Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alllegro

zakup na allegro, pomóżcie

Polecane posty

Gość alllegro

Kupiłam niemowlęcy kombinezonik na allegro, w tym samym dniu wpłaciłam pieniądze przelewem bankowym, po miesiącu braku towaru napisałam do dziewczyny że nie mam towaru, podałam wszystkie daty transakcji i obiecała że sprawdzi wyciąg ze swojego konta. Po 3 tygodniach znów do niej napisałam że DŁUGO sprawdza wpływ na konto i takiego lekceważącego podejścia do transakcji jeszcze nie widziałam. Nie odzywa się, mam tego dość!. Nigdy nikt tak nie postępował dlatego nie wiem co mam robić, poradźcie coś proszę.........

Gość hrhtrhthy
Zgłoś sprawę na allegro, dziewke powiadom że albo wysyła ci towar albo idziesz na policję.

Gość little piece of glass
wyslac maila, ze albo wyjasnia sprawe, albo wystawiasz negatywa i dasz znac do allegro o jej postepkach. oni tam maja jakis program ochrony kupujacych, nie wiem dokladnie co to, ale postraszyc warto.

Gość allegrowiczka pełną piersią
Moim zdaniem już ją uprzedziłaś dwiema wiadomościami,teraz kolej na skargę na allegro.Oni do niej napiszą,a ty w międzyczasie napisz do niej i uprzedz,iz sprawę zgłaszasz na policje jeżeli natychmiast nie odpowie Ci na wiadomość i jakie widzi rozwiązanie.

Gość allegrowiczka pełną piersią
Dodam jeszcze,że ja juz bym nie prosiła się o przysłanie kupionego towaru tylko natychmiastowego zwrotu pieniedzy...........i jeszcze jedno.Wejdz na jej stronę i zobacz w ostatnich aukcjach czy aby juz go komuś nie sprzedała.Wtedy to juz napewno zawieszą jej konto.Allegro odpowie Ci po około 42 godzinach abyś skorzystała z centrum rozstrzygania sporów wiec od razu napisz w skardze,że próbowałaś sie kilkakrotnie z nia dogadać ale nie miała ochoty na to.

Gość alllegro
dzieki

Gość massala
i najlepiej wklej nam linka do jej aukcji zebysmy sie tak nie anciely jak ty...z gory dzieki

Allegro powiadomić (3 ostrzeżenia = zawieszenie konta) i zgłosić wyłudzenie na policję.Wydrukuj sobie całą aukcję i wszelką korespondencję z tą panią, to posłuży jako dokument, który będziesz dołączać do zgłoszenia. Dzięki temu obejmie Cię Program Ochrony kupujących (po rozpatrzeniu sprawy przez plicję - allegro zostanie poinformowane o wyniku i dostaniesz pełen zwrot wpłaconej kasy).

Allegro powiadomić (3 ostrzeżenia = zawieszenie konta) i zgłosić wyłudzenie na policję.Wydrukuj sobie całą aukcję i wszelką korespondencję z tą panią, to posłuży jako dokument, który będziesz dołączać do zgłoszenia. Dzięki temu obejmie Cię Program Ochrony kupujących (po rozpatrzeniu sprawy przez plicję - allegro zostanie poinformowane o wyniku i dostaniesz pełen zwrot wpłaconej kasy).