Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobietakobieca

Nienawidze Kobiet!!!

Polecane posty

Gość kobietakobieca
tacy sami tu masz moja strone http://www.youtube.com/TwojaArkadia wiem ze jestem dziwna ...boje sie ludzi ...zyje w samotnosci ... nie zaufam juz nikomu !!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Tacy sami
to idz do psychologa a nie zanudzaj innych na forum. Ty nie masz obowiązku kochać wszystkich czy też nienawidzić wszystkich.Tacy ludzie są niewiarygodni .Garstka ludzi wystarczy by nie czuć sie samotną,ale nie uzalezniaj sie od nikogo,to bez sensu/ to chyba na tyle

bosz kiedy ona w końcu upije się tak, że nie będzie w stanie pisać ???

Gość kobietakobieca
nie zanudzam tylko pislaam o tym co mi sie przytrafilo ...i tyle ....ludzie sa rozni i podluzni ...ja jestem emocjonalna i wyrazam to co czuje w danej minucie..a to ze moj nastroj sie zmienia tak ze nikt tego nie rozumie to juz nie moja wina ..taka sie urodzilam...ciezko mi samej ze soba ....i malo kto ze mna wytrzymuje ..dlatego wybralam samotnosc ....

Gość onwawaaaaaaaa
Faceci nie lepsi sa Podpierdalaja panny za plecami a udaj a kumpli

Gość kobietakobieca
ike tez sie nad tym zastanawiam ;)

Gość Tacy sami
no to mówię psycholog Ok jeśli historia jest prawdziwa,no to masz prawo czuć nienawiść złosć żal smutek i wstręt do rodzaju ludzkiego.Ale to wszystko minie--przynajmniej tak powinno być. wiec uchlej się porycz ----a potem do ludzi marsz;) pa

Gość kobietakobieca
zawsze szczery jest jak jest ....nie ufa mi i nie gada ...zyc z tym musze...jego strata

tylko pamiętaj psycholog facet! bo kobieta raczej cię skieruje do psychiatry zwłaszcza jak ją przywitasz "ty kurwo, ty dziwko"

Gość onwawaaaaaaaa
kobietakobieca Pociesze cie tym ze skoro koles nie wiezyw twoje slowa inie ma rozumu swojego to nie jest wart nic. zawsze trzeba ocenic ludzi samemu a nie przez jakies ploty Ludzie ktorzy oceniaja innych przez ploty sa nic nie warci i nie przejmuj sie tym

Gość kobietakobieca
Tacy sami jakos nie moge odpuscic ..bo niby dlaczego? zrobila szmata ze mnie idotke i jej tego nie daruje...dostanie za swoje ..........ja duzo moge wybaczyc ale nie klamstwa i oszczerstwa na moj temat ....nikt nie bedzie kreaowac mojego wizerunku ..dlatego tak bardzo chce to naprawic ...chcilabym odzyskac jego zaufanie a jej szmacie!!!!!!!!! zycze wszystko co najgorsze

autorko ty naprawdę doskonale kreujesz swój wizerunek sama i szczerze powiedziawszy nie jest to dobry wizerunek

Gość kobietakobieca
ike u psychiatry to ja sie juz dawno lecze..nic nowego

Gość Tacy sami
olej ją ,jego też I unikaj ich jak ognia

Gość kobietakobieca
ike tak naprawde mam wszystko gdzies ...facet na ktorym mi zalezy ma mnie gdzies ...ja mam zycie gdzies jak kochas zlub kochalas bez wznajemnosci to wiesz co czuje

Gość kobietakobieca
Tacy sami olej ją ,jego też nie chce zeby myslal o mnie tak jak ta pizda mowila ...;(