Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobietakobieca

Nienawidze Kobiet!!!

Polecane posty

predatorko co do dręczenia innych- śmiało wysunę tezę, że nam jednak idzie lepiej:)

Gość kobietakobieca
po prostu zyc mi sie nie cche ;( i nie piszcie juz

bo jesteś facetem miałam na myśli nas- kobiety:P:P:P

Gość kobietakobieca
zycie jest tak beznadziejen !! nie wiem czy to wina m,ojego wieku?? czy kazdy czlowiek odczuwa bezsens zycia jak ma 30 lat? czy tylko ja?

ike... smiało się pod twa teza podpisuje;):) hahah a co do kobiety bez zycia... .. widzisz jak cie ta nienawisc zmeczyła?

Gość kobietakobieca
nie radze sobie ze wszytkim ..kolezanki posrane .,.rodzina tylko za kasa gania...faceci wykorzystywacze..beznadzieja totalna

Gość kobietakobieca
Mało_stanowczy nie obchodzi mnie to czy to kogos interesuje !! mam zalamanie nerwowe i chce sie wygadac !! moge prowadzic monolog nie musiocie odpisywac!! gadam do siebie wiec z kompem tez moge

Gość kobietakobieca
Predatorka zmeczona jestem juz dawno .........chcialabym miec spokoj ...swiety spokoj

biedna autorko.. ty sie musisz czuc jak jedyna sprawiedliwa na swiecie , posrod tylu wrednych , zaklamanych wykorzystujacych cie ludzi... i do tego z rodziną sie nie uklada.. koszmar.. ale na szczescie jestes ponad to.. ty jestes inna.. wrazliwa, dobra , czuła, kochasz ludzi i swiat.. i swa dobrocią dzielisz sie z innymi i nawracasz.. nawracasz na droge prawdy i miłosci.. jakie to piekne i szlachetne z twej strony... :O

tylko jak ta dobroc sie ma do tego?...cyt.: "kobietakobieca zawistne suki...z zazdrosci oczy wydrapia...k**wiszony..jedna z zazdrosci mnie tak przedstawila facetrowi ze ten nie chc gadac ze mna..k**wa ..zabije ta dziwke "

Gość kobietakobieca
tylko jak ta dobroc sie ma do tego?...cyt.: "kobietakobieca zawistne suki...z zazdrosci oczy wydrapia...k**wiszony..jedna z zazdrosci mnie tak przedstawila facetrowi ze ten nie chc gadac ze mna..k**wa ..zabije ta dziwke " bo mnie suka skrzydzila!! ja jej ufalam!!!!!!!!!!;(

niedelikatnie przypominam , że to ja zostałam przez autorkę nazwana robotem a teraz predatorka zbiera śmietankę cholera jasna 😡

Zs. oj tam cicho właśnie ty już lepiej się zamknij :P

Gość kobietakobieca
ja tez jestem robot juz nie otworze sie do nikogo...ale mam muzyke moja i nia zyje

Mało_stanowczy Predatorka, bo w opinii autorki zabijając tę sukę zrobi jej przysługę... Nie zrozumiałaś po prostu... Jak to dobrze ,ze jetses MS.... przynajmniej dzieki tobie teraz ja nie umre w niewiedzy:)

Gość kobietakobieca
wszyscy umrzecie!! za grzechy!! ja ich nie mam jak chodze po chodiku to nawet mrowki omijam zeby ich nie zabic! a wy zli ludzie nie potraficie nic docenic !macie ale chcecie wiecej!! i wiecej ! i wiecej!! nie doceniacie to co wazne ! i na starosc bedziecie samotni i nikt wam reki nie poda!!

"niedelikatnie przypominam , że to ja zostałam przez autorkę nazwana robotem a teraz predatorka zbiera śmietankę cholera jasna" - to kto zbiera śmietankę? Predatorka, Cholera czy Jasna? Bo się pogubiłem... I Ty znowu o seksie, Ike, jesteś chyba uzależniona i niereformowalna... :)

Gość kobietakobieca
Mało_stanowczy ty pewnie zboczeniec co w kobietach widzi tylko dziure ...nie potrafisz docenic milosci frajerze jestes taki sam jak kazdy facet ..w domu kochajacy maz a w pracy na lunch na dziwki chodzisz !

kobietakobieca wszyscy umrzecie!! za grzechy!! ja ich nie mam jak chodze po chodiku to nawet mrowki omijam zeby ich nie zabic! a wy zli ludzie nie potraficie nic docenic !macie ale chcecie wiecej!! i wiecej ! i wiecej!! nie doceniacie to co wazne ! i na starosc bedziecie samotni i nikt wam reki nie poda!! to,ze wszystcy umrzemy- to zadna nowosc.. ameryki nie odkryłas:):) ale cała reszta zabrzmiała bardzo złowieszczo:):)