Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maciej 29 Pomorskie

PYTANIE DO KOBIET-Co dyskryminuje w waszych oczach faceta

Polecane posty

noo dałam dupy za przewiezienie maluchem :D a to nawet bis nie był.... ale pewnie nie wiesz co to bis :P

Gość Nie trawię takich kobiet
A ja prawka nie mam, za to mógłbym pisać, że dla mnie faceci, którzy się nie umieją bić i w wojsku nie byli to cioty, ale tak nie myślę, bo jest coś takiego jak szacunek do drugiego człowieka, a tu same gówniarskie pindy, którym zakola i brak prawa jazdy przeszkadzają. A budowa samochodu mnie wali

prawko czy samochód, wychodzi na jedno - Polki to szmaty, które dają d**y za przewiezienie autkiem więc zwracają uwagę na fakt posiadania prawka zastanawiające bo nie każdy z byłych miał prawko a poza tym niedługo sama będę jeżdzić:D

@ewelus22 gdybym pokrył moje zakola tupecikiem miałbym szanse ?

A z tymi zakolami to porażka. Zakola często potrafią dodawać facetowi męskości

Gość a czego spodziewać się po
22 latce? dorosłości,dojrzałości? nie rozśmieszajcie mnie.Zmądrzej dziewucho

Gość do ewelus22
a co w tym zlego, ze ktos lubi anal?

cron zależ od wieeeelu czynników ale raczej gustuję w takich starszych góra do 10 lat

Gość Kamecha.
Nie trawię takich kobiet A z tymi zakolami to porażka. Zakola często potrafią dodawać facetowi męskości chyba badziewnosci wiesniaku:classic_cool:

ja mam Robura rocznik 87. zajeżdżam pod osiedlowy warzywniak i wszystkie foczki są moje :)

Gość nikt nie jest winny ze ma
zakola

a czego spodziewać się po 22 latce? dorosłości,dojrzałości? nie rozśmieszajcie mnie.Zmądrzej dziewucho Jak na swoje lata mam już trochę poukładane w główce:) do ewelus22 a co w tym zlego, ze ktos lubi anal? to zboczenie takie samo jak spuszczanie się w damskie ciuchy lub ekshibicjonizm🖐️

@ewelus ja mam 26 lat, za 1,5 miesiąca 27 wskoczy ale przeholowałem z siłką więc chyba nici z naszej miłości :p

Kafeteria to forum dla blachar

Gość hipisi to dno
a anal to normalny element wspolzycia, masa kobiet go uprawiala albo przynajmniej choc raz im facet palca w dupe wsadzil przy seksie

z hipisami to raczej volkswagen ogórek robur to raczej do wożenia ziemniaków, tudzież innych mało romantycznych rzeczy

hipisi to dno a anal to normalny element wspolzycia, masa kobiet go uprawiala albo przynajmniej choc raz im facet palca w d**e wsadzil przy seksie Mylisz się,hipisi to nie dno w 1969 roku mieli swój udział w pewnym przełomie. To,że masa kobiet to robiła nie znaczy,że każda;)

Gość hipisi to dno
dla mnie hipisi to cioty, ktore byly bite przez wszystkie inne subkultury i nie umialy sie bronic. banda brudasow, narkomanow. a anal to normalnosc

Gość hipisi to dno
ewelus bedziesz starsza to bedziesz ze swoim facetem anal praktykowac, ze az uszy ci sie beda trzeszly. nigdy nie mow nigdy

spokojnie chłopaki, nie ma sensu się spinać ps. robur rządzi, można więcej lasek na pakę załadować

Gość co to za facet co prawka
szpan napewno... wygląd mniej ważny jeżeli mężczyzna jest inteligentny i zabawny

dla mnie hipisi to cioty, ktore byly bite przez wszystkie inne subkultury i nie umialy sie bronic. Bo oni mają swoją filozofię- zero przemocy tylko miłość:P Ja nic do nich nie mam,polecam wybrać się latem na Woodstock i poczuć ten klimat wtedy zmienisz zdanie:) a anal to normalnosc chyba dla ciebie.ble

Gość hipisi to dno
bylem raz i wiecej nie zamierzam tam byc. brzydkie dziewczyny w sandalach, glanach i spodnicach w kwiaty. wole raczej normalny, modny styl

Gość co to za facet co prawka
no Kamecha nawet doszło juz do tego, że zgodze sie z Toba co do wczesniejszego wpisu.