Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martynkaaaaaaaaaaaaaa

Roztsalam sie z chlopakiem i jestem w ciazy

Polecane posty

Gość jestes second hand
K**wa czy prawdziwi faceci wygineli" rycerze wygineli . a wiesz dlaczego ? bo rycerskosc była zwiazane z dziewictwem ksiezniczki dzisiaj nie warto byc rycerzem, skoro ksiezniczke miała cała straż królewska aha, prawdziwy facet nie bedzie akceptował cudzego bachora, bo zawsze znajdzie sie inna chetna no chyba ze rozwodnik z dzieckiem, u tych szukaj szansy, a bezdzietnych kawalerow zostaw w spokoju kobieto z second handu

Gość deszczowo...
to jak bedzie ci probowal zarzucic ze to nie jego to zaplaci za badnia DNA i no problem:) a poza tym skoro swiadomie sie kochaliscie bez zabezpieczen to do jasnej cholerki placic na dziecko musi!! i niech tez sie poczuwa do odpowiedzialnosci. sama sobie tego nie zrobilas...... i dobrze ktos ci mowil zebys bohaterki nie zgrywala. on ma takie same obowiazki w stosunku do dziecka jak i ty...

Gość do Martynkaaaaaaaaaaaaaa
Napisałaś "jestem tylko czlowiekiem ". Dodam jeszcze aż bo "człowiek brzmi dumnie". Apeluję do Ciebie jeszcze raz. Odrzuć nienawiść w najdalszy kąt swojej duszy DLA DOBRA DZIECKA, którym tak lekko szermujesz.

Nie słuchaj dziś takich rad jakich udziela Ci i nie podładowywuj się dodatkowo. OPANUJ SIĘ.

jestes second hand -Nie szukam nikogo i nigdy nie szukalam.Poznalismy sie przypadkiem Rycerzyku:) Poza tym nie znasz mnie osobiscie i nie wiesz jakim czlowiekiem jestem wiec nie oceniaj. Wiesz mi, ze chcialabym byc, sypia i kochac tylko jedno mezczyzne, jednak zycie wyglada troche inaczej, musialabym akceptowac i tolerowac kochanego ojca mojej coreczki:) To chyba lepiej zyc z Arabem, tam jest to dozwolone, ale nie w "moim" Kraju:) dzeszczowo...racja z tym, ze powinien placic, ale ja juz taka jestem ze blagac o to nie bede, moze dlatego ze potrafie zarobic na siebie i dziecko a w przyszlosci dzieci. Ojca mojej corki tez nie prosilam o nic, nie latalam po sadach, sam prosil mnie o to zebym mu nie zabraniala kontaktu z nia i dobrowolnie na nia placi.

Najpierw mu powiedz a później będziesz miała dużo czasu aby przemyśleć co będzie dalej. DAJ MU SZANSĘ NIE BYĆ SKURWYSYNEM. Pomimo tego, że jest kretynem....

Gość deszczowo...
chodzi mi o to zeby wzbudzic w nim jakies poczucie obowiazku i tyle. kurde dlaczego to my kobiety mamy zawsze sie martwic z kim dziecko zostawic, skad kase wziazc, jak pogodzi wszystkie obowaizki a tatus w najlepsze sobie hula....

Gość deszczowo...
do Martynkaaaaaaaaaaaaaa Nie słuchaj dziś takich rad jakich udziela Ci i nie podładowywuj się dodatkowo. OPANUJ SIĘ. a jakich ja niby rad udzielam???? ze ma powiadomic ojca i szopek nie odstawiac ze to niby zle rady??????

Gość HYZIA GYZIA
DO : jestes second hand - tY za to masz cos z rycerza- ZAKUTY ŁEB!!!!! z tWOIM UMYSLEM I ROZWOJEM EMOCJONALNYM pewnie nie bylbys w stanie zaakceptowac cudzego dziecka co nie? heh No popatrz, a o zaadoptowaniu dziecka czy tez utworzenie rodziny zastepczej to napewne za wysoko jak na Twpoje progi.. Wlasnie tacy jak Ty nie powinni miec dzieci , bo zrobic dziecko ze sie tak moze brzydko wyraze a byc ojcem to duuzzaa roznica.

Gość HYZIA GYZIA
i jeszce jedno: facet, ktory zaakceptuje i pokocha dziecko kobiety ktora kocha to jest dopiero facet , bo dla niego to normalna sprawa ze jesli sie wiaze sie z kobieta ktora ma dziecko to kocha ich oboje , To dopiero trzeba miec jaja zeby tak zrobic! A inni to dupy wołowe a nie mezczyzni, no chyba ,z e interesuje ich tylko ich wlasny fiut !

Gość aleo
chcesz zostac prawdziwym mezczyzna ? zwiaz sie z samotna mama :D coraz wieksze idiotyzmy mozna tutaj wyczytac...

Gość do hyzia gyzia
ile dzieci zaadoptowalas ?

Hyzi chodzilo o to jak sie domyslam, ze wlasnie to jest facet prawdziwy facet, ktory kochajac swoja kobiete potrafi pokochac jej dziecko, a nie kretyni ktorzy twierdza, ze kochaja ale jednak nie akceptuja dziecka tej kobiety.Jego przeczy drugiemu. Np.Zakochuje sie w facecie ktory ma dziecko, rozstaje sie z nim, bo znajomi mi mowia ze stac mnie na takiego bez, rodzina obraza go... Ja bym nigdy nie pozwolila obrazic i mowic zle o kims kogo kocham bo skoro kocham ta druga osobe szanuje i akceptuje wszystko co kocha i co jest wazne dla tej drugiej osoby.

Hahaha dzieki, wage mam w domu, a nawet dwie:)

Gość HYZIA GYZIA
a poza tym nie moglabym byc z facetem dla ktorego slowo znajomiych czy tez rodziny ma wieksza wartosc niz ja . Taki facet ma slaba osobowosc i jest niedojrzaly do tego aby stworzyc rodzine...

Gość bjj
"Hyzi chodzilo o to jak sie domyslam, ze wlasnie to jest facet prawdziwy facet, ktory kochajac swoja kobiete potrafi pokochac jej dziecko" nie ma to jak naciaganie definicji prawdziwego faceta dla wlasnych potrzeb..

Gość do hyzia gyzia
idiotko odpowiedz ile adoptowalas dzieci ?

Gość HYZIA GYZIA
""idiotko odpowiedz ile adoptowalas dzieci ?""" - twoje napewno nie.

"nie ma to jak naciaganie definicji prawdziwego faceta dla wlasnych potrzeb.." A dla czyich?przeciez nie dla Twoich:) Facet ktory twierdzi, ze samotna matka to puszczalska, nic nie warta kobieta, moze tak twierdzic, wyrazac swoje zdanie i miec taka bez dziecka, "porzadna i wartosciowa". To ja majac dziecko, moge oceniac i traktowac takiego faceta wyjatkowo, traktowac jak prawdziwego faceta, bo tez mam do tego prawo i podstawe zeby tak o nim mowic czy pisac, tak samo Hyzia:)

Gość do hyzia gyzia
wiec zamknij ryj hipokrytko, kazda plodna kobieta bedzie chciala miec swoje wlasne dziecko tak samo facet wiec obrazanie ludzi ktorzy nie chca wychowywac nie swoich dzieci jest zalosne...

bjj-Nim cos napiszesz na ten temat to sie zastanow.Lubie dyskutowac z ludzmi ktorzy maja cos do powiedzenia i wiedza co mowia a nie klepia tylko po to zeby klepac!

do hyzia gyzia -Nie obrazaj jej, bo bede zglaszala twoje wypowiedzi do usuniecia. Poza tym jesli ty masz prawo obrazac ja, ona ma takie same prawa. Dla facetow tutaj piszacych kobieta z dzieckiem to "zero" Dla nas facet ktory kochajac taka kobiete potrafi pokochac jej dziecko, to prawdziwy facet!

Gość bjj
a co ma wspolnego z meskoscia akceptacja nie swoich dzieci ? prawdziwy facet to facet: pewny siebie,zaradny,honorowy,majacy swoja dume itp.

Gość Zrobisz jak uważasz ale...
Jeśli jesteś pewna ciąży w 100% to powinnaś mu powiedzieć, bo przecież dziecko powinno mieć ojca, chodzi tutaj głównie o nazwisko.. owszem może być Twoje, ale ojciec w aktach będzie NIEZNANY!! Myślisz, że jak dziecko będzie starsze nie poczuje się gorsze? Nie poczuje się NIKIM? Ojciec też ma prawo wiedzieć, może zareaguje inaczej na wiadomość o tym.. Może zechce założyć z Tobą rodzinę, co innego "czyjeś" dziecko a co innego swoje :) Spróbuj z nim porozmawiać na spokojnie, na razie niczego nie oczekuj, niech ochłonie z wiadomością, ale wiedzieć MUSI! Tak czy siak bądź dorosłą kobietą! :) Nie skazuj dziecka na coś takiego, sama na pewno byś takiego życia nie chciała.. Pozdrawiam :) Głowa do góry! Z każdej sytuacji jest wyjście, jakieś światełko w tunelu, a reszty kretynów nie słuchaj.. POWIEDZ MU! I poczekaj na reakcję! :)

Gość HYZIA GYZIA
hheh pierwsze nie wiem kim jestes ale napewno nie masz prawa wypowiadac sie za wszystkie plodne kobiety hhe a po drugie obraza nazwalabym to facet nie chce dziecka kobiety z ktora jest i podobno kocha ,ktore to dziecko jest czescia tej kobiety... a wyzywanie osoby ktora ma doktorat od idiotek jest malo eleganckie...

Gość HYZIA GYZIA
eh hjest roznica medzy facetem ktory ma swoja dume aa ktory jest po prostu egoistczna swinia ktora patrzy tylko na to zeby gdzies wsadzic swoje przyrodzenie .

Zrobisz jak uważasz ale... -Dziekuje za wypowiedz.Bardzo madra, jednak ja z nim nie bede, dlatego, ze poszedl na wygode, latwiej ulozyc sobie zyc z kobieta bez dziecka, miec spokoj od komentarzy znajomych, rodziny, a dla mnie latwiej zyc bez takiego kretyna. O dziecku sie dowie, ale teraz nie mam ochoty go informowac, moze wysle karteczke Swiateczna, bedzie mial mily prezent Swiateczny:)Bocian zima:)

Gość jestes second hand
hyzia gyzia- adopcja jest dobra, jesli malzonkowie NIE MOGA miec dzieci to cos innego niz wiazanie sie z panna z dzieckiem