla 26-letnim facetem to bym chciala dostac ksiazke akurat o tym,czym aktualnie sie interesuje,albo historie playboya w ekskluzywnym wydaniu (widzialam,cos pieknego i eleganckiego,wbrew pozorom)

Maz - pokrowce na fotele do auta, kolpaki :D perfumy Mama - perfumy, kosmetyki Tesciowa - perfumy, kremy Tesc - perfumy, pizama Szwagier - perfumy, fajna lufka :)

Gość ostatnie
zawiało reklamą :)

Gość bez siana w glowie
Mąż-sweterek,koszula,komplet fajnej bielizny,suszarka do włosów Rodzice -komplet kieliszków do wina, koniaku,wódki Brat-specjalistyczna waga do żywności (studia) Teściowa -parasol Teść -czapka Szwagier (13 lat)-kasa Szwagier (dorosły)-zegar (chce taki jak mamy w domu) Babcia męża -radio ;)

Gość ja już dostałam
W niedzielę pod poduszką znalazłam prezent od mojego Św. Mikołaja - męża. W kopercie był bon prezentowy do centrum kosmetyki estetycznej.