Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maciej 29 Pomorskie

PYTANIE DO KOBIET-Co dyskryminuje w waszych oczach faceta

Polecane posty

"amerykańskie auta są o niebo lepsze niż polskie" wiem, ale nie ma się co zachwycać ich jankeskim rodowodem, samochód jak samochód zresztą wróćmy do tematy, czyli moich zakoli :) i siłowni co jest nie tak z tą siłką ewelus

cron moj brat ma zakola, ale jest tak przebojowy ,ze znalazl super zone, tak wiec twoje zakola nie beda zauwazone jesli masz charkater i nie jestes d.pa, kobieta bedzie chciala ciebie poznac nie zakola

co jest nie tak z tą siłką ewelus zwyczajnie nie lubię mięśni u faceta.Facet ma mieć normalna mase ciala a nie jakieś karki czy mięsnie

Gość ewelus a ty juz prawko masz
?

@merkiopia dzięki za pocieszenie :) ale ja wcale się tym nie przejmuję tylko wpadłem jaja sobie porobić na tym forum ;p

ewelus a ty juz prawko masz ? prawko na wiosnę, ale już czasem jeżdżę,nikogo nie zabiłam więc chyba tragedii nie ma;)

Gość zakola sa spoko
ja swoje lubie, dodaja mi zadziornosci

Gość co dyskryminuje............
ciotkowatosc - brak odwagi;) brudne paznokcie niski wzrost bledy ortograficzne:P braki w uzebieniu:D

Gość do co dyskryminuje........
to niesmialy juz jest przegrany i go sama nie poderwiesz?

będę się musiał przerzucić na pilates albo power joge ja też lubię swoje zakola, fajnie wyglądają przy krótkich włosach

Gość paniusia za kierownicą=śmierć

ale chyba większość oso płci żeńskiej na tym forum to dziewczynki co mają po 15,16 alt i chcą mieć faceta 20 z bryką, ja mam znajomych z różnych warstw i nie śmieje się z nich że są biedni. Ale taka dziewczynka musi się doczepić np. że koleś którego czasem widuje w szkole a jest trochę inny niż wszyscy, może mięć krzywe nogi czy coś w tym stylu, to nie jest jego wina, ale taka dziewczynka musi się napierdalać z niego, a chuj ją to obchodzi, skoro nawet go nie zna ? Powiedzcie . Jak już mówiłem mam różnych znajomych, i nie dopieram ich według schematu: a ten ma zjebany ryj to nie, a ten jest mały to też nie, a en jest biedny to też nie, ale tak właśnie laski dobierają facetów. Ciekawe co będzie, jeśli np. laska zwiąże się z bogatym supermenem, pięknym i zbudowanym a po pewnym czasie on będzie mieć jakiś wypadek. np sparaliżuje go od pasa w dół, lub zdrowie się zepsuje, bo przecież nawet ładnemu się to może przydażyć, to co wtedy, pójdzie do innego ?

"to co wtedy, pójdzie do innego ? " chyba już znasz odpowiedź

Gość maminysynki przede wszystkim
facet niższy niż 180 cm wzrostu zakochany w matce skąpiec brudas no i nieudacznik życiowy

Gość maminysynki przede wszystkim
no i brak samochodu

Gość starsza juz mezatka
mylisz sie kazur i kilku panow tu sie myli, dziewczyny ktore wypowiedzialy sie w wiekszosci sa po 20tce, niektore nawet starsze /ja 31/ ,ale meritum sprawy jakim jest nieprawidlowo zadane pytanie ,co dyskryminuje/ pomijam juz poprawianie tego bo to zacznie inny temat/,napisaly prawde ktora was boli bo czesto wlasnie nie chce wam sie podstawowych rzeczy kolo siebie zrobic, oskrazacie kobiety o materializm , o glupote,nieznajomosc chocby nawet samochodow, a smierdzi od was czesto na kilometr i tlumaczycie sie , ze nie bylo czasu sie umyc, ze nie skonczylem studiow bo to dlla idiotow, nie myje sie bo tylko cioty sie myja, nie posprzatam bo ty jestes od tego , kobieta nie jest wasza sprzataczka, jak wam nie pasuje uklad partnerski to wypad do sredniowiecza zaciagnij sobie blachare,ktorych ostatnio wiele wsrod nastolatek i pewnie tam szukacie skoro tak na to narzekacie - wsrod gowniarzy szukacie swojej dziewczyny, a one maja przede wszystkim parcie na zabawe, przejazdzki itd i dlatego nie macie swojej wymarzonej kobiety bo takie oleja nierobow i ciuli, sa w stanie same byc niezalezne i utrzymywac sie lepiej niz z brudasem pierdzacym w mieszkaniu p.s. mam zwyklego meza bez szalenstw i dla wielu pompek z silki z tego tematu jest to dziwne, a tak nie wiele trzeba by byc zwyklym facetem nie popierdujacym i narzekajacym gorzej niz baby na bazarze

Gość KOBIETY dyskryminują facetów
Autorka zanim zada pytanie powinna sięgnąć do słownika wyrazów popularnych, aczkolwiek niezrozumiałych dla pustych pipek!! Zapewne autorce chodziło o słowo DYSKREDYTUJE, zamiast DYSKRYMINUJE!!! Ale cóż można wymagać od pustych i niedouczonych panienek, którym tylko faceci w głowie....

ale np. choroba to już jest dość duża przeszkoda w życiu, może dlatego nie pracuje albo nie ma prawa jazdy ?

Gość starsza juz mezatka
co do samochodow to mam taki tylko inny rocznik http://moto.allegro.pl/item833960988_suzuki_samurai_off_road.html i nie wsiadlabym do jakiegos syf audi z aluminium karoseria , co zlozy sie jak pudeleczko po drasnieciu bocznym z fiatem126p, ogladam zientarskiego pol godziny po polnocy na poslat2, znam budowe silnika a obiad gotujemy z mezem zamiennie ,zalezy kto z pracy jest wczesniej,jak ktos sie orientuje audi jest calkowicie zrobione pudlkowo i w wielu programach motoryzacyjnych juz odradzali audi na rzecz innych aut podobnej klasy ,ale przeciez to panowie to balacharze co mysla ze im laska wskoczy do auta bo sie blyszczy i ma znaczek haha ciemnogród wsrod plci meskiej

Gość do maminysynki przede wszystki
kurwa i blachara jebana

@starsza juz mężatka ale idzie o audi, gotowanie czy blacharzy bo już nie wiem ?

czy poglądy liberalne w sensie klasycznym przejdą ?' osobiscie wole konserawtyzm , ale umiarkowane jak najbardziej. prawo jazdy zawsze mozna zrobic. za to nie mozna wyleczyc sie z glupoty i materliazmu.

za PRL-u może nie było wolności politycznej, ale 99% społeczeństwa było równe, i jakoś normalnie można było znaleźć babę, a teraz od tego kapitalizmu wam się ludzie w głowach poprzewracało. Nic tylko BMW żel, co tydzień nowy ciuszek, kto kiedyś widział żeby facet co chwila do szmateksu latał, a teraz? I kobietom też ?

@depeche ale to przecież jedna drużyna mówiąc liberalne, nie mam na myśli liberalizmu we "współczesnym" to go słowa znaczeniu masz już u mnie kolejnego plusa :)

"za PRL-u może nie było wolności politycznej, ale 99% społeczeństwa było równe" i szarobure jak karton po lodówce

Gość starsza juz mezatka
'ale idzie o audi, gotowanie czy blacharzy bo już nie wiem ?' cron - czytam i smieje sie z mezem z idiotyzmow ,co ludzie pisza, zwlaszcza tych mezczyzn ktorzy oferuja siebie jako posiadaczy samochodow,ktore de facto sa zlomami w ladnym opakowaniu i wlasnie taki co ma ciag na 'blache' /bo to juz tylko odlana forma aluminium/ moze takie bzdury pisac o blacharach , widocznie wozi sie i szuka takich idiotek a pozniej zale wylewa na damskim forum hahaha, kobiety chca normalnosci, zwyklego dnia i zwyklego mezczyzny bez dodatkowych pakietow na ramionach i samochodow dla cieci po odprawie pensji w funtach z Anglii i zakupie samochodu w celu zwiekszenia zaliczalnosci w nim niz w malym trabancie; babki napisaly prawde - wielu nie dba o siebie , co raz wiecej lenii i pustoglowych z furami dla takich samych jak oni lasek pustostanowych :)

'za PRL-u może nie było wolności politycznej, ale 99% społeczeństwa było równe' nie zaczynaj.... 🖐️ PRL to przeklenstwo :P ja juz wole miec jak mam w tym rzekomo zlym kapitalistycznym swiecie, niz byc zredukowana do nic nieznaczacej jednostki gdzie 'wszyscy maja po rowno'