Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marittel

Mam 20 lat i jestem w ciąży!

Polecane posty

Gość marittel

To już ostatni miesiąc , ojciec mojego dziecka mnie zostawił! Powiedziałam o tym rodzicom to najpierw zrobili mi koszmarną awanture , później gdy się troche uspokoiło to ojciec zmienił zdanie . Musze spełnić tylko dwa warunki! Postanowił że zmienie tryb studiów z dziennych na zaoczne i bede pracowała w jego firmie a dzieckiem zajmie się moja mama. Tylko że mama nie akceptuje za bardzo tego pomysłu!

życze ci aby sie udało. co z ojcem dziecka? jego rodzice wiedzą o tym? dzicko samo sie nie zrobilo ...

Gość fffffffffffffrania
Twój tata jest chory Dzieckiem powinna zajmować się jego mama! Czyli Ty. Moja koleżanka miała taką sytuację, że dzieckiem zajmowała się własnie jej mama i potem 9-cio miesięczny maluch nie chciał do mamy tylko do babci, a ona płakała, a ten mały do babci mówił ma-ma... Sama słyszałam - koszmar

Gość motto
A dlaczego babcia dziecka ma zajmowac sie wnukiem? Ona juz swoje dzieci wychowala:O:O

Gość marittel
Zajmowała by się dzieckiem tylko do ukończenia moich studiów i tylko podczas mojej nieobecności w domu. Tak sugerował ojciec, tym bardziej że mama nie pracuje. Ojciec dziecka wyjechał zagranice :(

a czy ojciec dziecka w ogóle cię olał czy pojechał do pracy, interesuje się dzieckiem???

Gość marittel
Ojciec mojego dziecka jest 3 lata młodszy ode mnie! Jego rodzice wiedzą o dziecku! i niechcą tego dziecka, chcieli nawet żebym usuneła ciąże. On teraz wyjechał razem z rodzicami do Francji!

to tak jak mój :) z tym że mój się ze mną ożenił ale mamy trochę więcej lat :) no ale fakt, sytuacja nie do pozazdroszczenia... myślę że młody za jakiś czas odezwie się i będzie chciał być tatusiem... :o a na razie ja bym mimo wszystko zajmowała się dzieckiem a nie mama... tym bardziej ze i ona do tego się nie pali... wszystkiego dobrego :)

Gość dałaś 17 latkowi
?Jesteś głupia! Co innego gdyby był starszym facetem! Tatuś Twój niech się jebnie w łeb, kim on jest by decydowac o czasie Twojej matki?

Gość marittel
Nie planowałam tej ciąży to była wpadka. Tata dał taką propozycje ponieważ mama nie pracuje zawodowo, ja też liczyłam po cichu na to że się zgodzi.

Gość ale babskoooo
jak nie planowałaś głupia krowo, to trzeba było się popierdoleńcu zabezpieczać albo nie czepiać się gówniarza, winnaś przed sądem odpowiadać za deprawowanie małoletniego.

Gość Anuleczka25
Masz 20 lat to już od 2 lat jesteś dorosła i odpowiadasz za siebie, wiec o rodzicach nie powinno być dyskusji kompletnie! oni juz cie odchowali a za swoje decyzje po 18 roku zycia odpowiadasz ty - sama. 20 lat to wiek w ktorym mozesz wychowac dziecko wiec poczuj sie do odpowiedzialnosci, wez sie w garsc i nie smec tylko podołaj sytuacji ktorAa sama stworzylas.

Gość dobrze że ojciec jeszcze pomyś
lał nad tym jak ci pomóc :O szkoda tylko że kosztem Twojej mamy:D

Gość rozpieszczona córeczka tatusia
Takie są najgorsze, ciągli liczą tylko na pomoc od rodziców! Takie to nawet tym razem się udało, gdy zaszła w ciąże:O a on organizuje życie swojej żony

Gość zzzzzzzzzzzzzz
powiem ci tak, ja tez jestem w podobnej sytuacji i bron boze nie rob tewgo co sugeruje twoj ojciec! potem bedziesz plakala jak kulkuletnie dziecko bedzie chodzilo uczepione spodnicy twojej mamy a ciebie bedzie kompletnie olewalo! wez sobie rok dziekanki a potem zabieraj dziecko ze soba i wracaj na studia!publiczne zlobki wcale nie sa zle ani drogie a ty nie masz innego wyjscia!dasz rade!ja daje...

Gość bukllll
o, następna dała dupy i podrzuciła jak kukułka dziecko swoim rodzicom

Gość to byl jednorazowy
seks?:O tez mam 20 lat i jestem w ciazy ale na szczescie z facetem z ktorym jestem ponad 5 lat ktory jest dorosly i odpowiedzialny:O fakt byla to niby wpadka ale na punkcie dziecka po prostu oszalal:) wspolczuje ci,zreszta to chyba nie bylo zbyt odpowiedzialne?:O

Gość brak rozumu
to nie czułaś, ze nie ma gumki na fajfusie, trzeba bylo nie dawać jak nie założył

Gość biorta
opamiętajcie sie!!! co się tak pieklicie i oskarżacie dziewczynę?! przecież ona tylko pisze co jej ojciec zaproponował! . a że gówniarz młody nieodpowiedzialny to ona ma ciąże może usunąć?. eh... dziecinada z was. DO AUTORKI Posłuchaj rodziców, bo na nich widzisz sama możesz liczyć, oni żle nie chcą, a jak urodzi sie wnusio lub wnusia to bedą szczęśliwi życze powodzenia 🖐️

Gość precz z idiotkami
stara dupa winna być mądrzejsza, szkoda może jeszcze będziemy jej współczuć bo ona się pieprzyła nie zastanawiając się z kim

Gość biorta
ona jest mądrzejsza od ciebie , bo jest ODPOWIEDZIALNA ;D

Gość precz z takimi
ciekawie w czym ona mądrzejsza, bo w dawaniu dupy napewno nie

przestańcie z tym dawaniem dupy! stało się i nie ma co się nad dziewczyna wytrząsać... autorko, poczekaj trochę jak się sytuacja rozwinie. póki możesz - bo jesteś jeszcze w ciąży- popracuj u ojca. może mama przywyknie do myśli ze zostanie babcią i zechce Tobie pomóc. jeśli jednak nie będzie chciała nie rób nic na siłę bo nic dobrego z tego nie wyniknie. i nie przejmuj się tym ze dziecko będzie wolało Twoją mame a nie Ciebie- to nie jest tak. wiele matek pracuje i jeśli w wolnym czasie poświęca dużo czasu dziecku to ono kocha ją najbardziej:)powodzenia życze

Gość biorta
nawet to,że nie usunęła ciąży, a ten chłopaczek nie umiał....... zresztą każdy popełnia jakies błedy, a teraz jak ma rodzić to trzeba to nie ma co płakac nad rozlanym mlekiem

Gość Kama 23
Ja tez rodziłam mając 20 lat, ale miałam obok kochajacego męża. Współczuje cI AUTORKO, WIERZĘ ŻE SOBIE PORADZISZ NAJGORZEJ BEDZIE NA POCZĄTKU, A MAMA SIĘ NIE PRZEJMUJ Z REGÓŁY KAŻDA BABCIA ZAKOCHUJĘ SIĘ W PIERWSZYM WNUCZKU ;)

Gość do alonuszka
co przestańcie, dawała dupy i nie da się teraz tego ukryć, co, może jeszcze mamy teraz jej współczuć, nie bądź śmieszna, takie baby winno się piętnować aby więcej ich nie było, n

Gość popełniła błąd ale plus dla
niej że nie usuneła :)

Gość popełniła błąd ale plus dla
do alonuszka - głupia suko! a pomyślałaś o tym biednym dziecku?

tylko każdy popełnia błędy. ateraz już się stało- jest dziecko i dziewczyna musi wziąć się w garść. nikt nie mówi że trzeba ją głaskać po głowie ale żeby zaraz mieszać ją z błotem to też powodu nie widze