Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość corobićnocorobić

rozżalenie klienta

Polecane posty

Gość corobićnocorobić

ale patrzcie - czy to jest normalne wziąć sobie odkupić licencję od kogoś na 1 produkt (ktoś ma 20 produktów) i robić sobie na obcej licnecji produkt...21 w sumie na bazie tych 20 - co to warte? Mierne, całość przekręt. Nie wiem. Czy to ma sens? Gdyby mnie nie okradli to bym sie nad tym nie zastanawiała, ale ewidetnie mnie z tym 21 produktem oszukali i okradli w tej Warszawie i jeszcze mam płacić odsetki. Po co im ta licencja? Nie rozumiem. Bo taka wysyłka kojarzy się z dobrą jakością, a oni to naciągają. Czemu np. nie kupiły licencji i nie zaczęły sprzedawać kursów biblijnych. Ja się w tej Ameryce ich zapytam żeby mi to wyjaśnili bo przecież żeby tam były kursy językowe, ale to polega na tym, że to są odzielne wydawnictwa tam i tak nie wolno robić chyba żeby sobie na 21 produkt cudzą licencję wykupić. Durnota jakaś :( co o tym sądzicie?

Gość znowu ta od Bachledy

Gość corobićnocorobić
Wiecie co - ja sobie to wszystko poczytam i najpierw na nich się poskarżę do centrali w Polsce bo oni mają rzeczywiście wszystkie kursy i to jest 1 z 20 kursów. No to jest 21 kurs i jak one sobie to wyobrażają te panie tam i panowie? A jak mi nie odpowiedzą to sobie to pociągnę dalej i się okaże co i jak bo sobie nie wyobrażam jako NAUCZYCIELKA JĘZYKA ANGIELSKIEGO, żeby kurs językowy mógł mieć 90 lekcji, a dokładnie to wydawnictwo nie specjalizuje się w kursach językowych wcale. A te tam co takie chytre u diabła, że w takiej firmie pracować dużej i co mnie tak ścigają jakby były opętane przez diabła? Już miały trochę wyluzować. A dostałam ofertę jedynie na język angielski i powinni w ogóle takich ofert nie wysyłać tylko powinien być katalog całości. A tak? Jedno wielkie oszustwo bo ja myślę, że to jest 1 licencja wykupiona tylko na język z takiego dużego wydawnictwa a tu się okazuje, że to wydawnictwo w Polsce jest w całości (jako przedruk) plus ten angielski - a jakim prawem jak w orginale nie ma kursu językowego żadnego najpewniej? Ja to sobie wszystko sprawdzę wiecie bo mam już tego dosyć :(