Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ada24

przegrałam znowu

Polecane posty

Gość ada24

pochłonęłam teraz chyba 3000 kcal, czuje się strasznie i chce mi sie płakać, a obiecałam sobie,ze już nigdy tego nie zrobię, że mi się uda powstrzymać od tego obżarstwa..co mogę teraz zrobić,żeby to "wszystko nie odłożyło się teraz na ciele? raz już parzyłam senes,ale zamiast przeczyszczenia efekt był odwrotny, chyba że trzeba tego wypić dużo? proszę o rae;(

Gość ada24
co zadziała natychmiastowo?;(

Gość bulimiczkasiępoleca
idz sie wyrzygaj :classic_cool:

Cwiczyc ... godzina aerobowych cwiczen w szybkim tempie to spalonych 500kcal. Pocwicz ze dwie, trzy, to troche kcal sie spali. Reszta kalorii pozostanie na reszte dnia ... przy czym zjedz tylko bialko, o 17 i 20 po 50kcal "w bialku".

Gość ada24
nie potrafię:(sprowokować, ale jak zaparzyć senes żeby zadziałało?

Gość lenka x
Przede wszystkim przestan sie zadreczac, bo to spowoduje, ze znowu bedziesz musiala zagluszyc swoje emocje jedzeniem, a to bledne kolo! Zjadlas? Trudno. NIe rzygaj, nie pij senesu, bo ci tylko jelita rozwali. Napij sie zielonej herbatki, kup sobie VerdinFix, jest to super herbatka na wspomaganie trawienia i nie zawiera zadnych uzalezniajacych ziol, zaplanuj jedzeniowo jutrzejszy dzien i nie mysl nawet o glodowce! Ja takimi wyrzutami sumienia po jedzeniu i glodowkami(no bo przeciez trzeba odpokutowac obzarstwo) doprowadzilam sie do ruiny.

Gość nie słuchaj
idiotek bulimiczek. jedno wyrzyganie moze zaczac cały ciąg. niech one sobie wyrzygują zdrowie i zycie. senes to taki sam niemal bład. sranie nie równa sie spalaniu, czy zrozumiecie to kiedys. teraz musisz cwiczyc. a jesli nie potrafisz to zrob tak: idz na spacer, dosc szybki. idz krokiem marszowym. idz w jedna strone godzine, to razem beda dwie godziny. zrob to samo jutro i pojutrze. w ogole rob takie spacery i po kłopocie.

nie prowokuj rzygania! senes tez nie pomoże, bo kalorie się wchłoną, a raczej to, co zjadłaś... jedz mniej, walcz z kompulsami i rusz dupsko, pobiegaj! spacer!

Gość Girl_UK
Oh dear, to samo co ja jestem na diecie przez 5 tygodni, w tatmen weekend mowilam ze juz nie zjem slodyczy, teraz znowu jem lol :D, jestem chora wiec mowie ze musze cos zjesc :D. NIe martw sie ida swieta macie znnimno w Polsce, teraz potrzebujemy tkannki tluszczowej, A jeszcze jedno :) jesli masz ochote na cos slodkiego, nie siegaj po batona a raczej napij sie kawy poslodzonej :) xx pozdro xxxx

Gość Girl_UK
Oh dear, to samo co ja jestem na diecie przez 5 tygodni, w tatmen weekend mowilam ze juz nie zjem slodyczy, teraz znowu jem lol :D, jestem chora wiec mowie ze musze cos zjesc :D. NIe martw sie ida swieta macie znnimno w Polsce, teraz potrzebujemy tkannki tluszczowej, A jeszcze jedno :) jesli masz ochote na cos slodkiego, nie siegaj po batona a raczej napij sie kawy poslodzonej :) xx pozdro xxxx

Gość bo jestes gruba waleniu
zresz jak taka swinia to pozniej ci sie waly wylewaja prosiaku nie zryj tyle

Gość hbfrhjbgsrhdjmskdr
wiesz co polecę Ci moja dietę na której jestem od kilku dni, a na której odchudzała sie moja znajoma i duzo schudła otóż jedz codziennie tylko do 18 po 18 tylko niesłodzona herbata ja jem codziennie normalne sniadanie, normalny obiad, jakies rzeczy w miedzyczasie np. mandarynki ale od 18 basta, czasem pozwalam sobie na troche czekolady ale tylko do 18 nie masz więc parcia, ze masz na cos ochote bo jesz wszystko , od 18 do rana nawet jak zjesz za duzo to spalasz - polecam seks przed snem efekt bedzie jeszcze lepszy, a jak masz ochote mocno przed snem to powtarzaj sobie wytrzymam do rana, rano zjem