Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mampytaniedowas

najpiekniejsza dziewczyna na swiecie

Polecane posty

Gość Jabababababababa
Jest bardzo ładna, nie ma co... Najpiękniejsza raczej nie, bo to jest pojecie względne, zależne od gustu. Chciałabym wyglądać tak jak Ty :)

Gość Jabababababababa
Tylko trochę za bardzo się lansujesz tutaj. Uroda to nie wszystko, moja droga. Liczy się to, co masz w główce, bo mądrzy mężczyźni kochają się z takimi lalami, a za żony biorą sobie takie, które mają jakiś rozumek, a nie tylko talię osy i buciki na wysokim obcasie.

Gość Jabababababababa
Przyjazny, też taka pospolita. Ładna, ale nie jakoś przesadnie.

Gość lustereczko powiedz przecie...
Oh królowo jesteś piękna jak gwiazda na niebie ale przykro mi mam koleżanke 100 X piękniejszą od Ciebie. To szczera prawda. Jesteś bardzo ładna i chciałabym tak wyglądać nie przecze (chociaż uważam, że jestem wystarczająco atrakcyjna aby nie mieć się czego wstydzic, być wolną od kompleksów i zająć ciekawszymi rzeczami niż rozważania na temat własnej aparycji). Natomiast znam dziewczynę, której uroda jest naprawde zjawiskowa i powalająca, na którą trudno mi się napatrzeć. Ma wielkie czarne łagodne sarnie oczy okalone firaną długaśnych podwiniętych rzęs, zmysłowe usta, cudowną brzoskwiniową cerę oraz perfekcyjne rysy, zgrabną figurę i masę uroku w dodatku jest mądra i wesoła i przyciąga do siebie ludzi. Po prostu boginii (nie wkleję zdjecia bo byloby to bardzo nieeleganckie zachowanie względem niej ... uważam, że jedyne zdjęcia jakie mam prawo wklejać w necie to moje własne; )...puenta jest taka, że gdybyś stanęła przy Paulinie nikt by Cię jednym spojrzeniem nie zaszczycił zaręczam. Wiesz świat jest pełen pieknych kobiet, choć to tylko pare procent populacji to i tak są ich całe zastępy nie problem znależć wśród nich ładniejszą od Ciebie, niektóre mają w dodatku fascynującą osobowość są inteligentne i/ lub utalentowane. Bywają nawet takie, które odznaczają się wszystkimi wymienionymi cechami i to dopiero czyni z nich jednostki wybitne, godne podziwu. Twój post jest prowokujący niezbyt dobrze o Tobie świadczy a Twoja (tak wysoka) samoocena oraz wynikająca z niej bezczelność nieadekwatna i nie mająca poparcia w rzeczywistości. W perspektywie światowej (ba wystarczy krajowej) zawsze znajdą się lepsi i gorsi od Ciebie (więc trochę pokory). Zresztą życie to nie żaden ranking coby sie do innych porównywać i nabierać niezasadnego, SUBIEKTYWNEGO poczucia uprzywilejowania bądz uposledzenia ale szukanie swojego miejsca, sensu, celu, szczęscia i wewnętrznej harmonii. Jestem tylko dwa lata starsza od Ciebie a takie nastawienie do życia jak Twoje obecne to miałam jako nastolatka. Ciekawa jestem jak zniosłabyś gdyby w Twoim otoczeniu pojawiła się dziewczyna podobna do mojej pięknej koleżanki (w życiu spotkasz wiele zjawiskowych kobiet a nie zawsze będziesz zachwycać świezością i młodością wyobraź sobie). Zawiść by Cie zjadła bo Twoje poczucie własnej wartości runęło by jak domek z kart ale możesz się przed tym uchronić zmieniając priorytety czego Ci zycze bo uroda za, którą nic nie stoi wyczerpuje się po paru spojrzeniach i to nie jest wytarty frazes ani banał ale fakt

Gość Polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bardzo ładna dziewczyna bez watpienia, tylko ze takich dziewczyn na ulicy mozna spotkac bardzo dużo ;) piękna na pewno nie jest

Gość Polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
lustereczko powiedz przecie... dobrze piszesz :)

Gość slkdfaslkjf
Szok, lustereczko :) jestem w szoku, że ktoś tak pięknie, perfekcyjnie ujął to co sama dokładnie czułam w tym temacie, ale nie bylam w stanie sama napisać. To czysta prawda :)