Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sli ska

Zrezygnuj z samochodu - stan sie dobrym czlowiekiem

Polecane posty

Gość Sli ska

To przez kierowcow wymieraja dzis delfinki, foczki i inne bezbronne zwierzatka

Jak żyję, nigdy nie przejechałem żadnego delfina ani foki. W ogóle nikogo nie przejechałem :-o

Gość fdsfds
pewnie chodzi o rope ktora wycieka z tankowców

ja tez niczego/nikogo nie przejechalam. raz zachaczylam o drzewo-myslicie, ze jestem zlym czlowiekiem. No i czasami insekty rozbijaja mi sie o szybe, ale nie wiem jak je uratowac. raz probowalam reanimowac muche, ale niestety, juz bylo za pozno...:/

Zawiozłaś tę muchę do wterynarza ? Zrobiłaś jej sztuczne oddychanie ?

Gość fdsfds
Nie jeżdżę tankowcem ale tankowiec przyjezdza do ciebie zebys mogl zatankowac paliwo

Tankowiec przyjeżdża do mnie ? Musiałbym go zauważyć. Chyba, że podpływa w nocy. W centrum Warszawy wciąż panuje taki zgiełk... :-o

Gość ja powiem tak ....
jakoś po moich drogach nie biegają foczki ani delfiny :D a tak na poważnie pewnie i bym zrezygnowała z samochodu gdyby nie fakt że bez niego nie dotarłabym do pracy ...nie mam połączeń komunikacji miejskiej a nawet jeśli by się coś znalazło to dotarcie do pracy i powrót do domu zabierałby mi cały mój wolny czas jaki mam przed i po pracy

do mnie nie przyjezdza zaden tankowiec, jezdze na stacje benzynowa. ale to dobry pomysl, gdzie sie zamawia taki tankowiec??mozna go kupic na allegro?? zeskrobalam z szyby, zawiozlam do weterynarza, ale powiedzial, ze niestety, nawet on z takiej ciapki muchy nie stworzy:( bylam na terapi u psychologa i jakos udalo mi sie z tygo wykaraskac. teraz jak widze zblizajacego sie insekta to go wymijam.

Gość fdsfds
do mnie nie przyjezdza zaden tankowiec, jezdze na stacje benzynowa. tylko najpierw na ta stacje dostarcza rope tankowiec .

Skoro w Warszawie można było utworzyć specjale pasy dla busów, to na drogach krajowych możnaby wydzielić pasy dla owadów. To przyczyniłoby się do zwiekszenia populacji much i komarów, tak bardzo pożytecznych dla środowiska :)

nie wspominajac o pajakach i bakteriach!!!!!!wiesz ile bakterii przejezdzam codziennie w drodze do pracy!!!!boze musze znowu isc na terapie :/ chyba juz z tego nie wyjde:(

w sumie czesto jezdze autostrada i nie widzialam zadnego tankowca...czy one maja jakies specjalne autostrady?a moze sa specjalnie oznakowane?? za bardzo koncentruje sie na wymijaniu owadow, dlatego nie zwracam uwagi na tankowce. a tak wogole to ja jezdze juz tylko autostrada, bo tam jezdza tylko w jednym kierunku wiec przy wymijaniu much nie wpadam na tiry i inne malenstwa....

Gość a wiesz że
producenci np. kosmetyków też zanieczyszczają środowisko. mam nadzieję, ze rzuciłaś również te wynalazki.

Z owadami jest ten problem, że zawsze latają pod prąd. :-o Jaka jest maksymalna prędkość tankowca na drodze krajowej ?

wlasnie zarezerwowalam sobie termin na terapie po zabiciu owada, wiec lece. ale wpadne wieczorem na ten watek. bardzo poruszajacy. chcetnie dowiem sie czegos wiecej o tankowcach. mua:)