Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość swiateczna bombka

Wpisujcie PREZENTY,ktore juz kupiliscie lub zamierzacie kupic!

Polecane posty

Gość Poniatowski
z męskiego punktu widzenia mądre rzeczy piszesz, ale nie ze wszystkim się zgodzę, jak to w życiu bywa :) Dzisiejsze dziewczyny często dobrze orientują się w nowinkach technicznych komputerowych, po za tym mają kolegów, których mogą popytać. Z tym, że jeśli ktoś ma wymarzoną kartę graficzną to z przenośnego dysku może się nie ucieszyć :) Co do koperty, to się zgodzę nie jest to dobry pomysł. Jeśli już komuś koniecznie chcemy dać pieniądze to lepiej zrobić to w formie obdarowania monetą kolekcjonerską lub numizmatem. Też pieniądze, też wartościowe a wydaje mi się lepiej to wygląć będzie. Przynajmniej wiać, że ktoś się postarał.

Gość petit_beurre
Ależ koperta jest całkiem fajnym pomysłem. Pod warunkiem, ze włożemy tam kartę na jakieś ciekawe wydarzenie. Ja niestety tego nie kupiłam, ale chciałąbym dostać coś takeigo: http://www.wyjatkowyprezent.pl/jazda-ferrari :) Na szczęście znalazłam też cos tańszego: http://www.wyjatkowyprezent.pl/romantyczny-masaz-dla-dwojga-spa. ten masaż dla dwojga kupiłam rodzicom. Powinni być zadowoleni :D

Gość takajednamała
dla rodziców mam taki kominek ceramiczny do olejków zapachowych a dla przyjaciółki paletę cieni do powiek myśle nad tym co dla męza... chciał płyte cd ... może do tego jakąś koszulę kupię albo olejek do masazu

Gość Poniatowski
petit_beurre - dobrze rzeczesz. Koperta jest dobra o ile nie zawiera po prostu zwykłych pieniędzy. Zresztą można kogoś ciekawie zaskoczyć. Podarować mu kopertę ot tak po prostu,jakby to miała być właśnie taka zwykła koperta z kasa a w środku umieścić coś innego: różnego rodzaju karty, bilety na imprezy, numizmaty.

Gość rthtrewsefhgf
Tata: pędzel do golenia z sierści borsuczej, Mama: młynek do kawy, kawa ziarnista, skórzane rękawiczki Facet: ksiazka Babcia: notes + pudełko na biżuterię (komplet) Dziadek: stylowa zakładka do książki + belgijska czekolada Brat, siostra, przyjaciółka, kuzyn, rodzice faceta: własnoręcznie zrobione słodycze Uważam że warto dać prezent pod choinkę, nawet jeśli miałoby to być coś drobnego. Liczy się pamięć.

Gość brownbure
W sprawie prezentów przyjęłam zasłyszany gdzieś zwyczaj - pudła prezentowego. Taki karton do którego wrzucam kupione okazyjnie z przeznaczeniem na prezenty drobiazgi. W listopadzie udało mi się np kupić kremy loreala po 19 zeta - jak znalazł na prezent dla koleżanki. We wrześniu jak byłam nad morzem, sprzedawcy likwidujący swoje sklepiki i stragany bardzo tanio sprzedawali biżuterię z bursztynami - dla przyjaciółki. Na targach ekologicznej żywności kupiłam przyprawy ziołowe - dla przyjaciela który lubi gotować. Ojcu na targu staroci wypatrzyłam kompas. Mamie film na dvd- wyczaiłam już październiku. W Krakowskim kredensie kupiłam czekolady z różnymi dodatkami - róża, żurawina, fiołki. I tak jestem przygotowana żeby obdarować nawet "niespodziewanego wędrowca" - bo kilka razy zdażyło mi się otrzymać jakiś podarek mikołajkowy od osób od których się nie spodziewałam. A większość moich prezentów nie przekroczyła kwoty 20 zeta.

Gość ja byłam w
mama- 4 mydła Dove tata- pianka do golenia Nivea brat1- zel pod prysznic Timotei brat2-nic mąż- golarka na baterie chrzesniak i jego siostra - puzle statek piracki chrzesniaczka i jej siostra- spiwór do domu (pluszowy) ,tangram chrzesniaczka mężą oraz siostrzenica- karty Monopol i dużego misia jednorożca. ja- nic nie chce.

Gość justdance
fajnym prezentem jest grzejące serduszko :)

Gość 325235325
za 30zl dla 4 osob to mozna kupic mydlo i czekolade to juz lepiej nic... Ale bredzicie. I trochę nudne te prezenty: głównie kosmetyki, bielizna, kawa i golarki... Ja na razie kupiłam dla syna grę na PC - wyścigi samochodowe - z trochę starszych, ale niezła i jeszcze nie ma wyścigów więc będzie mu się podobać. Wydałam na nią w markecie na promocji 10 zł, do tego kupiłam gdzie indziej dwie ksiązki o Harrym Potterze też o ogromnej przeceny - z 30 na 6 zł. Więc na razie wydałam 16, ale jeszcze coś na pewno kupię...

Ja mam zamiar kupić tacie coś do auta, jakiś kosmetyk, bo lubi mieć czyste auto. Myślałem o takim wosku czyszczącym z autokosmetyki.pl http://tnij.org/ig9w , jest niedrogi, a właściwości bardzo fajne, zwłaszcza "Tworzy oślepiający połysk" :)