Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobietakobieca

Nienawidze Kobiet!!!

Polecane posty

Gość kobietakobieca
Predatorka bo kasa rzadzi switem i ludzmi a gdzie inne wartosci? wszystko powoli sie zatraca ...ludzie juz nie potrafia kochasz..staja sie robotami...taka przyszlosc nas czeka ..bez uczuc

I Ty znowu o seksie, Ike, jesteś chyba uzależniona i niereformowalna... uczyłam się od ciebie, Mistrzu :classic_cool:

stanowczy masz na oczyszczenie bydlaku!!!!!!!!!!!!!!! no proszę:) jakie czułości :)

"Mało_stanowczy ty pewnie zboczeniec co w kobietach widzi tylko dziure ...nie potrafisz docenic milosci frajerze" - Jaką dziurę, jaką dziure - macie trzy dziury :P Miłość to uczucie głupie - zaczyna się w sercu a kończy na dupie :P "jestes taki sam jak kazdy facet ..w domu kochajacy maz a w pracy na lunch na dzi**i chodzisz !" - chyba kpisz. Same przyłażą robić mi laskę pod biurkiem :P Nie moge sobie przypomnieć ko tak sie gardłował żeby nie oceniać bo się nie zna i takie tam pierdoły...?:)

Gość kobietakobieca
tez swiat schodzi na psy ..rzygac sie chce

"uczyłam się od ciebie, Mistrzu" - Słuszną droga podążasz mój młody Padawanie :classic_cool: Moc silna jest w Tobie :classic_cool: "posluchaj moze sie nawrocisz!!" - Ave satan! :classic_cool:

to moze za rude? rozważam taką ewentualność :P

Gość kobietakobieca
Mało_stanowczy jak tu nie pic >?gdy sie widzi co sie dzieje na tym swiecie ... ja moze nie mam inteligencji einsteina ale swoje o zyciu wiem...doceniam to co najpiekniejsze

Macię, rację. Kobiety są często podłe i zawistne. Zwłaszcza mężatki i rozwódki. Mężatki lubią flirty z młodszymi facetami żeby się dowartościować gdy mąż zaniedbuje ale jakim prawem kurwa z cudzymi??!! A biedni nasi faceci niczego nie ogarniają bo sa naiwni i myślą, że dziewcze ich polubiło i chce sie zaprzyjaźnić:), a że wielu przyjaciól nie mają siedząc pół dnia w pracy i resztę przed kompem to czemu nie skorzystać?

Gość kobietakobieca
a wy bedziecie sie smazyc w piekle !!!

ja moze nie mam inteligencji einsteina powiem ci coś w sekrecie :) nie masz jej na pewno :)

Gość kobietakobieca
ike nie oceniaj mnie bo nie wiesz nic o mnie//w sekrecie Ci powiem ze mam wlasna firme///ale nie musze i nie chce nic udowadniac bo to nie jest wazne... radze sobie w zyciu ale niestety na zachowanie ludzi nie mam wplywu i to najbardzoej mnie boli ;( ja nikogo nie krzywdze ! wiec czemu mnie krzywdza!? takie osoby musza dostac nauczke bo inaczej nie wyciagna wnioskow ze swojego zachowaniua!

Gość haaaaaaaaaaahaaaaaaaaaaaaaaaaa
firme...... W każdej jednej wypowiedzi udowadniasz jaka jesteś głupiutka....

Gość kobietakobieca
Daniel123 masz racje! zaufaj kobiecie a bedziesz w zime w klapkach chodzil ... skoncentruj sie na sobie i realizuj swoje marzenia...zwiazki sa gowno warte teraz ale zycze ci milosci

Gość kobietakobieca
haaaaaaaaaaahaaaaaaaaaaaaaaaaa firme...... W każdej jednej wypowiedzi udowadniasz jaka jesteś głupiutka.... jestem wrazliwa ale nie glupia

Gość kobietakobieca
nie potraficie zaufac! wiem ze myslicie ze jestem facet albo prowokatorka ale prawda taka ze to co pislam to od serca ale wy nie ufacie ... nie ma w was wrazliwosci ...serce otworzcie ludzie to i do was sie serca otworza

a jak to sie mam do tego,ze sie bedziemy smazyc w piekle i takie tam te twoje wywody...:) a jak to sie ma do tej twojej nienawisci do ludzi... poczytaj sobie to co pisalas wczesniej,jakim jezykiem.. wiec daruj sobie prosze te pieśni...;) targaja toba sprzecznosci :)

Gość Tacy sami
jeszcze Ci sie nie znudziło to prowokowanie?

Gość kobietakobieca
a jak to sie mam do tego,ze sie bedziemy smazyc w piekle i takie tam te twoje wywody... a jak to sie ma do tej twojej nienawisci do ludzi... poczytaj sobie to co pisalas wczesniej,jakim jezykiem.. wiec daruj sobie prosze te pieśni... targaja toba sprzecznosci jestem pelna sprzecznosci to fakt ....... na zaufanie trzeba sobie zasluzyc ...a ja tyle razy sie zawiodlam ..ze trudo zaufac...ale i tak wierze ze na tym swiecie sa dobrzy ludzie ........

Gość kobietakobieca
Tacy sami pislam od serca.......mam w sobie milosc ale tez i nienawisc do zlych ludzi trudo idzie to razem pogodzic ...

Gość Tacy sami
taaa od serca--stek bzdur,słabe i miało wiarygodne. Ale pisz sobie jak nie masz co robić --mi to nie przeszkadza