Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość barmanka z doswiadczeniem

jako barmanka noejedno widzialam i wiem ze kazdy facet to swinia

Polecane posty

"to wpojone zasady, wartosci i charakter tworza ludzka egzystencje, czy masz 20 lat czy tez 50....jak jestes mlody to nie myslisz...ale masz juz swoje granice i granice przyzwoitosci ktore nabywa sie w domu rodzinnym....." tak wiec zalezy to od charakteru, bo niektorzy wola popelniac bledy i sprobowac w zyciu wszystkiego, a nie tylko trzymac sie "swietych zasad:)" ja jestem zdania ze w zyciu trzeba sprobowac wszystkiego, ale z umiarem i zklasą.

Gość Melpomena...
sun6... sorki wielkie, ale walenia sie w kiblu w ktoryma wali zygowinami nie da sie zrobic z umiarem i z klasa... czy ja sie myle???

napisalam wczesniej ze nie chodzi o kurwy dajace dupy i posplitych ruchaczy:) patrz kilka postow stecz:)

Gość Melpomena...
a no bo juz myslalam, ze jednak da sie z klasa pobaraszkowac w dyskotekowych klopach.... :)

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

ja jestem zdania ze w zyciu trzeba sprobowac wszystkiego, ale z umiarem i zklasą. X Serio? Jadłaś juz w takim razie swoje wymiociny? Ofc z klasą posługując się przy tym sztućcami :D

Gość gość
mój facet ani ja po klubach sami nie chodzimy :P

Gość gość
Pavlo1985 dziś ja jestem zdania ze w zyciu trzeba sprobowac wszystkiego, ale z umiarem i zklasą. X Serio? Jadłaś juz w takim razie swoje wymiociny? Ofc z klasą posługując się przy tym sztućcami smiech.gifx X W jakim kraju wymiociny znajdują się w jadłospisie????

Gość gośćkafeteria
W 7 miesiacu ciazy zrzucil mnie ze schodow. Zawiozl do Kobierzyna i zrobil ze mnie waritke za lapowki. Pracuje w Sadzie.

Gość gość
faceci chca tylko seksu.