Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobietakobieca

Nienawidze Kobiet!!!

Polecane posty

Ms ty bedziesz pierwszy:):) na liscie:):) cholera oochrone sobie załatwie jakąś- ta baba jest nieobliczalna;) halooo czy jest tu lekarz? najlepiej psychiatra? jelsi tak bardzo prosze pmoc tej biednej frustratce( autorce).. bo jeszcze co durnego nawywija.. : P i bedzie kłopocik:)

Gość kobietakobieca
jerwqo "kobieta a czy ta laska co plotkowała na twój temat utrzymuje dobre kontakty z tym facetem?? Ta plotka oprócz tego , że oczerniła ciebie sprawiła , że on z nią coś teges??" to bylo tak ze on z nia kiedys sypial ....spotykali sie jakis miesiac!! on ja tylko wykorzystywal dla seksu a ona chciala cos wiecej ! ale on nic nie chcial ...ona po tym wpadla w jakas obsesje na jego punkcie - tego nie wiedzilam wtedy jak z nia gadalam, bo mowila ze to debil ze ma juz innego faceta...ze juz nic do niego nie czuje....i tak jej sie zaczelam zwierzac ...i mowilam jej ze moze nam sie uda ze czujemy cos do sibie ze moze cos z tego bedzie ..i gadalam z nia miesiacami a ona w tym wlasnie czasie za moimi plecami zaczela mnie obgadywac ! pozniej jak sie dowiedzilam to mowila ze z nim gadala i ze on mowil ze ma mnie dosyc ze jestem idiotka !! a to byly bzdury bo on z nia nie gada .!!ale ja w to uwirzylam i sam tez sie odsunelam bo uwierzylam jej ..mysllaam ze on z nia rozmawia ze to prawda ...bylam zalamana ...glupia nie wiedzilam ze to ona sobie wymyslila zeby tez mnie zniechecic ;(( tak zrobila ze wkonu wszyslo na to ze on mnie nienawidzi i ja jego ...

Gość kobietakobieca
sorry ze tak chaotycnie i bez sensu pisze ale jestem pod wplywem emocji ..sama nie wiem co pisze..;(( ale itak ja zalatwie ,,,oszustke

"to bylo tak ze on z nia kiedys sypial ....spotykali sie jakis miesiac!!" - pewnie dlatego, że był taki nieufny "i tak jej sie zaczelam zwierzac ..." - czyli plotkować "to mowila ze z nim gadala i ze on mowil ze ma mnie dosyc ze jestem idiotka !!" - a to by się zgadzało... "tak zrobila ze wkonu wszyslo na to ze on mnie nienawidzi i ja jego ..." - po co chcesz być z facetem, którego nienawidzisz i który jest z laskami tylko dla seksu?

Gość kobietakobieca
Predatorka juz ci mowila nie oceniaj mnie ...jestem pod wplywem emocji i troche wypilam ...

Gość kobietakobieca
Mało_stanowczy a co ty nie byles z kobieta tylko dla seksu ?

alez ja cie nie oceniam- stwierdzam jedynie fakty.. i nie mow ciagle o tych emocjaach.. jak sobie z nimi nie radzisz idz do psychiatry...

Gość kobietakobieca
kurwa nie najezdzajcie na mnie idiotki !!

Gość kobietakobieca
Predatorka kobieto facet z kobiety potafi zrobic emocjonalny wrak ..;(

Sukienko tak tak... emocje one winne wszystkiemu... to okrutne.. jak to "glupia emocja " potrafi odjąc rozum 30-latce.. :):) a do tego 30-latce w stanie nietrzezwosci.. tak ... to wszystko wyjasnia.. 30-latki wlasnie tak załatwiają j swoje naciągane problemy.. wyzywaja sie na Bogu ducha winnych ludziach na forum i poprawiaja sobie samopoczucie alkoholem... jakie to dojrzale..;O gratuluje; pomysłu na zycie Autorko:O

kobieto mezczyzni robia z kobietami to na co one same im pozwola... jesli dalas z siebie zrobic emocjonalnego wraka to miej pretensje ale do siebie... 30-latko!

Gość kobietakobieca
tak pozwolilam na to :( jestem za wrazliwa...nie umiem dac sobie rady z takimi ludzmi ...ale ta suke i tak zalatwie !!!!!!!!!

30-latki wlasnie tak załatwiają j swoje naciągane problemy.. wyzywaja sie na Bogu ducha winnych ludziach na forum i poprawiaja sobie samopoczucie alkoholem.. czego to można cholera dowiedzieć się o sobie z forum:D

Gość kobietakobieca
mam juz calkowitego dola ..juz nic nie naprawie ..chyba sie powiesze ;( ty suko ..zadowolona pewnie jestes? zycze ci to co najgorsze...bedziesz cierpiec do konca swoich dni ..ty pusta suko

Gość kobietakobieca
:( zyc mi sie nie chce ...nic zrobic nie moge ;(nic jestem bezradna ....

Gość kobietakobieca
Mało_stanowczy kazdy frajer taki jak ty odwiedza ..

Gość jerwqo
kobieta- wiesz co- nawet jak ciebie oczerniła to w sumie myślę sobie że wyświadczyła tobie przysługę- co to za koleś co sypia z dziewczyną "dla sportu"- jak sama napisałaś wykorzystywał ją- na bank widział , że ona się angażuje a miał to w dupie - olej go bo jest zerem- stać cię na więcej, na kogoś z klasą ... nie zadręczaj się tą sprawą bo wychodzi na to że twoja "koleżanka" i były niedoszły są siebie warci- krzyżyk im na drogę i nie zniżaj się do ich poziomu, zemsta nic tobie nie da oprócz poczucia , że niewiele od nich odbiegasz poziomem

Gość kobietakobieca
predatorka daj mi spokoj bo ja mam zycie zjebane przez ludzi...najlepiej odsunac sie od wszystkich i zyc sameu .wtedy nikt nie bedzie mial wplywu na moje zycie

Gość Tacy sami
O żesz,ale z Ciebie małpa autorko,ale to dobrze,ponieważ czytając Ciebie poczułam się lepiej. Ja mam ciekawsze życie od Ciebie:P Ikuś na tlen

Gość kobietakobieca
moze i sama .....zabic sie chce od dawna ..ale nie mam odwagi......musze zyc i cierpiec posrod was ..w sumie niewiel mi zostalo ..

"Mało_stanowczy kazdy frajer taki jak ty odwiedza .." - widocznie jestem wyjątkowym frajerem :P Albo dla Ciebie wszystkie kobiety to kurwy :P

Gość Tacy sami
a skocz,przynajmniej bedziesz sławna--notka w gazecie lokalnej to jest COŚ !