Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkropce32151

nei wiem z kim jestem w ciąży!

Polecane posty

Gość wkropce32151

Cześć, mam faceta od 3 lat, planowaliśmy ślub na maj... niestety On mnie zdradził, wszystko się sypnęło, byłam zrozpaczona, ogólnie dno. Ale bardzo żałował, doszliśmy do tego że mu wybaczyłam. Ślub nadal aktualny. Ale miesiąc temu, jak wyprowadziłam się od Niego, upijałam się ze znajomymi, chodziłąm na imprezy i miałam przypadkowy seks z 2 kolesiami. JESTEM W CIĄŻY! Ale jest tez spore prawdopodobienstwo, ze to dziecko mojego chlopaka. Nie wiem co robic, powiedziec mu ? To jest najgorsze, co może być, nawet nie mam namiarów tamtych dwóch ;/// nie moge jeść, spać, ciagle o tym mysle - jezeli to nie jego dziecko ?

kolejny przykłąd głupiej baby...zamisat kopnąc frajera w dupe to ech...i co? dymajac sie z tamtymi kolesiami myslalas ze sie na nim odgrywasz?? skoro nie znajdziesz tamtych typów to nawet nie masz mozliwosci sprawdzenia czy to ich...nie mów mu

Podstawowe pytanie: Po co się pakujesz w ten związek? Ciąża jak ciąża, ale skoro nie masz pewności kto jest ojcem, a do tego nie masz już zaufania do narzeczonego to po co się w to pakowac? Skrzywdzisz siebie, jego i także dziecko. Dziewczyno usamodzielnij się i kichaj na takich durni. Zdradził raz to będzie dalej zdradzał.

Gość Mysza28289
a miałaś na sobie lateksową czapkę-maskę z wbudowanym kneblem? bo jak tak, to na pewno wpadłaś z tym typem

Zdradził raz to będzie dalej zdradzał. lilitka dokłądnie!! no ale niektóre chyba wychodza z załozenia ze lepszy szmaciarz niż zaden. a potem zdziwienie ze faceci nie szanuja kobiet...same sie pakujecie w takie bagno

Zdradził raz to będzie dalej zdradzał. lilitka dokłądnie!! no ale niektóre chyba wychodza z załozenia ze lepszy szmaciarz niż zaden. a potem zdziwienie ze faceci nie szanuja kobiet...same sie pakujecie w takie bagno

Gość dzieci
My jush w szKole, a ty zapierdalaj do garów śniadanie robić, bo stary wstanie i znowu wpierdol będzie jak mu nie naszykujesz 🖐️